34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
05-05-2021, 18:03,
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
(05-05-2021, 18:01)gorelelibey Wrote: BEN ADANA DEMIR MACINDA 25 BILET ALDIM SONRA ALTINORDU MACINDA DA 25 BILET ALDIM BU SON MACA DA 25 BILET ALACAGIM SENEYE DE ALACAGIM CEVREMEDE ALDIRACAGIM YETERKI GIRESUN UM SAMPIYON OLSUN CANIMIZ FEDA OLSUN

Öpüyorum ellerinden dayı. 25 bilet alacak bütçen varsa keşke 28'er tane alsaydın. Benim bütçe çok el vermiyor, alabildigim 3 bilet şu maç için.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
05-05-2021, 18:21,
CHOTANAX YEGENIM BU MAC ICIN SENIN GÜZEL HATIRIN ICIN 28 BILET ALACAGIM GIRESUN UMA HELALI HOS OLSUN
Reply
05-05-2021, 18:25,
Eline koluna sağlık, kesene bereket dayı. Bu gurur hepimizin olacak inşallah.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
05-05-2021, 18:56,
Trt'nin bizim maçı yayın akışına almadığı doğrumu ya ? Hayırdır diğer maçlar çok mu iddaalı yok hayır bize iyiyse sıkıntı yok yk bizi yiceklerde göstermiyolarsa sorun var !
Başkentten !
Reply
05-05-2021, 19:19,
Tüm maçlar ayrı kanallarda yayınlanacakmış.
Reply
05-05-2021, 20:28,
(05-05-2021, 19:19)Yaglidereli Wrote: Tüm maçlar ayrı kanallarda yayınlanacakmış.

İnşallah öyle yaparlar yoksa kotadan yemeye devam

Bu arada Menemen 2 önemli yabancı as oyuncusunu yollamış bu demektir ki şampiyonluk hayal oldu artık Tuzlayı yenip 44 yıllık hasreti bitirmeye bakacağız
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
05-05-2021, 21:31,
Samsun ağlaya ağlaya ortalığı yıktı. Samsum maçında Adananın dört as oyuncusu takımdan ayrılmış menemen maçında iki yabancı gitmiş... Adamlar Tuzlayı baskı altına alıp tam kadro çıkaracaklar... Tuzla yapsa bunu kıyamet kopar daha önce yaptı da bizim maçta yapınca şike derler....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-05-2021, 22:06,
Beyler 44 yılın yükü var. Tuzlaya 2 trilyon para da inse alır geliriz maçı. Gülyalıda 10 bin kişi olur mu acaba ?
Reply
05-05-2021, 22:16,
(05-05-2021, 22:06)123456 Wrote: Beyler 44 yılın yükü var. Tuzlaya 2 trilyon para da inse alır geliriz maçı. Gülyalıda 10 bin kişi olur mu acaba ?

Ordu korganda yaşıyorum, pazar günü alabilirsem yol izni alıp, alamazsam kaçak göçek Giresun'a gelecektim maç sonuna denk getirip. Ceza yersem de göze almıştım. Gel gör ki dün eşim pozitif çıktı ve ben 10 gün karantindayim. Yani 40 yıldır beklediğimiz süper lige Allah izin verirse çıkacağımız gün ben kütük gibi evde oturacağım. 

Ben 3 bin kusur lira cezayı göze alarak Giresun'a gelmeyi göze aldiysam bir sürü insanın aklından neler geçiyordur...

Yasak, pandemi ve Ramazan'a rağmen ilimiz tarihinin en büyük kutlamalarının yapılacağını düşünüyorum.
Reply
05-05-2021, 22:20,
(05-05-2021, 22:16)chotanax Wrote:
(05-05-2021, 22:06)123456 Wrote: Beyler 44 yılın yükü var. Tuzlaya 2 trilyon para da inse alır geliriz maçı. Gülyalıda 10 bin kişi olur mu acaba ?

Ordu korganda yaşıyorum, pazar günü alabilirsem yol izni alıp, alamazsam kaçak göçek Giresun'a gelecektim maç sonuna denk getirip. Ceza yersem de göze almıştım. Gel gör ki dün eşim pozitif çıktı ve ben 10 gün karantindayim. Yani 40 yıldır beklediğimiz süper lige Allah izin verirse çıkacağımız gün ben kütük gibi evde oturacağım. 

Ben 3 bin kusur lira cezayı göze alarak Giresun'a gelmeyi göze aldiysam bir sürü insanın aklından neler geçiyordur...

Yasak, pandemi ve Ramazan'a rağmen ilimiz tarihinin en büyük kutlamalarının yapılacağını düşünüyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. 

Açıkçası ben Giresun'da o gün ceza yazılacağını düşünmüyorum. Polis memuru yetmez ceza yazmaya. Sağlık her şeyden önde tabiki ama herkesin rüyası olan bir şey gerçek oluyor Giresun'da.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)