2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
04-03-2025, 22:51,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Serkan Cihan konusunda şunu anlamıyorum. Geçen sene Nahid Yamak istifa etsin takımı alalım dendi. Tamam Nahid Yamak istifa etmedi ama sene sonu kongre yapıldı yeni başkan seçildi. Şimdi yine o bıraksın biz geleceğiz. Yani neden sene başında aday olunmadı o zaman. Her türlü mevcut başkandan daha fazla oy alma imkanına sahipti.

Bulancak bile Baldan çıkmak için 20-25 milyon harcıyor. Bu takım 200 milyonla Pttde tutulurdu. Şimdi tekrar çıkana kadar ne harcanacak belli değil.
Reply
06-03-2025, 10:51,
123456 Wrote:
semiko Wrote:
turkuaz_0628 Wrote:Serkan CİHAN bu akşam açıklama yayınlarak kongre kararı alınırsa adayım diyor, bıraksınlar deneyelim şu saatten sonra ...
Şimdi çoğunuz karşı çıkacak ama aklıma benim şu durumdan çıkarabilecek bir isim geliyor, Kürşat Yılmaz  ikna edilip başkanlığa da batlamasporda yaptıkları gibi vekil kardeşini koysunlar siyasi miyasi, ister mafya takım aldı desinler şu saatten sonra farkederse mk .... yeterki duralım profesyonel liglerde ... çıkmak eskisi gibi 10 yıl sürsün yeterki takım kalsın... 

HÜSEYİN YÜCEL  bjk ye 10 milyon euro bağışladığını açıkladı. Şu adamları ikna edemiyoruz 400 milyona takım batıyor.

sen olsan ikna olur musun abi ? 
gelen yiyor giden yiyor. 
son yönetimin yaptığı çok olumlu bir hareket var . 
adam diyor bir yapı , organizasyon kur gel beni denetle . dernek olarak aldığın 10 formanın bile hesabını vereyim diyor. 
sahiplik sistemine geçemeyiz kimse almaz kulübü . madem öyle denetleme mekanizması kuracağız. şehrin ileri gelenlerinden . idari amirler olmayacak yani devlet oldu mu iş başka yere kayıyor. 
yahu örgütlenmek bu kadar zor olmamalı . istanbul'da kaç milyon giresunlu var bunların hatrı sayılır bir kısmının şirketi vs var . 
yahu sponsorluk vb gibi bir şey kurulsa neler neler çıkar ortaya . 
şuan çok farazi konuşuyorum . 
bir tane karton bardak üreticisi giresunlu birini bulursun konuşursun dersin aha sana sponsorluk bana bardak yap .
belediye ile görüş sosyal tesislerde bu bardağı kullan ve benden al.
al sana gelir kapısı . 
üretici 1 liraya sana satıyorsa sen bunu 2 yap belediyeye sat ( makul ölçülerde fiyatlandırma tabiki serbest piyasa dışına çıkmadan ) 
ama işte bunları planlayacak kafa dahi yok bizde. 
böl parçala yönet diye boşuna dememişler. 
her kısmı bölüp başına o komisyondan birini atayacaksın takip mekanizması gelişsin. 
ya yazmaya kalksak neler çıkar neler ancak daha bu yapıyı bile kuramıyoruz o gelmesin bu gelsin . 
şehir küçük takım bizim biz sahip çıkacağız kendi göbek bağımızı keseceğiz. bak bursa nasıl dirildi demeyeceğim arkasında sağlam bir siyasi var bu siyasi para aktarmasa bile çoğu insanı bir araya getiriyor. bize de böyle birşey lazım ...

Süper Ligde takımı şirketleştirip bunların alması lazımdı. Yoksa zaten kimse üstüne almaz o borcu. Şimdi tabi o tren kaçtı. Süper Ligde kaldığımız ilk sene şirketleşme senesi imiş açıkçası. Yüceller takımı alsalar öyle çokta büyük para harcamadan çevirirlerdi takımı.

