STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
13-02-2022, 17:39,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
Vay BEN BAŞKAN vay Smile allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın, Laf kalabalığını iyi yapıyor ama allah için kabul etsin 2 gömlek fazla geldi burası ona ...
Başkentten !
Reply
13-02-2022, 17:52,
Evettt Antalyaspor un 3-0 galibiyetinden sonra hak ettiğimiz düşme potasının içine girmiş olduk.
Antalyasporun gollerinin 2 sini yeni transferlerinin attığını da sayın yöneticilere belirtmek isterim elinize sağlık sıkı durun düşüyoruz
Reply
13-02-2022, 18:15,
Bu takım bir takımı aşağı çekecekse o takım Karagümrük olur. Antalya falan takır takır transfer yapmış. Sahayada yansıyor doğal olarak.
Reply
13-02-2022, 18:25,
Kasımpaşa ve Göztepe de kazanırsa moral olur hani gs yi yendik ya o maçla kaldık ya forvet ve ya transfere gerek duymadıkya doğru burası tff 1 lig !
Başkentten !
Reply
13-02-2022, 18:35,
(13-02-2022, 01:25)maicon_28 Wrote:
(13-02-2022, 00:48)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 00:39)kerasus Wrote: https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Bunuda mı görecektik be Hakan başkan?Göstermediğin başka rezillik kaldı mı acaba?
Güzel bir mizah olmuş:-D Komik olan fotoğrafı paylaşan kişinin sahte hesap ile gerçek hesabın isimlerinin aynı yapılabilir olduğunu bilmemesi.

sahte olduğu nereden belli ?

2 twitter mesajı arasında çizgi var, yani bağlantılı. Aynı hesaptan atılmış

Kullanıcı isimlerinin her birinin özel bir ismi oluyor mesela @GiresunsporSK gibi. Atılan fotoğraf da bilerek mobil uygulamadan çekilmiş böylece Hakan başkan ile zekice alay etmişler.
Hakan Başkanı savunduğumdan değil(benim için kendisi şu an 2.en iyi başkan,birincisi kilolu gözlüklü bir başkanımız vardı; o olmasaydı Giresunspor TFF 1.ligde asla kalıcı olamazdı.)
Türkiye'deki sosyal medyanın %55 inin yalanlarla kurulu olmuş olması sebebiyle böyle düşünüyorum.İnternette Genel olarak Sadece resmi kaynaklara inanıyorum. Yalan konusunda sadece bizim ülke değil dünya da aynı durumda. Mesela Türkiye tarihini Türkçe dışında herhangi bir dil ile araştırdığınızda Ermeni Soykırımından bahsedildiğini rahatlıkla görebilirsiniz.
Reply
13-02-2022, 18:40,
Antalyaspor da kazanmış; Hakan Keleş balı da buraya kadar tuttu bizi.
Bakalım Hakan Başkan'ın bahsettiği düşük bütçe takımı projesi tutacak mı? Başakşehir seyircisi idim, Başakşehir bile Hakan Başkan'ın dediği durumu 1 sene küme düşerek, Abdullah Avcıyı koruyarak ve genç oyuncularını geliştirerek yaptı, bizde ise Diarra dışında geliştirip satılabilecek oyuncu yok bildiğim kadarı ile.
İnşallah Hakan Hocanın açıklaması doğrudur, inşallah zorlu fikstürü geride bırakmışızdır, umudum biraz kırık ancak yine de takibe devam.
Reply
13-02-2022, 20:44,
Forumda Bozbağ, Karaahmet filan övülüyor, hal böyleyken içinde bulunduğumuz durum hiç şaşırtıcı değil.
Reply
13-02-2022, 21:29,
(13-02-2022, 18:35)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 01:25)maicon_28 Wrote:
(13-02-2022, 00:48)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 00:39)kerasus Wrote: https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Bunuda mı görecektik be Hakan başkan?Göstermediğin başka rezillik kaldı mı acaba?
Güzel bir mizah olmuş:-D Komik olan fotoğrafı paylaşan kişinin sahte hesap ile gerçek hesabın isimlerinin aynı yapılabilir olduğunu bilmemesi.

sahte olduğu nereden belli ?

