STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
07-03-2022, 16:14,
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
(07-03-2022, 10:51)semiko Wrote:
(06-03-2022, 18:41)123456 Wrote:
(05-03-2022, 18:52)maicon_28 Wrote: beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Şuan 32 puandayız kalan 10 maçta 12 puan alabilir miyiz ?

**ve ikinci sorum 44 puan yeter dimi ? Hatta daha azı yeterli olabilir dimi ?

Kalan maç sayısı 10
Rize 23 puanda, 41 yapması için 6 galibiyet lazım. Bence düştü
Altay 26 puanda, 41 puan yapması için 5 galibiyet lazım. Çok zor.
Göztepe 27 puanda 42 puan yapması için yine 5 galibiyet lazım. Mümkün olabilir ama kolay değil.

Biz kalan maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik alırsak ki bu en kötü ihtimal 42 yapıyoruz. Göztepe ile eşit puanda biz öndeyiz. Bence biz bu işi büyük ihtimal gördük ama rehavete girmemek lazım.

mükemmel özetlemişin. ben de göztepe ve rizenin fikstüre bakarak iyiyiz diyordum. ikili averajımızda iyi. 
altay bir çıkış yapabilir cezmik abinin dediği gibi oynadıkları futbol bir tık iyileşti. 
bizim malatyaya kesin vurmamız lazım. antep berabere olur sıkıntı yok. ama onlarda bize iyi gelen takım ilk yarıdaki maçta baya iyi oynadık.

maça gelecek olursak umut ciddi manada artış gösterdi. sezon başında kullandığım cümle sırtı dönük oynar top indirir cümlesi bu maçta vücut buldu her topu ya indirdi ya da arkaya falan aşırdı. boyunun vermiş olduğu dezavantaj şu atik değil ama onu da vucüt çalımı yada yaptığı hareketlerle rakibi ekarte ederek tamamlıyor. sergio 60dan sonra bitiyor. bir de hala birebir geçen seneki taktikleri deniyor bu biraz bizi üzüyor saçma bir yerde yaptın mı bu hareketi patlarsın. 
hayruş güven vermiyor ama bir an yaptığı hareket pozisyon olabiliyor (artı yönde) heyecanı var bence bunu zeki ile aşabilir. zekinin burada mentor olması sağlanabilir. 
perez umarım sene sonu gitmez. maicon o kadar bas bas bağırdı . adam yürüyen taşşak Big Grin

Fenerbahçe'de Pelkas çok formda idi o zamanlar 10 M Euro teklif etmişlerdi de sonradan değerini kaybetti. Şimdi herkes ah vah ediyor.
O sebeple futbolcu değerini bulunca satmak gerekiyor hele bizim takımlar için bu şart oğlu şart. Ben Perez'e 4M euro teklif gelirse (ufak bonuslarla birlikte 4.5) satılması taraftarıyım yaşı 27 olmuş buradan sonra yapabileceği en yüksek seviye UEFA Avrupa ligi takımlarına gitmek olabilir. Diarra konusunda da; yani bize para kazandıracak gibi oynamıyor yabancı sınırı da daralıyor; bence yerine genç Türk bir stoper oyuncusu iş yapabilir benim aklıma direk Başakşehir'den Ravil Tagir geliyor ; hem bize ciddi katkı sağlar hem de oyuncuyu Muhammed Gümüşkaya gibi parlatabilirsek geleceğin yetiştirme takımı olarak borçlarımızı çok daha kolay kapatabilecek bir istikamet üzere yolumuz açık da olur.
Reply
07-03-2022, 16:30,
Bizim için söylüyorum; talip oldukları futbolcumuz maksimum 22-23 yaşındaysa ne koparirsak kârdır deyip yüksek fiyat istemeli, daha yüksek yastaysa 2-3 milyon Euro hemen satmaliyiz. Senede bir satış takımı çevirir, 2 ve üstü satış kasada para bırakır. Her mevkide bir tecrübeli, geri kalanı parlatip satmalik genç futbolcular olmalı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
07-03-2022, 20:44,
(06-03-2022, 22:53)maicon_28 Wrote: Beyler sağolun cevaplarınız için

