2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-08-2021, 10:45,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Daha geniş açılı bir video gördüm. Cidden neresinden baksan rezalet. Altay öyle kaşar topçular gibi değil ki kinlenip küfür edesin. Bir terbiyesizliğide olmamış. Malesef orada ki bir avuç ahmağın boş rüzgarı olumsuz yapıştı üzerimize. Pek bir şey yapacaklarını zannetmiyorum ama umarım yönetim bir hamle yapar. Hem o kişilerin gerekli cezayı alması için hemde bu tarz(rakip formalı maç izleme)olayların önüne geçilmesi için.
Bir sözümde kulübe kapak atma sevdasıya sosyal medyada kendini kanaat önderi zanneden arkadaşlara; siz kimsiniz ki Giresunspor taraftarının neye nasıl yaklaşacağıyla ilgili ahkam kesiyorsunuz?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
10-08-2021, 11:05,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu kız konusunu fazla konuşma gerek yok bu tip olaylar çok yaşanır Giresunspor tribününe üç büyük takım taraftarını almayacaksın formalı falan yoksa bu olaylar yaşanır hoş marmaralı grubunun Fenerli elemanları bile kulübü haksız görüyor fazla söze gerek yok bu konuda biz zaten bitmişiz küfür falan yanlış bu tip olayları yaşamamak için kafadan tribüne almayacaksın.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-08-2021, 12:03,
(10-08-2021, 10:24)heyulaanil28 Wrote: Tribün işi Özdenlerin maraton ortadan pasifize edilmesiyle bitti kumyalı çatısı altında eski statda deplasman tribünün orayada sürgün edilmişlerdi yeni statta durum ortada bu arada Özden Akhisar maçında yönetimin Canikli ve ekibine belediye başkanı Aytekin Şenlikoğluna pankartla teşekkür edilmesini talep etmiş anladık bu yönetim siyasi iktidara sempati besliyor zaten onların desteği ile oradalar ama siyasi desteklerini kendi sosyal medya hesaplarından yapsınlar kullanmayın kulübün resmi hesaplarını talep etmeyin taraftardan taraftar arasında her görüşten insan var.

https://twitter.com/OzdenTutuncu/status/...52169?s=19

Vay beee.. Kumyalı'da Marmara'da Olgun döneminden bu yana hep alkış tutan, susan ses çıkarmayan, hep yönetim tarafında saf almış durumdaydılar şimdi mi akılları başına gelmiş, komik.

Yeni Mahalle ve Bursayı zaten önemseyen olmadi hiç onları bu topa sokmuyorum.
10-08-2021, 12:15,
Her geçen gün dibe çökmek bu olsa gerek. Her anlamda dibe çöküyoruz. Yozlaşıyoruz yok olma namına herşeyi yapıyoruz sonumuzu hiç ama hiç iyi görmüyorum. Ordudan da beter olacağız.
10-08-2021, 12:56,
(10-08-2021, 10:45)Pangal Wrote: Daha geniş açılı bir video gördüm. Cidden neresinden baksan rezalet. Altay öyle kaşar topçular gibi değil ki kinlenip küfür edesin. Bir terbiyesizliğide olmamış. Malesef orada ki bir avuç ahmağın boş rüzgarı olumsuz yapıştı üzerimize. Pek bir şey yapacaklarını zannetmiyorum ama umarım yönetim bir hamle yapar. Hem o kişilerin gerekli cezayı alması için hemde bu tarz(rakip formalı maç izleme)olayların önüne geçilmesi için.
Bir sözümde kulübe kapak atma sevdasıya sosyal medyada kendini kanaat önderi zanneden arkadaşlara; siz kimsiniz ki Giresunspor taraftarının neye nasıl yaklaşacağıyla ilgili ahkam kesiyorsunuz?

videonun linki var mı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
10-08-2021, 13:11,
Yönetim demiyorum bakın, baskandaki güç zehirlenmesi, gönderilenlerin gönderilme şekli, gelenler, yeni stad, taraftar gruplarıyla başkan arasındaki sıkıntı, dün akşam yaşanan malum rezaletler...

Bildiğiniz tüm duaları okuyun sevgili renktaslarim. Paraşütsüz inişe geçiyoruz. Bekle bizi Etbaşooo!!!
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
10-08-2021, 13:26,
Resmen dünden bugüne ülke gündemindeyiz. İlgiyi şaşayı kaosu seviyoruz Smile
10-08-2021, 13:30,
(10-08-2021, 12:56)maicon_28 Wrote:
(10-08-2021, 10:45)Pangal Wrote: Daha geniş açılı bir video gördüm. Cidden neresinden baksan rezalet. Altay öyle kaşar topçular gibi değil ki kinlenip küfür edesin. Bir terbiyesizliğide olmamış. Malesef orada ki bir avuç ahmağın boş rüzgarı olumsuz yapıştı üzerimize. Pek bir şey yapacaklarını zannetmiyorum ama umarım yönetim bir hamle yapar. Hem o kişilerin gerekli cezayı alması için hemde bu tarz(rakip formalı maç izleme)olayların önüne geçilmesi için.

videonun linki var mı

Buldum galiba, bu geniş açılı videodan bahsediliyor.

https://twitter.com/seytyan/status/1424963707734478875
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
10-08-2021, 14:09,
(10-08-2021, 13:30)maicon_28 Wrote:
(10-08-2021, 12:56)maicon_28 Wrote:

videonun linki var mı

Buldum galiba, bu geniş açılı videodan bahsediliyor.

https://twitter.com/seytyan/status/1424963707734478875
Aynen video bu.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
10-08-2021, 14:17,
Yahu kendi memleketinin takımı olabilecek en üst lige çıkmış, bırak artık başka takım sevdasını. Utanmadan Fenerbahçe forması giyip bizim tribünlerde oturan hainler vardı dün. Bir de Ramada Otel'e gidip Fenerli futbolcularla fotoğraf çekip utanmadan sosyal medyada paylaşan içimizdeki İrlandalılar var ya, hepsinden tiksiniyorum.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)