1. Hafta | Balıkesirspor - GİRESUNSPORUMUZ
14-09-2020, 21:11,
RE: 1. Hafta | Balıkesirspor - GİRESUNSPORUMUZ
Elle tutulur bir tane genç futbolcumuz olmadığını gördük. Hepsini satın veya kiraya verin yeni jenarasyon yakalamaya baksınlar. İnşallah yeni transferler bir an önce uyum sağlarda lige bundan sonra iyi bir başlangıç yaparlar.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
14-09-2020, 21:56,
Ertuğrul'u sola koysak nasıl olur sizce?
Reply
14-09-2020, 23:24,
moral 0 ya

balıkesir'e yenilmek kötü oldu yani
İddialı, full kadro birine yenilsek kredimizi o maçta harcasak neyse ama çok dandik bir takıma 3 puan verdik
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-09-2020, 02:07,
Ahmed abedle bugün irtibata geçmişler monako.
Reply
15-09-2020, 06:37,
BU YENILGININ SORUMLUSU YÖNETIM VE BASKAN KULÜP BASKANLIGI SECIMLERINDE BU BORCLAR BILINIYORDU ONA GÖRE GIRESUNLULARA YANI BIZ TARAFTARLARA HER SORUNU CÖZECEGIZ DIYE VAADDE BULUNARAK GELDILER BASA TRANSFERI YAPIYORSUN AMA TAHTAYI ACTIRAMIYORSUN ÖNCE TAHTAYI ACTIR ONDAN SONRA TRANSFER YAP BIRDE SUNU HIC ANLAYAMIYORUM VEYA BENIM FUTBOL BILGIM AZ BIR TAKIM HER SENE O DAN KADRO KURARMI BENIM BILDIGIM KEMIK EN AZ 8-10 OYUNCUN TAKIMDA KALIR ÜZERINE NOKTA 5-6 OYUNCU ALIRSIN TAKIMIN ISKELETINI BOZMADAN NEDENSE BIZ HER YIL YENI TAKIM KURUYORUZ
Reply
15-09-2020, 10:37,
Şimdi kafamda şu soru var. Madem 24 saat kuralı var, Altay nasıl oynattı oyuncusunu? Yönetimin yerinde olsam bu işin peşini bırakmam. 3 puan 3 puandır.
Reply
15-09-2020, 10:47,
(15-09-2020, 10:37)ArmanınPeşinde Wrote: Şimdi kafamda şu soru var. Madem 24 saat kuralı var, Altay nasıl oynattı oyuncusunu? Yönetimin yerinde olsam bu işin peşini bırakmam. 3 puan 3 puandır.

24 saat kuralı var ama TFF dün yayınladığı talimatnamede Giresun’da yaşanan sel felaketi nedeniyle bizi bunun dışında tuttu. Kulübün sponsorlarımız kayboldu ağlamasının sonucu olarak. Balıkesirspor’un da itirazı yok. Maçtan sonra Hakan Keleş’in antrenörü Ümit Şengül maç sonu yeni transferlerin lisansı son anda çıktı ama buraya ulaştıramadık dedi. Spor 28 de aynı şeyden bahsetmiş. Bursa’da saat 17.00 gibi çıkan lisanslar Balıkesir’e maça kadar yetişmemiş. Başkanın finanse ettiği giresunsporgazete ise olayı tamamen Balıkesirspor’un üzerine attı.
Reply
15-09-2020, 10:52,
(15-09-2020, 10:47)soldiersofosmanaga Wrote:
(15-09-2020, 10:37)ArmanınPeşinde Wrote: Şimdi kafamda şu soru var. Madem 24 saat kuralı var, Altay nasıl oynattı oyuncusunu? Yönetimin yerinde olsam bu işin peşini bırakmam. 3 puan 3 puandır.

24 saat kuralı var ama TFF dün yayınladığı talimatnamede Giresun’da yaşanan sel felaketi nedeniyle bizi bunun dışında tuttu. Kulübün sponsorlarımız kayboldu ağlamasının sonucu olarak. Balıkesirspor’un da itirazı yok. Maçtan sonra Hakan Keleş’in antrenörü Ümit Şengül maç sonu yeni transferlerin lisansı son anda çıktı ama buraya ulaştıramadık dedi. Spor 28 de aynı şeyden bahsetmiş. Bursa’da saat 17.00 gibi çıkan lisanslar Balıkesir’e maça kadar yetişmemiş. Başkanın finanse ettiği giresunsporgazete ise olayı tamamen Balıkesirspor’un üzerine attı.

Şimdi anlaşıldı durum. Haberlere bakmamıştım, eyvallah sağolasın.
Reply
15-09-2020, 11:46,
Sadece giresunsporgazete değil resmi sosyal medya hesapları da balikesirsporun itirazından dolayı yeni transferleri oynatamiyoruz yazdı.
Reply
15-09-2020, 11:52,
24 saat olayı hikaye maç günü lisans çıkmaz diye birşey yok transfer dönemi açık olduğu müddetçe TFF'ye tescil ettirdiğin her oyuncu maçta oynar bizimkiler anladığım kadarıyla Bursa'da TFF bürosunda lisansları onaylatmışlar ama Balıkesire lisansları yetiştirememiş bizimkilerin aptallığı bu para siyasi iktidarı arkasına almış bir yönetim olarak rahat bulunurdu ki bulundu bu işi yumurta kapıya gelmeden halledeceksin bizimkilerin amatörlüğü rezilliği ne derseniz deyin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)