Matematiksel hesabı çok severim ama aynı zamanda şuan panik durumdayım, tabloya bakıp stres yaşamak istemedim

@123456'nın hesabına göre mantık ve matematik çerçevesinde 42 puan bize yeterli olabilir

not: Ben zaten sezon başında 44 puanı rahat bir şekilde çay içerek sezonu bitirelim diye demiştim, içinde bulunduğumuz duruma bakılırsa 42 puanda yeterli olacak gibi
kanka sen dik şu totemi de kazanıp işi bitirelim artık.
Reply
07-03-2022, 22:33, (This post was last modified: 07-03-2022, 22:48 by turkuaz_0628.)
Beyler nereye duvar örmüşler mk her yerde bi duvardır gidiyor...
Bu arada yayın ihalesinde dıgitürk devre dışı kaldı sıra TRT VE SARAN Grupta haydi inşallah bunlardan kurtulalım alsın mk yerinde TRT eskisi gibi herkes izlesin doya doya ...
Başkentten !
Reply
07-03-2022, 23:11,
Stadda futbolcu yakınlarının giriş yaptığı bir kapı varmış, orayı kapatmışlar. İşte bu bile yokuş yapmaktır.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
08-03-2022, 08:54,
(07-03-2022, 16:14)kty28 Wrote:
(07-03-2022, 10:51)semiko Wrote:
(06-03-2022, 18:41)123456 Wrote:
(05-03-2022, 18:52)maicon_28 Wrote: beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Şuan 32 puandayız kalan 10 maçta 12 puan alabilir miyiz ?

**ve ikinci sorum 44 puan yeter dimi ? Hatta daha azı yeterli olabilir dimi ?

Kalan maç sayısı 10
Rize 23 puanda, 41 yapması için 6 galibiyet lazım. Bence düştü
Altay 26 puanda, 41 puan yapması için 5 galibiyet lazım. Çok zor.
Göztepe 27 puanda 42 puan yapması için yine 5 galibiyet lazım. Mümkün olabilir ama kolay değil.

Biz kalan maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik alırsak ki bu en kötü ihtimal 42 yapıyoruz. Göztepe ile eşit puanda biz öndeyiz. Bence biz bu işi büyük ihtimal gördük ama rehavete girmemek lazım.

mükemmel özetlemişin. ben de göztepe ve rizenin fikstüre bakarak iyiyiz diyordum. ikili averajımızda iyi. 
altay bir çıkış yapabilir cezmik abinin dediği gibi oynadıkları futbol bir tık iyileşti. 
bizim malatyaya kesin vurmamız lazım. antep berabere olur sıkıntı yok. ama onlarda bize iyi gelen takım ilk yarıdaki maçta baya iyi oynadık.

maça gelecek olursak umut ciddi manada artış gösterdi. sezon başında kullandığım cümle sırtı dönük oynar top indirir cümlesi bu maçta vücut buldu her topu ya indirdi ya da arkaya falan aşırdı. boyunun vermiş olduğu dezavantaj şu atik değil ama onu da vucüt çalımı yada yaptığı hareketlerle rakibi ekarte ederek tamamlıyor. sergio 60dan sonra bitiyor. bir de hala birebir geçen seneki taktikleri deniyor bu biraz bizi üzüyor saçma bir yerde yaptın mı bu hareketi patlarsın. 
hayruş güven vermiyor ama bir an yaptığı hareket pozisyon olabiliyor (artı yönde) heyecanı var bence bunu zeki ile aşabilir. zekinin burada mentor olması sağlanabilir. 
perez umarım sene sonu gitmez. maicon o kadar bas bas bağırdı . adam yürüyen taşşak Big Grin

