25.Hafta Giresunsporumuz 4-1 G.Gaziantep FK
03-03-2018, 10:21, (This post was last modified: 03-03-2018, 10:24 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 25.Hafta Giresunsporumuz-G.Gaziantep FK
Manisa-3 puan
Ads-3 puan
Erzurum-en kötü 1 puan
Altınordu-3 puan
Ankaragücü-0 puan
Balıkesir-3 puan
Rize-0 puan
Samsun-3
Gazıantep -3
19 puan yapar 53 e geliriz. olmayacak senaryo değil.
Ankaragücü rizeye de mağlubiyet yazdım..rize son 3 haftaya şampiyonluğunu ilan ederse bize oradan da ekmek çıkar..
Mac maç gideceğiz..Kenetlenme olursa bu takım playoff yapar
Derelili çotanak
Reply
03-03-2018, 11:50,
Valla harbiden fikstüre bakınca içerde puan kaybedicemiz maç kalmamış. Dışarda kza Erzurum manisa gaziantep falan zaten tam dişimize göre. Fikstüre bakılırsa banko play offtayız denebilir ama mutlaka ekstra kayıplarımız olacaktır tabi. Ayrıca Ankaragücü maçına da normal şartlarda mağlubiyet yazmam ben.
Reply
03-03-2018, 12:45,
(03-03-2018, 11:50)kerasus Wrote: Valla harbiden fikstüre bakınca içerde puan kaybedicemiz maç kalmamış. Dışarda kza Erzurum manisa gaziantep falan zaten tam dişimize göre. Fikstüre bakılırsa banko play offtayız denebilir ama mutlaka ekstra kayıplarımız olacaktır tabi. Ayrıca Ankaragücü maçına da normal şartlarda mağlubiyet yazmam ben.

Ben en kötü senaryoyu yazdım a.gucu olmaz x takım olur yani 2 mağlubiyet  hakkı var bu takımın yeterki bir hava yakalayalım
Derelili çotanak
Reply
03-03-2018, 12:57,
Bu arada almeidayi besleyince adam ortaya çıktı sağlam topçu.. kaçırdığı golde bile sol ayağıyla sürüp sağ ayagiyla plasesi bile usta işiydi
Derelili çotanak
Reply
03-03-2018, 13:02,
Bu takım Ankara'yı da Çaykur Rize'yi de istese yenecek güçte. Çok fazla açılmak istemiyorum, Metin Hoca'nın canı sağolsun play offa kalırız kalamayız bilemem. Ama ben yapabileceğimizi düşünüyorum. Yanarım yanarım, şu eskişehir denen takıma kaybettiğimiz maça yanarım.
Reply
03-03-2018, 13:12,
(03-03-2018, 13:02)bulancak28 Wrote: Bu takım Ankara'yı da Çaykur Rize'yi de istese yenecek güçte. Çok fazla açılmak istemiyorum, Metin Hoca'nın canı sağolsun play offa kalırız kalamayız bilemem. Ama ben yapabileceğimizi düşünüyorum. Yanarım yanarım, şu eskişehir denen takıma kaybettiğimiz maça yanarım.

Eskisehirin 4 yediği takıma 4 attik böyle bir lig iste
Derelili çotanak
Reply
03-03-2018, 13:20,
harbi şaka maka ligin en formda takımının içinden geçtik be. metin hocaya çok sağlam bi kontrat yapıp tam yetki vermezsek artık şu saatten sonra yazıklar olsun. adam resmen rüştünü ispatladı bu sene. yalnız olurda bu sene çıkacak olsak yönetim hiç utanmadan böbürlenecek takımı süper lige taşıdık diye. halbuki yönetime rağmen çıkmış olucaz.
Reply
03-03-2018, 13:25,
(02-03-2018, 20:09)sokakbaşımeyhane Wrote: Playoff time!!!

Abi uzun vadede tahminlerin tutuyor.

Erkan Sözeri döneminde ilk teşhisi sen koymuştun. Camia da olumlu hava varken, "Sözeri'den bir şey olmaz, playoff yapamayız" demiştin yapamamıştık

Yücel İldiz döneminde olumsuz hava varken "Bu takım playoff yapar" demiştin yapmıştık.

Ben çok zor olduğunu düşünüyorum ama gönül ister ki inşallah yine haklı çıkarsın, playoff yaparız.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-03-2018, 13:48,
Dünkü maç sonrasında Metin hocanın futbolculara gidip sarılması tebrik etmesi birlik beraberlik adına güzel görüntülerdi maç çıkışı bekleyen taraftarlar ile muhabbeti çok güzeldi hoca gayet kendinden emin rahat ve daha motive idi. Hocanın futbolunu özlemişiz. Üç dört hafta önçe istifa diye bağıranlar küfredenler maç sonu hocayı tribüne çağırmaları falan bize epey ders vermeli. Sosyal medyadan ah Erkan sözeri vah Erkan sözeri diyerek hayıflananları okuduk ne oldu dört attık Metin hocanın kıymetini bilelim karakterli biridir 1,5 yıllığına gelmesine sevindim. Enişte yine ağzını bozmuş Başkan futbolcuların kucağına oturmuş falan filan adamın nasıl içine oturduysa artık teknik direktörlüğü bırakmışmış falan. Söylediklerinde doğruluk payı olmakla birlikte üslubu bozukbirinin bircamiaya nasıl zarar verdiğini gördük. Yönetim taraftar futbolcu olarak ders niteliğinde bir yıl oluyor metin hoca umutları yeniden yeşertti inşallah kendinizi play offa bir atalım gerisi allah kerim buşehir bir özrü hakediyor affettirsinler
Reply
03-03-2018, 13:51,
(03-03-2018, 13:25)maicon_28 Wrote:
(02-03-2018, 20:09)sokakbaşımeyhane Wrote: Playoff time!!!

Abi uzun vadede tahminlerin tutuyor.

Erkan Sözeri döneminde ilk teşhisi sen koymuştun. Camia da olumlu hava varken, "Sözeri'den bir şey olmaz, playoff yapamayız" demiştin yapamamıştık

Yücel İldiz döneminde olumsuz hava varken "Bu takım playoff yapar" demiştin yapmıştık.

Ben çok zor olduğunu düşünüyorum ama gönül ister ki inşallah yine haklı çıkarsın, playoff yaparız.

Aynen kardeşim inşallah yine tutar ben playofa kalacagimizi düşünüyorum normal koşullarda playoff yaparız ama bizim hesaba katmadigimiz futboldisi meseleler olmazsa  (Papazlar vs)yoksa bu takım bu hoca playoff yapar
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)