15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 23:02,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
rize örneğini geçen hafta söyleyen arkadaş laf çarpmak için vermedim yanlış anlaşılmasın. hani nasıl attan inip eşşeğe bindiklerine örnek vermek istedim. zira bu ligin hocaları bellidir. ve hatalarıyla günahlarıyla metin diyadin bu ligin en iyilerinden biridir. bize de son yılların en güzel futbolunu oynatıyor. onu yollasak daha iyisi geleceğine ihtimal vermiyorum.
Reply
10-12-2017, 23:20, (This post was last modified: 11-12-2017, 00:21 by cotanak88.)
Metin hocanın bugün çıkardığı 11 ve diziliş çok iyiydi ama oyuncu değişikliğinde geç kalması son 10 dakika ecel terleri dökmemize neden oldu maç güllük gülistanlık 3-0 devam ederken dale-mehmet akyüzü değiştirse belki hucüm anlamında biraz daha etkili olabilirdik, gitti ileriye top taşıyan tek adam jonesi aldı oyun tamamen rizenin kontrolüne geçti dale ilerde tek başına kaldı haftalardır oğlu dediğimiz fatik atiği bile alsa belki orta sahaya bir direnç gelirdi adam oyuna sonradan girip etkili oluyor bunu defalarca yazdık. Oğuzhanı Gaziantepspora karşı oynarken al anlarım da böyle tansiyonu yüksek maçta niye alıyon, onu da geçtim 3-2 den sonra sağ bek değişikliği ne alaka? Allahtan en akıllı hamleyi 90 da özgürü almakta yaptı adamlar uzun toplarla geliyorlarlardı. 
Tabi bu maçın 3-2 ye gelmesinin tek sorumlusu hocadır desek haksızlık etmiş oluruz.O kaleci bozuntusu Anılda en az hoca kadar sorumlu, ligte 13 gol yedik belki de yarısını bu Anılın hatalarından yemişizdir adamda özgüven patlaması var boyunu aşan topu tutmaya çalışıyor la bırak basit oyna yumrukla dışarı çıksın.
Forumda birisi yazmış takımda laubalilik var diye aynen katılıyorum nerdeyse 3 e 1 pozisyonda adamların eli ayağı boşalıyor o ona atıyor, o diğerine ben atmim sen at yok ben çok attım sen at der gibi  Big Grin
Neyse iyisiyle kötüsüyle kazanılmış bir maç, şimdi samsun ve gaziantep maçlarına ciddiyetle hazırlanıp kazanmalı, daha sonra devre arası transferlerine yoğunlaşmamız lazım.
Reply
10-12-2017, 23:38,
Metin hocaya sahip cikmak lazim. Karekteri duzgun bir hocadir. Kendini bu yorenin cocugu olarak gorur. Sanirim mac 3 2 ye gelince homurdanmalar oldu kufur edildi. A. Gucu macinda kapali deniz tarafinfan istifa sesleri yukseldi ve bu umraniye macindafa oldu. Tesisler srhre ters kaliyo hoca sehri tanimiyor sehirle hoca ve takimin daha cok butunlesmesi lazm.70 dakika rizeyi oyunumuzla rezil ettik. A. Gucu macinda yine iyiydik ama atamadk. Biraz becerikli olsak 5 olurdu. Deli ibo pes etti kulubeye oturduydu. Sezon basinda yazmistim anil soru isareti demistim. Cok iyi niyetli kardesimiz ama olmuyor ilk ikiye oynayan tamimin kalecesi olamadi. A. Ordu maci haybeden gitti. Hep tedirgin hep tedirgin. Fevziylede olmaz bu is. Oraya takviye yapmak lazm. Metin hocanin eksi yonu oyuncu degisiklikleri geliyor bana gec ve yanlis oyuncu tercihleri. Dodo bitti adam. Dale yoruldu maca mehmet ve fatih atigi atabilirdi. Bu ligin en iyi futbol oynayan takimiyiz. Devre arasi takviyelerin kalitesi hedefimizi belirler. Son iki macta 6 puan koparabilirsek ilk 2 de devreyi kapatiriz
Reply
10-12-2017, 23:39,
(10-12-2017, 21:50)Semih Karahan Wrote:
(10-12-2017, 21:44)123456 Wrote: Dale ve Jones ikilisinde ısrar etmeliyiz diyecem ama Korkisko dönüyor artık. Dale yanında servis yapacağı insanlar olunca cook daha iyi oynuyor. Dalenin bu sene kaç asist var acaba.
Devre arasında da yazdım Sinan golü koklayan bir oyuncu. Yetenek az da olsa Futbol bilgisi var.
 33 puanla girelim devreye hayırlısıyla.

tamam işte jones ile sinan formda sonradan girip vurucu tim olsunlar :Big Grin korişko ve dialiba dale 3 lüsü iyi olur lig başındaki gibi.

