2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
05-08-2017, 20:10,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(05-08-2017, 20:07)yalavu Wrote: Berabere bittimac. Son 20 dakikasini izledim macin bizim takim daha derli toplu idi. Soldan gelen ortaya secemedim dale olabilir kafayla iyi vurdu kaleci cataldan cikardi..
dale değil jonesti o Big Grin
Reply
05-08-2017, 20:12,
Wink  RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(05-08-2017, 20:10)cotanak88 Wrote:
(05-08-2017, 20:07)yalavu Wrote: Berabere bittimac. Son 20 dakikasini izledim macin bizim takim daha derli toplu idi. Soldan gelen ortaya secemedim dale olabilir kafayla iyi vurdu kaleci cataldan cikardi..
dale değil jonesti o Big Grin
Big Grin Big Grin
Reply
05-08-2017, 20:44,
Bizim sözde prensip anlaşmasına vardığımız Dialiba dialiba kupa maçında ilk 11 de başlıyor 58 dakika forma giyiyor çok ilginç... Ayrıca gündemimizdeki Murat Akça ve Sadık Çiftpınarda ilk 11 de. Ertuğrul Sağlam siddin sene bu oyuncuları göndermez özellikle Murat Akçayı hayatta göndermez adam frekickten çaktı golü.
Reply
05-08-2017, 20:56,
Ne yaptigimiz belli deil. Fevzi elmas gelebilirmis kaleye
Reply
05-08-2017, 21:00,
Aradılar bulamadılar resmen sıçtılar...millet borç halinde süper transferler yapıyorlar bizimkiler 20 mılyon butce(yalanının a.goyim yalanı ben mi yarattım)palavrasiyla elden etekten düşenleri topluyorlar..bozbag seçime hazirlansin bıraksın kulüp başkanlığını...ulan tff 8 mılyon verdi sizin bütün yaptiginiz transfer 5 milyonu geçmez.. yazıklar olsun
Derelili çotanak
Reply
05-08-2017, 21:14,
(05-08-2017, 21:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Aradılar bulamadılar resmen sıçtılar...millet borç halinde süper transferler yapıyorlar bizimkiler 20 mılyon butce(yalanının  a.goyim yalanı ben mi yarattım)palavrasiyla elden etekten düşenleri topluyorlar..bozbag seçime hazirlansin bıraksın kulüp başkanlığını...ulan tff  8 mılyon verdi sizin bütün yaptiginiz transfer  5 milyonu geçmez.. yazıklar olsun

Bekledigimize değdi Big Grin
Reply
05-08-2017, 23:12,
(05-08-2017, 09:26)harrison Wrote: @ chotanax

Sevgili kardeşim;

Nasıl son parafrafda  "  ertesi güne başımdaki idareci izin verir mi falan " diyorsunya transferde ona benzer bir durum paran var futbolcu gelmiyor,futbolcuyu ayarlıyorsun takımı verimiyor,bonservisi tahmin edilmeyecek derecede yüksek olanı var,şehiri beğenmeyen var,manejerinin yanlış yönlendirdikleri var,piyasasının üzerinde uçan var. anlayacağın varda var dolayısıyla hem aldığı parayı hak edecek hemde bizim kriterlerimize uyacak futbolcuyu bulmak zorundayız kısaca bazen para bazı durumlarda her şey değil moduna geçiyoruz.

kesinlikle öyle değil, daha doğrusu şu anki durumumuz öyleyse de bile büyük başkanın bundan bir buçuk ay önceki demeçleri öyle değildi. yerel tabirimizle o sözleri söylediysen icraata geçeceksin yada yerel tabirle götümüze gudur goymicaksın.

