2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
07-01-2019, 16:47,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
takımı ligte tutsun önümüzdeki sezonun kemik kadrosunu oluştursun yeter umarım gelirken istediği oyuncuları alacağının sözünü almıştır.
Reply
07-01-2019, 17:30,
(07-01-2019, 16:47)cotanak88 Wrote: takımı ligte tutsun önümüzdeki sezonun kemik kadrosunu oluştursun yeter umarım gelirken istediği oyuncuları alacağının sözünü almıştır.

Benim tek umudum o umit bu leş kadroya gelmez..en az 5 transfer yaptırır
Derelili çotanak
Reply
07-01-2019, 17:34,
(07-01-2019, 16:47)cotanak88 Wrote: takımı ligte tutsun önümüzdeki sezonun kemik kadrosunu oluştursun yeter umarım gelirken istediği oyuncuları alacağının sözünü almıştır.

Ümit Özat kim ki söz alacak şart koyacak şakamısınız  Big Grin teklif gelince balıklama atlamıştır Ümit birde 1,5 yıllık sözleşme yapmışlar marifet gibi sosyal medya hesapından biz şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyoruz diye paylaşım yapmışlar yakışır büyük başkan Sacit  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-01-2019, 17:54,
(07-01-2019, 17:34)heyulaanil28 Wrote:

Ümit Özat kim ki söz alacak şart koyacak şakamısınız  Big Grin teklif gelince balıklama atlamıştır Ümit birde 1,5 yıllık sözleşme yapmışlar marifet gibi sosyal medya hesapından biz şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyoruz diye paylaşım yapmışlar yakışır büyük başkan Sacit  Big Grin
ümit biraz sivri dilli bir adam lafını esirgemeyen tiplerden samsunlular yazıyor kim olursa olsun 15 dk istediğini oyunu oynamasın o dakka oyundan alıyormuş bizim oyuncu kadrosuna da böyle biri lazım ligin başlamasına 13 gün var kimi gönderir kimi alır bilemem ama bence takımı ligte bırakır mucize beklemiyorum.Daha ilk maçına dahi çıkmadan ön yargılı olmaya gerek yok bence hele bir gelsin başlasın eleştirimizi ondan sonra yaparız.
Reply
07-01-2019, 18:43,
Bence de hoca söz alıp gelmiştir, ayrıca Diyadin ve Kalpar gibi görmezden gelmez çakar geçer

Şöyle de bir durum olabilir hazır boştayım yolumu bulayım demiş de olabilir
Reply
07-01-2019, 19:50,
Resmen hoca üğütüyoruz başımız döndü kalpar giderayak yapıştırmış doğru oyuncular alınmalı demiş bu sene kadroyu çöplerle doldurmuşlar sağlam beş altı takviye yapılmalı şu hüsmaniye tahammül edemiyorum özat inşallah takıma bir hava heyecan katar stad biraz dolar
Reply
07-01-2019, 19:57, (This post was last modified: 07-01-2019, 19:58 by maicon_28.)
Hüseyin Kalpar berbat hocaydı.
Zaten birkaç istisna hariç gittiği her takımda berbat futbol oynattığını biliyordum. Kalpar Gelince " Bence Yücel İldiz dönemi gibi olacak.Kötü futbol oyanyıp, puan toplayacak" demiştim . Kötü futbol kısmı tuttu ama adam puan alamadı resmen.

Ergün Penbe berbat berbat hoca derken 2 senedir Penbe seviyesine yaklaşan hocalarla çalıştık. ( Yılmaz Vural ve Kalpar) . Sefer Yılmaz bunların yanında iyi kalıyordu o derece..

Neyse bence Kalpar gönderilmeliydi. Gönderilmekte geç kalındı
Doku tutarsa Ümit Özat gaza gelir takıma fayda sağlar. Doku tutmaz, yıldızı şehir ve taraftarla barışmazsa s.çar s.var. düşürür.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
07-01-2019, 21:00,
yarım sezon artı 1 yıl opsiyon. bence iyi sözleşme. bu arada ligde kalırız gibime geliyor. başkanda bunu öngörüp yapmıştır sözleşmeyi yada ümit özat baktı ligde tutamadıı düşürdü opsiyonu kullanmam kaçarım diye kendi eklemişte olabilir bilemiyoruz. bence disiplinli bir hoca . teknik anlamda zayıf olabilir ama bizim ligde teknik anlam pek işlemiyor işlese altınordu işlerdi. 5 takviye ile play-off bile yaparız.
Reply
07-01-2019, 21:05, (This post was last modified: 07-01-2019, 21:10 by GenCotanak.)
Takımın eksiği hoca değil transferdi. Son 5 maç kala Metin geri gelir zaten, o zaman geç mi olur fayda sağlar mı bilemem.

Sangaré'nin sakatlığı maffetti bizi yaa, adam tek kişilik takımdı resmen.
Reply
07-01-2019, 23:27,
ANIL(KAYACAN)
SAVAŞ(BERKAN) - FERHAT(MAHMUT) - AYKUT(ÇAĞLAR) - HÜSAMETTİN(BAHADIR)
LANDEL(TEVFİK) - İSSAH(HÜSMANİ)
ADAMA BA(?) - REİS(?) - VOLKAN(OZAN)?
DOUDA(YASİN)?

FATİH ATİK,ABDÜLKADİR,MUHAMMED İLDİZ,SANGARE,İDAZZA GÖZDEN ÇIKARILDI GİBİ. AYKUTTA SANIRIM AFFEDİLDİ. İSSAH DA BUGÜN YARIN GELİR HOCA İSTEMİŞ. ADAMA BA VE DOUDANIN DA KALMASINI İSTEMİŞ HOCA BENCE DE DOĞRU KARAR.BİZE ŞİMDİ ACİLEN BİR KALİTELİ BİR 10 NUMARA, HER İKİ KANATTA OYNAYABİLEN 2 OYUNCU VE DOUDAYA YEDEK BİR İSİM LAZIM ERGİN KELEŞİN SAKATLIĞI UZAMIŞ.
HÜSAMETTİNİ SÖYLEMİYORUM BİLE GÖNDERMİYORLAR YAPACAK BİRŞEY YOK Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)