28-09-2014, 18:11,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
Ligin ilk haftasında Samsunspor maçı sonrası yazdıklarım.....
RE: 1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz 0-0 2. Yarı Dvm Ediyor
Çok eksiğimiz var şu takım burda bu samsunu yenip üç puanla dönmesi lazımdı...Dişli rakipler karşısında çok zorlanırız göze batan tek futbolcu var oda Abdülaziz oda zaman zaman etkili oldu yabancılardan Abwo vasat jones biraz form bulursa bişiler yapabilecek kapasitede ileride golcü yok defans gerisine atılan toplarda her zaman ofsayf taktiği tutmaz golü yeriz...Ortasahamız istenilen düzeyde değil istenilen paslaşmaları yapamadık en önemlisi hırslı ve yırtıcı değildik...
Zaman ihtiyacımız var oyuna sonradan giren futbolcular da takıma birşeyler veremedi...İnşallah düzeliriz ne diyelim bir puan bir puandır..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
28-09-2014, 18:12,
|
|
effulim
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
Bu sonuç iyi olmadı ama sabredeceğiz...
|
|
28-09-2014, 18:12,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
hocanın yanlışını herkes yazmış zaten. skor avantajı sendeyken hücum oyuncusu alıp yerine daha yavaş (abdül hariç) hücum oyuncuları almak taktiksel hatadır. 2 oyuncuyu değiştirirsin, 3. oyuncu değişikliği 89-90. dklarda olur, o da oyunu soğutmak içindir. skor avantajı sendeyse 75-80. dkda alırsın defans veya defansif orta saha, ileri şişiriyon mu, pas mı yapıyon, bir şekilde pozisyon ararsın. golden sonra tek pozisyonumuz jonesın araya girip yaptığı vuruş, o da rakibin hatası. önde olan takım kontradan dünya pozisyon bulması lazımken saçma salak bir kontra (kontra bile değil) golü yiyen biz oluyoruz.
ergünü oyuna alma amacı ilerde top tutsun, top bizde kalsın olabilir ama ergün top tutma yeteneğini 2. ligde gösterebilir, bu ligin defans hattı yemiyor o işleri. rıdvan ayağında top tutan, ofansla defans arasında köprü olan tek adam, rıdvanı çıkarırken bir daha düşünsün bundan sonra.
hiç pozisyon vermediğin maçta gol yersin ki bugün gördük işte, ona göre davranmak lazım, ya farkı artıracan yada mourinho gibi savunma yapacan....
kadro kalitesine gelince altınordu sadece diri bir takım, bugünkü takımdan bir kişiyi alıp da kendi takımıma koymam, beğenmedim hiçbirini açıkçası. kalite kalite diyoruz da rakibin ne numarası vardı bugün?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
28-09-2014, 18:14,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(28-09-2014, 18:08)kerasus Wrote: ahmetci mehmetci olmadım hiçbir zaman. giresunspora kim faydalı oluyorsa oncu olurum ben. şuan giresunspor için olabilecek en iyi hoca mehmet hoca olduğu için onu savunuyorum. sizde giresunsporlu olunda isimleri değil takımın çıkarlarını savunun biraz.
takımın çıkarlarını düşünüyoruz ki bu doğrultuda bu takımın hocasının geçen hafta da Mehmet Hoca olmadığını zaten belirtmiştik.
bizim için asılolan Giresunspor'dur, Giresunsporluluklarımızı karşılartırırsak seninki devede kulak kalır emin ol.
|
|
28-09-2014, 18:16,
|
|
(28-09-2014, 18:06)genoa28 Wrote: mehmet hocacılar savunmaya geçmişler hemen, tamam takım berbat ama koca maçta tek net pozisyonunu rakibin savunmacısının hatasıyla bulmuşsan, 4 maçda 2 gol atabilmişsen sıkıntı var demektir, takımın başında hoca olmasa 3 puan yine alır 2 gol yine atardık emin olun...
bu takımdan bir cacık olmaz, aslında ilk sinyali Bozbağ transfer dönemi başında vermişti; Tavan fiyat 200.000 TL diyerek. O gün yazmıştık bu fiyatlarla Kahramanmaraş oluruz diye birileri çıkıp futbol da herşey para değil tarzında birşeyler yazmışlardı, kadroyu bol bol boş topçularla doldurduk, Mehmet Birinci'nin manevi oğlu büyük yetenek Barış gibi adamları transfer ettik, sonuç ortada.
seneye kırmızı bize çoık yakışır bu kafayla, ulan şu takımı da yenemiyorsak, yönetiminden futbolcusuna alayının felan filan...
