09-08-2021, 23:03,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-08-2021, 22:57)semiko Wrote: https://ajansspor.com/haber/hakan-keles-...liz-580260
Valla taşşak geçiyorlar. Böyle bir söylem olamaz. Böyle bir kafa olamaz.. Kafalar iyi galiba. Transfer geç geldi yok o yok bu. Ulan son dakika sınava girmiyorsun ki gün belli zaman belli. Ona göre yaparsın transferi. İyi transfer yaparsan ligde ona göre tutunursun.yok ben düşeceğim diyorsan düşük transfer yaparsın yinede yaparsın böyle bir açıklama klamaz
Acelemiz mi var. Kasım gibi hazır oluruz inşallah.
|
|
09-08-2021, 23:03,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-08-2021, 22:57)semiko Wrote: https://ajansspor.com/haber/hakan-keles-...liz-580260
Valla taşşak geçiyorlar. Böyle bir söylem olamaz. Böyle bir kafa olamaz.. Kafalar iyi galiba. Transfer geç geldi yok o yok bu. Ulan son dakika sınava girmiyorsun ki gün belli zaman belli. Ona göre yaparsın transferi. İyi transfer yaparsan ligde ona göre tutunursun.yok ben düşeceğim diyorsan düşük transfer yaparsın yinede yaparsın böyle bir açıklama klamaz
Aynen saçmaladı yine ama takım ilk kez bana umut verdi umarım bu yılda Hakan Keleş balı devam eder
https://twitter.com/spor_smart/status/14...18819?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
09-08-2021, 23:11,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(09-08-2021, 23:03)heyulaanil28 Wrote: (09-08-2021, 22:57)semiko Wrote: https://ajansspor.com/haber/hakan-keles-...liz-580260
Aynen saçmaladı yine ama takım ilk kez bana umut verdi umarım bu yılda Hakan Keleş balı devam eder 
https://twitter.com/spor_smart/status/14...18819?s=19
Şu söylem şu mimik. Harbiden taşşak geçiyor. Helal olsun ya. Keşke çıkmasaydık da bunları yaşamasaydık.
|
|
09-08-2021, 23:12,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Yerleşim ve pozisyon almada hatalarımız mevcuttu. Ama genel olarak tempo yapmaya çalışan hızlı kaleye gitmeyi hedefleyen bir yapımız vardı. Eğer bu oyunu iki gömlek yukarı taşıyabilirsek istediğimiz sonuçları alabiliriz.
Savunma bana pek güven vermedi açıkcası inşallah zamanla uyum sıkıntısı aşılır daha derli toplu olur.
Orta alan joey-sankhare-flavio olacak gibi duruyor. Sankhare için hem isabetli şutları olan hemde box to box oyunu bilen bir oyuncu deniyor,tecrübeside cabası.
Kenara bir transfer daha olur diye düşünüyorum. Mevcutta diabate-sergio olur.
Balde bir hafta araya rağmen diriydi. Yine de daha hareketli adam eksiltebilen bir santrafor bu oyun için bize şart.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
09-08-2021, 23:18,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(09-08-2021, 23:12)Pangal Wrote: Yerleşim ve pozisyon almada hatalarımız mevcuttu. Ama genel olarak tempo yapmaya çalışan hızlı kaleye gitmeyi hedefleyen bir yapımız vardı. Eğer bu oyunu iki gömlek yukarı taşıyabilirsek istediğimiz sonuçları alabiliriz.
Savunma bana pek güven vermedi açıkcası inşallah zamanla uyum sıkıntısı aşılır daha derli toplu olur.
Orta alan joey-sankhare-flavio olacak gibi duruyor. Sankhare için hem isabetli şutları olan hemde box to box oyunu bilen bir oyuncu deniyor,tecrübeside cabası.
Kenara bir transfer daha olur diye düşünüyorum. Mevcutta diabate-sergio olur.
Balde bir hafta araya rağmen diriydi. Yine de daha hareketli adam eksiltebilen bir santrafor bu oyun için bize şart.
Sankhare den çok ümitliyim. Orta alan çok önemli. Ama orta alana yedek türk Erol var. Ve Erol forma şansı bulacak gibi. Baldeyi ben çok beğendim. Pozisyon yarattı top indirdi hücumea üretkendi. Diabate de iyidir gibime geliyor. Aziz behic geliyorsa gelsin yahu.
|
|
09-08-2021, 23:21,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ben tam tersi herkesin aksine Nalepa'yı beğendim
İsme değil forma adaletine göre dağıtılırsa Nalepa formayı kapabilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
09-08-2021, 23:26,
(This post was last modified: 09-08-2021, 23:26 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Alexis Perez, Douglas iyi ikili olurlar. Sérgio sağ kanada geçince iyi işler yaptı ama bitirişini geliştirmesi lazım. Pelupessy, Sankhare, Flavio üçlüsü orta sahada iyi olur. Pelupessy'nin yumuşaklığını Sankhare kapattığında daha iyi olacaktır. Sol bek büyük sıkıntı vasatın altı. Sağ bekte kötünün iyisi. Yani bekler soru işareti. Sol kanata acil transfer lazım. Hemde 2 tane. Ayrıca iyi bir golcüde lazım. Balde dışında golcü yok. Son olarakta yönetim ve taraftar grupları ne yapıp ne edip arayı bulmaları lazım. Yoksa yeni sahamız deplasmanlıktan çıkacak.
|
|
10-08-2021, 00:00,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Orta sahada bu kadar adam ne yapacak ben anlamadım. Kanat alın kanat Esat ve Sergio ile 1. Lig olur ancak. Forvete de as forvet transferi lazım. Balde kaldıramaz.
Tek teselli takım mücadele etmeye çalıştı. Yetenek sınırlı ama mücadele var. Eğer olur da 1-2 haftada kimya tutarsa geçen sene gibi takım olursak ligde düşük ihtimal kalırız.
|
|
10-08-2021, 00:08,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
(09-08-2021, 23:18)semiko Wrote: Sankhare den çok ümitliyim. Orta alan çok önemli. Ama orta alana yedek türk Erol var. Ve Erol forma şansı bulacak gibi. Baldeyi ben çok beğendim. Pozisyon yarattı top indirdi hücumea üretkendi. Diabate de iyidir gibime geliyor. Aziz behic geliyorsa gelsin yahu. Şuan en acil hamle sol bek olmalı gibi duruyor. Hüsamın iyi niyetinden şüphe yok ama ciddi aksıyor o taraf. Gs maçında sahada üç yerli olmak zorunda, hoca okan-zeki-çekdar yapıp perezi sol bek oynatır mı diye düşünmedim değil.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
10-08-2021, 00:13,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Taraftar konusuna yönetimin acil el atması lazım bugün sadece 100 tane fenerlinin sesini dinledik. Adam akıllı yeşil beyaz bile çekmedik. Golün ardından ufak bir hareketlenme ardımdan çekirdek çitleyip foto video çekmeye devam etti taraftarımız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|