özellikle son 2 senedir ''müthiş yetenekli, becerikli, iyi niyetli, ballı ve başarılı bir başkanımız var, acaba süper lige çıkabilir miyiz ki?'' diye düşünürdüm, haziran ortalarından bu yana öyle iddialı şeyler söylendi ki kafamdan mayıs ayındaki şampiyonluk organizasyonlarını kurdum, yani o kadar eminim ki süper lige çıkacağımıza lig sonundaki o muhteşem günün derdindeyim, ama ligin başlamasına bir hafta var ve biz diğer mevkileri geçtim, geçen seneki yedek kaleci, yani tek bir -1 -one - ein kaleci ile iki tane sezon öncesi kamp dönemi bitirdik.

3 gün önce demeç verildi, yerli kaleci planlıyoruz, olmazsa yabancı kaleci hazır diye, hani ne oldu o iş?

10 gün önce dendi ki stoper alıp beklemeye geçeceğiz, ertesi gün stoper, orta saha, kanat ve kaleci alacağız, icraat?

hani biz alacağımız oyuncuyu her kriterde araştırıyorduk, deniz vural ve gökhan süzen neden alındı ve neden gönderildi? araştırdıysak nasıl alabildik o oyuncuları? araştırmadıysak neden zamanında öyle demeçler verildi?

parasızlıktan nefesi kokan takımlar bile kadroyu tamamlarken ligin kasasında parası olan tek klübünün, hem de o kadar iddialı laflar varken ligin başlamasına bir hafta kala td'nin bile şikayet edeceği derecede eksik kalmasına KATLANAMIYORUM.

başkanın iyi niyetinden en ufak bir şüphem yok, o da bizim gibi en iyisini istiyor adım gibi eminim, ama dediği şeyler ile icraatlar 180 derece farklı. belki senin dediğin gibi transfer işinde çok detay giriyordur araya, ama büyük başkan o işler zorsa 1 ay önce tekrar söylüyorum götüme guduru goymayacaktın benim. 35 yaşındayım ve hep içimde uhde kalmış bir şey için çok büyük hayal ve planlarım var benim.

eninde sonunda o transferler yapılacak ve iyi bir kadromuz olacak inşallah. ama ligin başında bu gecikme kaynaklı bir puan kaybı ilk ikiden veya play offtan bir puan nedeniyle dışarıda kalırsak bugünleri hatırlayın derim.

NOT: takımımızın kan emici bir başkanın eline geçip, batıp, yeni giresunspor veya giresun belediye gibi çakma bir takımla devam etmemiz yerine her zaman büyük başkanı tercih ederim ama şu an olduğu gibi komik gelişme ve demeçlerle lige başlayacak olmamıza dayanamıyorum.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
05-08-2017, 23:33, (This post was last modified: 05-08-2017, 23:37 by Okan.)
Bu isten birsey anladiysam arab olayim.

Klubu Bozbağ degilde kim yonetiyor?
Kim fren atiyor, kimin sozu son soz?

Neler donuyor?

Nerde seffaflik. Hani hersey seffaf olacakti?
Reply
05-08-2017, 23:44,
bu hafta lig başlıyor. bizim bir çok yere transfer yapacağımız konuşuluyor. bizim takım ligin 2.yarısına mı hazır olacak. ben bu işi anlamadım.
Dereli'li
Reply
06-08-2017, 00:11, (This post was last modified: 06-08-2017, 00:13 by maicon_28.)
şuan bu konumdayken bile başkanı savunanın aklından şüphe ederim ya da altında başka bir niyet ararım..

transfer tahtasının kapalı olduğu zamanlarda bile karınca kararınca, gücümüzün yettiği kadar çat çat transferler yapardık. 6 gün sonra maç var

takımda kaleci yok, stoper yok, sol açık yok, orta saha yok, on numara yok, sol bek hüsam ( olmamasından bile kötü Smile )

üstelik ardı ardına yalanlar söylendi. Önce kamptan önce bitecek dendi, 1. kampın sonuna doğru bitecek dendi, sonra 2.kampa mutlaka yetişecek dendi, sonra bir kaç güne bitecek dendi, en son geçtiğimiz çarşamba yani 4 gün önceki çarşamba kesinlikle bütün transferler bitecek dendi....

SONUÇ: KOCA BİR SIFIR
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)