25.Hafta Giresunsporumuz 4-1 G.Gaziantep FK
04-03-2018, 15:01,
RE: 25.Hafta Giresunsporumuz-G.Gaziantep FK
Şu ana kadar ki sonuçlar bize ve Elazığspor’a yaradı.Beraberlikle bitiriyor takımlar haftayı.2 puan daha yaklaşıyoruz yukarı.Genel bir hesapla Elazığ ve biz haftayı 10-12 puan alarak bitireceğiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-03-2018, 16:04,
(04-03-2018, 14:18)Çotanax Wrote: Play off olur mu bilinmez ama metin hocayla birlikte uzun seneler çalışmak lazım. Adam karakterli gerçekten. Şanssız sonuçlar aldı işler kötüye gitti hiç birşeyden şikayet etmeden tatava yapmadan istifa edip gitti. Eminim söylenecek çok sözü vardı ama adam erdemli bir şekilde gitti. İkinci defa gelmesi de kibirden ve saçma sapan gurur yapmaktan uzak  olduğunu gösteriyor. Bu adamla abdullah avcının belediyeyle yakaladığı uyumu yakalayabiliriz. Yeterki hoca istesin taraftar istesin takım istesin

Aynen katiliyorum, Metin Diyadin bizim Abdullah Avcimiz olabilir
Reply
04-03-2018, 16:32,
Metin Hoca gerçekten bizim için büyük şans. Adam takımı aldı ilk 2 yarışına soktu, oyun anlamında benim hatırladığım 2-3 maç haricinde hep üstün taraf oldu, takımı hep belli bir standardın üzerinde oynattı. Düşünün resmen forvetsiz bir şekilde Başakşehir'i kupadan eledik, Fenerbahçe ile başa baş oynadık. Ona rağmen 1-2 maç son dakikada yenildik diye yemediği protesto kalmadı. Oyuncuların tavrı, yönetimin transfer hatalarının yükünü hep hoca çekti. Bıraktığında takım zirvedeydi, yeniden teslim aldığında "düşer miyiz" diye konuşuyorduk. Allah razı olsun, yalnız bırakmayıp geldi ve sonuç ortada. Küme hesaplarından rota bir anda yine play offa döndü. Şüphesiz hocaya duyulan güven de bunun büyük parçası.
Konuşmak için erken belki, ama benim için Mehmet Birinci ile birlikte şimdiden çok ayrı bir yere sahip oldu Metin Hoca.
Reply
04-03-2018, 17:25,
Bolu sağlam gidiyor bu gidişle ilk iki yapabilirler.
Reply
04-03-2018, 17:43,
Bolu a.gucunu süpürdü ders verdi..ilk iki için umutlandı..zor değil denizli ve umraniyeyi yenseydik 40 dik.. bu sene düşme barajı artar çıkma barajı düşer çünkü istikrarlı takım yok
Derelili çotanak
Reply
04-03-2018, 20:08,
Bu sene lig geçen seneye göre daha kolay. Öne çıkan sadece Rize var. Şu Ankaragücü ya da Ümraniye`nin ilk ikiden çıkması futbola hakaret olur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
05-03-2018, 11:30,
Form durumlarına bakarsak adana sporun düşmeye yakın olarak görüyorum
Derelili çotanak
Reply
05-03-2018, 12:28,
Beyler buarada dün Görele Orduyu 1. Amatore yolladı  Wink
Reply
05-03-2018, 12:52,
Ordu’nun zaten bir sıkımlık canı var.Gelen geçen yeniyor.Elek olmuşlar.
Alternatif olarak hayata geçirdikleri Yeni Orduspor’da şampiyonluk mücadelesi veriyor.Bizi gelip geçerlerse şaşırmam.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
05-03-2018, 13:01, (This post was last modified: 05-03-2018, 13:04 by heyulaanil28.)
(05-03-2018, 12:28)123456 Wrote: Beyler buarada dün Görele Orduyu 1. Amatore yolladı  Wink

Kesin düşmediler amatör küme şampiyonu ile Playout maçı oynayacaklar ama onlar Antep gibi yatırımı Yeni Orduspora yapmışlar 2 hafta önce gördüm adamlara 3 nizami çim futbol sahası 1 sentetik saha yapmışlar mükemmel bir tesis yapmışlar kulüp binası dahil biz ise hala izcilik kampı adı altında barakaya tesis diyelim.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)