2 twitter mesajı arasında çizgi var, yani bağlantılı. Aynı hesaptan atılmış

Kullanıcı isimlerinin her birinin özel bir ismi oluyor mesela @GiresunsporSK gibi. Atılan fotoğraf da bilerek mobil uygulamadan çekilmiş böylece Hakan başkan ile zekice alay etmişler.
Hakan Başkanı savunduğumdan değil(benim için kendisi şu an 2.en iyi başkan,birincisi kilolu gözlüklü bir başkanımız vardı; o olmasaydı Giresunspor TFF 1.ligde asla kalıcı olamazdı.)
Türkiye'deki sosyal medyanın %55 inin yalanlarla kurulu olmuş olması sebebiyle böyle düşünüyorum.İnternette Genel olarak Sadece resmi kaynaklara inanıyorum. Yalan konusunda sadece bizim ülke değil dünya da aynı durumda. Mesela Türkiye tarihini Türkçe dışında herhangi bir dil ile araştırdığınızda Ermeni Soykırımından bahsedildiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

İyi de senin söylediğin bir senaryo- bir tez. Söylediğin tahminin doğru çıkmama ihtimali de var, kanıtlayamazsın ki buradan. Sen emin bir şekilde konuşmuşsun
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-02-2022, 23:32,
Doğru, kelime yanlışlığım var gibi.
Reply
14-02-2022, 10:38,
Başkan olayında, hadi bir an diğer hesabın başka olduğunu farzedelim. Bu twit onlarca hatta yüzlerce hesap tarafından retwit edildi veya paylaşıldı. Binlerce yorum aldı. Nerden baksan Yüzbinleri bulmuştur ulaştığı sayı. Ve cevabın başka hesap tarafından atıldığı dolayısıyla herhangi bir anormal durum olmadığını 1 tanesi bile anlayamamış, bu yüzbinlerce kişiden hiçbiri twitter dan anlamıyor herpsi ayrı salak. Sadece buradaki arkadaş çok zeki olduğu için bir tek o farketmiş. Hatta konunun muhatabı Hakan başkan kendisi dahi, ben öyle bir twit yazmadım, başka hesap o diye kendini savunmuyor. Hatta ilginçtir ki ilgili twit hemen siliniyor farkedilince. Başka hesap olsa ne diye hemen silsin ki? Kısacası kraldan çok kralcı olmanın tam sözlük anlamı budur işte. Başkanı başkanın kendisinden çok savunmak...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maça gelirsek.. Ancak kendime geliyorum sinirden. Tribünler muhteşemdi. Tabi o kalabalıkta çift cinsiyetlide çoktur ama olacak okadar. Hakan hoca için oyun okuma da olsa zaten burada olmazdı, onu böyle kabullendim falan demiştim ama yine deli etti. Yok arkadaş yok, oyun okuma olmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyormuş. Maça başladığı gibi devam etse, Gaziantep 2, ADS 1, Başakşehir belki 1, Hatay 1 veya 3, Fener 3 puan daha alıcaktık. ilk yarı 1 gol ve 1 puanla kapattığımız zorlu seriyi geride bıraktık diye kendimi avutuyoruz ama Kayseri ve Antalya deplasmanları Göztepe maçı vs İçerdeki bitmiş formsuz Fener maçından daha kolay geçmeyecek. İlk yarıdakinden çok daha güçlü ve formda Rize ile de deplasmandayız. Önümüzde hiç kolay bir fikstür yok yani. Üstelik biz ilk yarıdaki futbolun yanından bile geçmiyoruz, gerek takım oyunu gerek bireysel performanslar çok düştü. Yok iyi savunma yapıyoruz falan diye saçma bir şehir efsanesi yayıldı ama herzaman dedim bu takım savunma ya-pa-maz. Bu takım az gol yiyorsa topa sahip olup oyunu rakip sahada oynadığımız içindi. Şimdi nedense ilk yarıdaki topa baskıyı pres yapmayı bıraktık artık neden bilmiyorum. E ayağında top tutacak adam da olmayınca hem ayağımızdaki topu çabuk kaptırıyor yada üretken olamıyoruz, hemde her an hataya çok meyilliyiz zaten. Her an gol yiyebiliyoruz pozisyon vermesek bile. Hakem zaten ayrı O.Ç idi. Hele 2.yarı maraton tarafındaki yan hakem katıksız olanından.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)