Biz bu takiimin 25 senedir peşindeyiz kimsenin adami olmadım hocaylada yüzyüze bir kere bile gelmedim bwnim eleştiri m herkes cok iyi ama bir hoca kötü geçin kardesim bu işleri mourinho gelse takımın kapasitesi bu
Derelili çotanak
|
|
28-09-2014, 18:18,
(This post was last modified: 28-09-2014, 18:20 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(28-09-2014, 18:14)genoa28 Wrote: takımın çıkarlarını düşünüyoruz ki bu doğrultuda bu takımın hocasının geçen hafta da Mehmet Hoca olmadığını zaten belirtmiştik.
bizim için asılolan Giresunspor'dur, Giresunsporluluklarımızı karşılartırırsak seninki devede kulak kalır emin ol. kimmiş bu takımın hocası? geçen haftada sordum kimdi bilmiyorum ama cevapta alamadım.
Yani hem fazla para istemeyecek, hem süper top oynatacak, hem doğru oyuncu değişiklikleri falan her an oyuna etki edecek, hem ..... öyle bir isim varmı aklında?
|
|
28-09-2014, 18:20,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(28-09-2014, 18:16)sokakbaşımeyhane Wrote: (28-09-2014, 18:06)genoa28 Wrote: mehmet hocacılar savunmaya geçmişler hemen, tamam takım berbat ama koca maçta tek net pozisyonunu rakibin savunmacısının hatasıyla bulmuşsan, 4 maçda 2 gol atabilmişsen sıkıntı var demektir, takımın başında hoca olmasa 3 puan yine alır 2 gol yine atardık emin olun...
bu takımdan bir cacık olmaz, aslında ilk sinyali Bozbağ transfer dönemi başında vermişti; Tavan fiyat 200.000 TL diyerek. O gün yazmıştık bu fiyatlarla Kahramanmaraş oluruz diye birileri çıkıp futbol da herşey para değil tarzında birşeyler yazmışlardı, kadroyu bol bol boş topçularla doldurduk, Mehmet Birinci'nin manevi oğlu büyük yetenek Barış gibi adamları transfer ettik, sonuç ortada.
seneye kırmızı bize çoık yakışır bu kafayla, ulan şu takımı da yenemiyorsak, yönetiminden futbolcusuna alayının felan filan...
Biz bu takiimin 25 senedir peşindeyiz kimsenin adami olmadım hocaylada yüzyüze bir kere bile gelmedim bwnim eleştiri m herkes cok iyi ama bir hoca kötü geçin kardesim bu işleri mourinho gelse takımın kapasitesi bu
zaten bende takımın berbat olduğundan bir önceki sayfa da belirttim ama son iki maçta 1'er puan hediye eden bu hoca.
sana ya da diğer arkadaşlara o'nun adamsın demedik ki... sen öyle anlamışsın o ayrı.
|
|
28-09-2014, 18:20,
(This post was last modified: 28-09-2014, 18:21 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Ayrica genoa28 ben sana geçen sene Dardanel maçından beri pusu bekleyenler sahneye çıktı dersem ne dersin o yüzden ahmetci mehmetci lafları mi gececeksin burda kimse kimsenin adami degil
Derelili çotanak
|
|
28-09-2014, 18:22,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(28-09-2014, 18:06) Wrote: takımın başında hoca olmasa 3 puan yine alır 2 gol yine atardık emin olun... şu cümleyi kuran adam artniyetlidir arkadaş bukadar net konuşuyorum. sanki süper kadro kurulduda, takım sırf sahada ismiyle bile puan alırmış gibi konuşuyor.
|
|
28-09-2014, 18:24,
(This post was last modified: 28-09-2014, 18:25 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(28-09-2014, 18:20)sokakbaşımeyhane Wrote: Ayrica genoa28 ben sana geçen sene Dardanel maçından beri pusu bekleyenler sahneye çıktı dersem ne dersin o yüzden ahmetci mehmetci lafları mi gececeksin
öyle bir durumda olacak olsam bu takımın peşinde deplasmanlarda olmazdık.
dün de kaldı artık bugüne bakıyoruz, geçen sene Mehmet Hoca'nın emeği çok büyüktür ama biz profesyonel bir kulubüz duygusal davranamayız.
(28-09-2014, 18:18)kerasus Wrote: (28-09-2014, 18:14)genoa28 Wrote: takımın çıkarlarını düşünüyoruz ki bu doğrultuda bu takımın hocasının geçen hafta da Mehmet Hoca olmadığını zaten belirtmiştik.
bizim için asılolan Giresunspor'dur, Giresunsporluluklarımızı karşılartırırsak seninki devede kulak kalır emin ol. kimmiş bu takımın hocası? geçen haftada sordum kimdi bilmiyorum ama cevapta alamadım.
Yani hem fazla para istemeyecek, hem süper top oynatacak, hem doğru oyuncu değişiklikleri falan her an oyuna etki edecek, hem ..... öyle bir isim varmı aklında?
söylemem...
|
|
|