e gzt boşuna mı yatırım yaptı adamlar istedi takımı işte. 
ben çıkardım ben düşürürüm ....
Reply
06-03-2025, 14:14,
Süper ligde tek kurtuluş yolumuz Lokman Çağırıcınin gelmesi idi başkanlığa. Ki alicam dediği için Hakan bıraktı mecburen ama sanırım kaýyumdan almayi istedi. Kimse aday çıkmadı kayyuma kalmak üzereydi ki Hakan taraflarından Serkan Cihan çok çırpındi kayyuma kalmasın diye. Aynı arkadaş sadece birkaç sonra ise Yamak bıraksın kayyuma kalsın diye tutturdu. Yani Hakana Can simidi olan arkadaş takımı bataktan kurtaracakmis.
Reply
08-03-2025, 13:04,
ya bana bazı durumlar çok samimi gelmiyor.
kayyuma kalsın denilen ortamda kongreye gidelim deniliyor .
ne değişti neler oldu onlar önemli.
bir birlik oldu sana destek mi verildi çok önemli .
ben şuan ki yönetimin kendi pr nı iyi yapamadığı kanısındayım.
belki de gelen hiç para yoktu olanı döndürüp idare ediyorlar . durumu hiç bilmiyoruz . hakan başkan geldiğinde şu borcu ödedim bu borcu kapadım mali anlamda iyiyiz derken kapının önünü yeni çöpler gelsin diye temizliyormuş demek ki .
bilmediğim görmediğim neler oluyor kim bilir.
Reply
10-03-2025, 23:59,
Bi destek beklentisiden ziyade o desteği kesinleştirmiş gibi söylemler geleceğiz yapacağız planı ortaya koyacağız vs. ama kaale alan yok bizim başkanı gören varmı maçlara filan geliyormu Smile bu durumda çok saçma ortada en ufak kıpırdanma yok tepe takla gidiyoruz çözümle alakan yok başkanım de vallahi değişik ! beklentin ne çık onu söyle anlayalım orada neden oturduğunu ? siyaseten kimse ile yakınlıığın yok paralı yönetici beklentin yok paran yok lobin yok, destek beklentin yok açıklama polat alemdar Tongue
Başkentten !
Reply
23-03-2025, 00:13,
Bugün matematiksel olarak düştük seneye 3.ligdeyiz orada da muhtemel duramayacağız ne bu kadro iş yapar ne de gelecek eksi puanlar ile ligde kalmamız imkansız. Benim anlamadığım hala yönetim nerde ne iş yapıyor ve de plan ne ? beklenti orada oturup sadece beklemekmi ?
Başkentten !
Reply
27-03-2025, 20:06,
Giresunspor öldü. Ve artık bir ölüyü yad edeceğiz. Bir abiyi bir babayı bir büyüğü kaybetmiş gibi. Zaten Süper lige çıktığı gün bu durumdan korkmuyor muyduk? Orduspor gibi olmaktan imtina etmiyor muyduk? Ordu spor gene Hector Cuper getirdi bir sürü yıldız oyuncu getirdi. Biz? Hayrullah Bilazer ile Champness ile nasıl bu borca battık anlamak imkansız. Giresunspor öldü. Ruhuna fatiha.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
28-03-2025, 08:37,
Giresunspor 3 yıl içinde mazi oldu. Birçokları gibi. Maalesef ülkemizde gerçek bu. Yolsuz başkanlar takımları batırıp tarihe gömüyor. Finansal gücü olmayan cılız kulüpler bu gerçekle yüzleşmek zorunda. Giresunsporun hedefi bundan sonra Giresunlu gençlere spor yaptırmak onlardan umut beklemek olmalı. Maalesef büyük denizde her zaman boğuluruz. Giresunspor mütevazi kalmak zorunda.

Tadı damağımızda kaldı ama yapacak bir şey yok. Gerçekler acı.
Reply
29-03-2025, 20:38,
Bir on sene bekleriz ptt ye çıkabilmek için.. Şu durumda bu takıma sahip çıkıp cebinden para verecek başkan adayı olmadığına göre amatörümüzde var gibi.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
01-04-2025, 10:40,
Çok üzülüyorum ve kanıma dokunuyor bu kansızların baş tacı edilmesi.Birkez daha soruyorum; Pyerre’ye, Mala’ya o imzaları kim attırdı da kulüp bu noktalara geldi ? Takımın tarihinde hiç olmadığı kadar paralar girdi kasaya ne oldu o paralar ?
Ferhat’ın zeytin peynir borcunu mu ödediniz ne yaptınız ?
Ben Giresun şehrinin ekonomisi süper ligi kaldırmaz tezine katılmıyor bu ülkede işini düzgün yapan ‘Hırsız’ olmayanı bulmak zor tezini ortaya atıyorum.
Gerçekten çok üzülüyorum.Daha kısa tımanla sokakta top peşinde koştururken baba, dayı kucağında gidiyorduk yeşil beyaz armanın huzuruna.Az kendimizi bilir olduk ‘Abi benide önüne alır mısın ?’ ile girdik maçlara.Düştüğünü de gördük şampiyonluğunu da saç baş yoldurduğu günleride.
Sadece sevdamızı değil anılarımızı da çaldı birkaç tane ‘hırsız’
Türkiye’de futbol kulübü anlamında böylesi hikayeler sayısızca mevcut.Bizim bir farkımız olabilir.Sahip çıkanımız yok.Profesyonelken başkan bulmakta zorluk çekiyorduk şimdi amatörde kimse bakmaz suratına.
Vallahi de billahi de çok üzülüyorum.Kanıma dokunuyor bu kansızların elinde armanın oyuncak oluşu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)