Yabancılardan biri tribune çıkacak ama. Bu hafta meçhul bence kimin çıkacağı.
Reply
10-12-2017, 23:49,
(10-12-2017, 23:39)123456 Wrote:
(10-12-2017, 21:50)Semih Karahan Wrote:
(10-12-2017, 21:44)123456 Wrote: Dale ve Jones ikilisinde ısrar etmeliyiz diyecem ama Korkisko dönüyor artık. Dale yanında servis yapacağı insanlar olunca cook daha iyi oynuyor. Dalenin bu sene kaç asist var acaba.
Devre arasında da yazdım Sinan golü koklayan bir oyuncu. Yetenek az da olsa Futbol bilgisi var.
 33 puanla girelim devreye hayırlısıyla.

tamam işte jones ile sinan formda sonradan girip vurucu tim olsunlar :Big Grin korişko ve dialiba dale 3 lüsü iyi olur lig başındaki gibi.

Yabancılardan biri tribune çıkacak ama. Bu hafta meçhul bence kimin çıkacağı.
haaa doğru ya o zaman 6 yabancı oluyor :Big Grin ulan ya tam da adamlarımız form tutmuştu. yahu kanatta sinan la jones var ama jones da sinan da sağ kanata pek uğramıyorlar oraya bir mert olsa üf tadından yenmez. kaldı ki volkan da geliyor. korişko tribüne çıkabilir bu gidişle
Reply
10-12-2017, 23:49,
Tabiki dale çıkacak. Ne köy olur ne kasaba daleden. Terzi Hüseyin’in dediği gibi bacağına urgan dolanmış tosunlar gibi koşuyor herif.
Reply
11-12-2017, 00:18,
(10-12-2017, 23:02)kerasus Wrote: rize örneğini geçen hafta söyleyen arkadaş laf çarpmak için vermedim yanlış anlaşılmasın. hani nasıl attan inip eşşeğe bindiklerine örnek vermek istedim. zira bu ligin hocaları bellidir. ve hatalarıyla günahlarıyla metin diyadin bu ligin en iyilerinden biridir. bize de son yılların en güzel futbolunu oynatıyor. onu yollasak daha iyisi geleceğine ihtimal vermiyorum.
Sıkıntı yok başkan yanlış anlamadım Wink farklı görüşlerde olabiliriz ama hepimizin gayesi giresunsporun başarısı. 
Bugün kazanmış olabiliriz ama ben metin hocayı hala beğenmiyorum iyi niyetlidir karadeniz çocuğudur eyvallah ama oyunu iyi okuyamıyor skor ne olursa olsun güven vermiyor gereksiz hamleleriyle bir anda oyunun kaderini etkileyebiliyor.Biraz önce basın toplantısını izledim adam o kadar gergin ki bu gerginlik sanki oyunculara da yansıyor.Bilmiyorum belki siz haklısınız ama bugün stadın %80'i hocayı konuşuyordu.
Reply
11-12-2017, 00:42,
tribündergi'ye bakın biraz rakip takım taraftarların, hatta tuttuğu takımı süper ligte olupta bizim ligi takip edenlerin çoğu süper lig yolunda ilk 2 de %90 bizi sayıyorlar.

Yüzü suyu hürmetine değil bunlar, kağıt üstünde bizden daha güçlü kadroya sahip 4-5 takım daha var. Bir kaç tanede bizim kadroya denk takım var. Bizi saymalarının nedenleri oynadığımız güzel futbol ve hiç bir maçta rakibe karşı ezilmememiz, biz buna rağmen hocayı göndermeye çalışıyoruz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-12-2017, 00:52,
(11-12-2017, 00:42)maicon_28 Wrote: tribündergi'ye bakın biraz rakip takım taraftarların, hatta tuttuğu takımı süper ligte olupta bizim ligi takip edenlerin çoğu süper lig yolunda ilk 2 de %90 bizi sayıyorlar.

Yüzü suyu hürmetine değil bunlar, kağıt üstünde bizden daha güçlü kadroya sahip 4-5 takım daha var. Bir kaç tanede bizim kadroya denk  takım var. Bizi saymalarının nedenleri oynadığımız güzel futbol ve hiç bir maçta rakibe karşı ezilmememiz, biz buna rağmen hocayı göndermeye çalışıyoruz.

o birazda geçmiş senelerdeki başarıları da katarak söylüyorlar. hani her sene üzerine koyarak geldiğimiz için.
Reply
11-12-2017, 01:01,
Geçirdiğimiz süreç kolay bir süreç değil. Arka arkaya puan kayıpları var, evimizde direkt rakibimize kaybettiğimiz bir maç var, Caner ile başlayan Canberk ve Recep ile devam eden bir kadro dışı kalma süreci var. Üstün oynayıp o kadar pozisyon bulup atamadık son kaç haftadır açıklamayı bende izledim şimdi hocanın morali çok bozulmuş belli adam iki kelimeyi zor bir araya getirdi. Bir arkadaş demişti Bozbağ çekti konuştu diye ki Bozbağ'ın dilinin pek kemiği yoktur kim bilir neler dendi içeride. Basın zaten malum. Bugün de rahat kazanacağız derken yenilen gollerden sonra maçın gerilimi çok arttı, e arkadan iki aklı evvel laf edince de Metin Hoca'nın şalterler atmış.

Bugün ki galibiyet bunun için de çok önemliydi. Takım meğer büyük stres altındaymış. Sinan gollerden sonra sevinmedi bile doğru düzgün. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kendinin 2.5 katı maliyeti olan başka bir rakibini yenmek kolay değil. Bugün ki özverisi için bütün oyunculara ve hocama teşekkür ederim. İnşallah bugün bizim adımıza bir milat olur.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)