28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
19-03-2018, 22:40,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
yani düşünüyorum düşünüyorumda, şu maçın son saniye golüyle kaybedilmiş olması bile büyük şans bizim adımıza. Neden?

1- maç resmen 2-0 olarak başladı.
2- kalemiz boş. şunuda kalecimiz kurtardı diyeceğimiz yok gibi bişey.
3- savunma zaten felaket. hep kolay gol yiyorduk ama bu maç biraz daha abarttık.
4- bu sezon ilk kez rakip bizden daha aklı başında ve ne yaptığını bilerek oynadı. 
5- metin hocanın abedi çıkarma hatası
6- hakemin dengesiz kararları
7- bizimkilerin vurdumduymaz laubali ve isteksiz tavırları
8- yeteneği olmasa bile hiç olmazsa iyi niyetli dediğimiz adam hiç gereksiz bi penaltı yaptırdı
9- aynı kişi aynı pozisyonda bide kırmızı görüp 10 kişi bıraktı

şimdilik aklıma gelenler. maçı izlemeyen ve skoru bilmeyen birine şu maddeleri saysan heralde 6-0 yada 7-0 kaybetmişiz sanır. ama biz bu maçı son saniye golüyle kaybettik. bunda metin hocanın oyundan kopmayıp kendi oyununu oynatmaya devam etmeside çok büyük etken tabiki. başka hangi hoca olsa tarihe geçerdi skor. yani tamam abedi çıkarması hata eyvallah ama artıları eksilerinin çok üzerinde kalıyor her zamanki gibi.
Reply
19-03-2018, 23:29, (This post was last modified: 19-03-2018, 23:31 by mvsr.)
Quote:Sezon sonu revizyon var
Akın Çorap Giresunspor'da sezon bitiminde oyuncu kadrosunda çok büyük revizyon olacak.
Görev süresi dolana kadar kulübün başında olacak olan mevcut yönetim, takımın hocası Metin Diyadin ile de ikinci buluşmada bir buçuk yıllık anlaşma yapmıştı. Sezonun ikinci yarısında umduğu sonuçları alamayan Çotanaklar’da sezon bitiminde oyuncu kadrosunda çok büyük revizyonun olacağı öğrenildi.
http://www.spor28.com/Sezon-sonu-revizyo...9869h.aspx

En başta Çağlar ve Caner, Dodo kalırsa bu takımda takibi bırakırım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-03-2018, 23:48,
4-5 oyuncu hariç gerisinin yollanması lazım. 10-15 transfer yapmamız lazım. Korkuyorum ki çöplerle dolacak takım.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
20-03-2018, 08:15,
psikolojim bozuldu anasını satayım rüyamda kurtarıcı olarak Sinan Özkan'ın oyuna girdiğini falan görmeye başladım.
Reply
20-03-2018, 15:58,
Ciddi anlamda bencede bir revizyona ihtiyacı var takımın başta Caner Çağlar gibi papazlık yapan topçular yollansın yabancılarda Dodo kesin yollansın Almeida belki kalabilir ama oda tek santrafor oynayacaksa kalmasın Akyüz gibi bir bitirici santrafor lazım ona Akyüzü biz rahat ettiremedik demek ki Denizli de leblebi gibi gol atıyor adam bu hafta Eskişehir ve Denizli puan alsaydı küme barajı ile aramızda olan fark iyice azalacaktı çanlar ciddi şekilde çalacaktı bizim için aradan dönünce çok zor ama bir gazla Altınordu maçını yenmemiz şart biran önce maç kazanıp sezonu kendi çapımızda noktalayıp kalan maçlarda şu papaz egoist yavşaklar yerine genç çocuklar oynasın
Reply
20-03-2018, 17:51,
normal bir takım olsaydık şimdiye yönetim gelecek sezon için oyuncu arayışlarına başlamış olurdu. transfer sezonu başladığı ilk gün hepsine imzayı attırır rahat rahat kampına odaklanırdı sonra. biz ise ağustos gibi başlar ligin ilk 2-3 haftası oynandıktan sonrada tamamlarız transferi. o güne kadarda "sokağa atacak paramız yok" ile başlayıp klüpte soda olmamasıyla devam ederiz.
Reply
21-03-2018, 21:37,
@kerasus

Metin Hoca konusunda olumlu düşündüğünü biliyorum ama Erzurum'dan 5 yemişiz hala Metin Hoca diyorsun, ben sonucun sorumlusu tamamen hoca demiyorum ama şu sonuçtan sonra bari övme şu adamı

bu takım komple lağv edilmeli yoksa sıkıntı
Reply
21-03-2018, 22:41,
Bu forum hocanın oyunu okuma da sıkıntılı olduğunu hep söylüyor.Bir de şu var hocanın takım üzerinde hiçbir etkisi yok.Ben asıl bu konuyu tartışırım.Disiplin ve insan yönetimi açısından söylüyorum.Yönetim önünü kesiyorsa o zaman burada çalışıyor olmanın anlamı yok.Futbolcu kardeşlerimiz bildiğini okuyor sürekli.
Eğer ki hocada dahil oluyorsa ki ihtimaller dahilinde eyvahlar olsun o zaman.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
22-03-2018, 15:22,
Gelecek sezonu planlamasi diye bir konu acabilirmisiniz bari kadro yapilanmasinda biraz kafa yoralim
Reply
22-03-2018, 16:45,
Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)