28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 16:53,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
Yönetim yönetilmeye muhtaç 1 kişi söylüyor diğer koyunlar başını sallıyor o 1 kişi koskoca camianın kaderini belirliyor bunun adına siyasette diktatörlük diyorlar futboldaki karşılığını siz bulun
Derelili çotanak
Reply
18-03-2018, 16:56,
Bu tarz ilgi çekici maçlarda hep biz renk katan taraf oluyoruz. Bir türlü şöyle maçlarda istedigimizi alamadık.
Reply
18-03-2018, 17:06,
(18-03-2018, 15:56)yirmisekiz Wrote:
(18-03-2018, 15:31)kerasus Wrote: savunmanın olmadığı, kalecinin bir tane bile kurtarışı olmadığı gibi rahat alacağı toplarda bile gol yediği, hakemin maçın anasını bellediği maçta bi oyuncu değişikliği hatasıyla maçı metin hoca verdi demek haksızlıktan ziyade insafsızlıktır. arkadaş 4. dakikada 2-0 geriye düşüp rakibinde baya dirençli ve konsantre olduğu bir karşılaşmada maçı çevirip öne geçirecek kaç tane hoca sayabilirsiniz bana bu ülkede?
Savunma yok, kale yok tamam. Ama ona rağmen Abed çıkıp Sinan girmeseydi maç bizdeydi. 2 tane pozisyonu izle. BirincisiSinanın her zamanki gibi müsait pozisyonda topu kız gibi dürttüğü pozisyon, ikincisi de ikiye birde bomboş Almeida'ya yapamadığı asist. Sen hocaysan sakatlık yorgunluk olmadıktan sonra Abed'i çıkarıp Sinan' almazsın. Göz var , izan var.
O tamam bu tamam. Oteki beriki hepsi tamam. Ama Metin hoca asla hata yapamaz. Pardon ama neden?
Reply
18-03-2018, 17:12,
Hala daha şu maçı düşünüp sinirleniyorum yazık günah bütün günüm b.k oldu bir sürü yapacak işim de var... Gerçekten yapabilecek daha iyi bir şey bulsam haftasonları,bu sezon bu takımın maçlarını izlemek istemiyorum. Çünkü hep üzülen taraf oluyoruz. 3-4 tane oyuncu ve hoca haricinde kim varsa defolsun gitsin rahat bıraksın bizi başta da hala daha sağda solda borcumuz yok, uefa lisansımız var demekten başka bir şey bilmeyen şahıs.
Reply
18-03-2018, 17:15,
(18-03-2018, 17:06)kerasus Wrote:
(18-03-2018, 15:56)yirmisekiz Wrote:
(18-03-2018, 15:31)kerasus Wrote: savunmanın olmadığı, kalecinin bir tane bile kurtarışı olmadığı gibi rahat alacağı toplarda bile gol yediği, hakemin maçın anasını bellediği maçta bi oyuncu değişikliği hatasıyla maçı metin hoca verdi demek haksızlıktan ziyade insafsızlıktır. arkadaş 4. dakikada 2-0 geriye düşüp rakibinde baya dirençli ve konsantre olduğu bir karşılaşmada maçı çevirip öne geçirecek kaç tane hoca sayabilirsiniz bana bu ülkede?
Savunma yok, kale yok tamam. Ama ona rağmen Abed çıkıp Sinan girmeseydi maç bizdeydi. 2 tane pozisyonu izle. BirincisiSinanın her zamanki gibi müsait pozisyonda topu kız gibi dürttüğü pozisyon, ikincisi de ikiye birde bomboş Almeida'ya yapamadığı asist. Sen hocaysan sakatlık yorgunluk olmadıktan sonra Abed'i çıkarıp Sinan' almazsın. Göz var , izan var.
O tamam bu tamam. Oteki beriki hepsi tamam. Ama Metin hoca asla hata yapamaz. Pardon ama neden?

Yapar tabi ki ve bu sezon birkac macta bunu yaptı. Zaten çok üst düzey hoca olsa bu ligde ne işi var. Bu ligde ideal bir td. Bir kez daha söylüyorum. Bu durumun direkt sorumlusu Metin Diyadin değil. Bu kadroyu kuran kimse odur. Metin hoca da çıkıp tak tak söyleseydi keşke şura yanlış, bura hatalı diye. Devam eden ligde bazen susmak gerekebiliyor
Reply
18-03-2018, 17:20,
Biraz geç yatmıştım dün. Maç için kalktım, uykuluyum. İlk 2 golü yiyince sövüp geri yattım. Anlıyorum ki iyi ki geri yatmışım. Gereksiz yere kanser olmadık.
Reply
18-03-2018, 18:15, (This post was last modified: 18-03-2018, 18:15 by halil28.)
Bozbağda koltuk sevdası var. Derdinin giresunspor olmadığını düşünüyorum artık. Galatasarayda nasıl dursun özbek garanti gibi kongre kararı alıp şamar yediyse ,
aynısını bizde yapmalıyız. bozbağ giresunspor için vazgeçilemez olmadığını anlamalı. Artık birileri bu adama en azından muhalefet olup masaya yumruk vurmalı. Giresunda bir tanede olsa bi babayiğit yokmu. Nasıl bir sehiriz biz
Reply
18-03-2018, 18:18,
(18-03-2018, 18:15)halil28 Wrote: Bozbağda koltuk sevdası var. Derdinin giresunspor  olmadığını düşünüyorum artık. Galatasarayda nasıl dursun özbek garanti gibi kongre kararı  alıp şamar yediyse ,
aynısını bizde yapmalıyız. bozbağ giresunspor  için vazgeçilemez olmadığını anlamalı. Artık birileri bu adama en azından muhalefet olup masaya yumruk vurmalı. Giresunda bir tanede olsa bi babayiğit yokmu. Nasıl bir sehiriz biz

evet işte o olmalı. bir tane muhalefet çıkmalı
Reply
18-03-2018, 18:26,
Yine 90. dakika golü
Yine hatalı oynayan isimler
Yine oyunu okuyamama
Yine hüsran, yine sinir, yine kahır.
Altınordu’nun Denizli karşısında maçın son dakikalarında attığı o gol belki de bizi ligde bıraktı.Maç yorumunda ikinci yarının en kötü takımından biriyiz demiştim.Adanaspor haftayı 1 puan alarak kapattı ve en kötü takım konumuna düştük.Hala 7 puandayız.Cepten yiye yiye oda bitecek.
Bu takım küme düşmenin en büyük adayıdır.Radikal hamleler şart.
Bu kadar vurdumduymaz, yüzü kızarmaz hata yapmakta hiçbir endişe, üzüntü duymayan futbolculara ceza vermeyen, yaptırım uygulamayan yönetimin ...
Boşluğu da siz doldurun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-03-2018, 18:26, (This post was last modified: 18-03-2018, 18:28 by Okan.)
Kadroyu kim kurdu ve degisiklikleri kim yapiyor?

Bu kisi haindir ve Giresunspor’a zarar veriyor.
Derhal Giresunu terk etmelidir.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)