Fenerbahçe'de Pelkas çok formda idi o zamanlar 10 M Euro teklif etmişlerdi de sonradan değerini kaybetti. Şimdi herkes ah vah ediyor.
O sebeple futbolcu değerini bulunca satmak gerekiyor hele bizim takımlar için bu şart oğlu şart. Ben Perez'e 4M euro teklif gelirse (ufak bonuslarla birlikte 4.5) satılması taraftarıyım yaşı 27 olmuş buradan sonra yapabileceği en yüksek seviye UEFA Avrupa ligi takımlarına gitmek olabilir. Diarra konusunda da; yani bize para kazandıracak gibi oynamıyor yabancı sınırı da daralıyor; bence yerine genç Türk bir stoper oyuncusu iş yapabilir benim aklıma direk Başakşehir'den Ravil Tagir geliyor ; hem bize ciddi katkı sağlar hem de oyuncuyu Muhammed Gümüşkaya gibi parlatabilirsek geleceğin yetiştirme takımı olarak borçlarımızı çok daha kolay kapatabilecek bir istikamet üzere yolumuz açık da olur.

bende umutluydum ama dün akşam kötüydü baya serdar saatçi onu ezdi geçti performansıyla.
Reply
08-03-2022, 23:37, (This post was last modified: 08-03-2022, 23:39 by turkuaz_0628.)
Giresunsporun en büyük sorunu '' futbolcu eşlerinin girdiği kapıymış'' yönetim basmış yaygarayı, il müdürü desen neyin peşinde ? hem futbolcu eşleri başka kapı yokmu girebileceği zaten bildiğim kadarıyla her futbolcunun akredite hakkı var kapı olmasa ne olur ! yönetim mağdurun peşinde işini bıraksın, işimizi yaptırmıyorlar ayaklarını özelikle, destek aldıkları siyasetçilerle daha düne kadar ne kadar yakın olduklarını hangimiz görmedi ? şimdi neyiniz terso olduda cızırdama geliyor, galibiyet parasının banka dekontu temilğe gitmiş kalan prim borcunu kim ödeyecekmiş, başkanla yönetime kalmış !!! pardon da kime kalacaktı bana mı ? Allahını severseniz kalan maçlarda ligde kalalımda hayırlısıyla sizde işinize okulunuza geri dönün....
Bu arada Rusya ve Ukraynada top oynayan futbolculara transfer izni verildi bir hafta içerisinde transfer yapmak isteyen gidebilecek, alalım eli ayağı düzgün bir forvet !
Başkentten !
Reply
09-03-2022, 01:16, (This post was last modified: 09-03-2022, 12:07 by kty28.)
Cüneyt Çakır gitmeden hemen önce bizim Göztepe maçını elinden geldiğince tarafsız yönetti. Yolu açık olsun.Kendisini özleyeceğim.. Güzel eyyam yapıyordu özellikle 4 büyüklerde maçı berabere bitirmek için elinden geleni yapıyordu=D
Reply
09-03-2022, 09:00,
Cüneyt'i;
İnönü'de galiba Rizespor maçında ceza sahası dışarısındaki pozisyona penaltı vermesi,
Fenerbahçe maçında atağa çıkmışken ve daha zaman varken gol olabilecek pozisyonu keserek maçı bitirmesinden dolayı asla iyi anmayacağım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
09-03-2022, 11:43,
SADECE ÖNÜMÜZDE Kİ ANTEP MAÇI NI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ O MACİ KAZANABİLİRSEK LİGDE BAYAĞI RAHATLAYACAGIZ SONRAKİ HAFTA LARA UMUTLA GİRECEĞİZ 2 ÖLÜM KALIM MAÇINI 3 PUAN LA KAPATTIK BU 3 ÜNCÜ MAÇI DA ALLAHIN İZNİ İLE ALACAĞIZ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)