1. Hafta | Balıkesirspor - GİRESUNSPORUMUZ
16-09-2020, 02:03,
RE: 1. Hafta | Balıkesirspor - GİRESUNSPORUMUZ
50. Maddeden sevk edilmiş. 50. Maddede puan silme cezası yok
Reply
16-09-2020, 12:19,
(15-09-2020, 22:59)yirmisekiz Wrote: Hocam yabanci oyuncu sayisi ile cezali oyuncu arasindaki baglanti nedir?

Her ikisi de (cezalı futbolcuyu kadroya almak ta, gereğinden fazla yabancı futbolcuyu kadroya yazmak ta) futbol kuralları açısından suç teşkil eden ve yapılmaması gereken hususlardır. Benim burada dikkat çekmek istediğim konu; "Bir takımın hükmen yenik sayılabilmesi için özürlü futbolcunun(ister cezalı, ister gerekenden fazla sayıda)  maçta süre almasa bile, esame listesinde yazılı  olması, o takımın 3-0 hükmen yenik sayılması için yeterli sebebtir.
Reply
16-09-2020, 15:55, (This post was last modified: 16-09-2020, 15:58 by cotanak88.)
Basın sözcüsü açıklama yapmış şu anda takımımızda eksik ya da lisansı girilmemiş oyuncumuz yok demiş ama TFF sayfasında Michel Nalepa,Anthony Uzodimma ve Kerem Kalafatı göremedim basın açıklamasından önce insan bir siteye bakar dimi
Reply
16-09-2020, 18:05,
Basın sözcüsü arkadaş gene yumurtlamış lisansların yetiştirelememesi önemsiz bir olay gibi anlatmış fıkra gibi yönetim yetmeyip gençlerin oynamasını övüp gençlerin kazanıldığını söyleyip bu haftadan itibaren as takımla oynayacağız demekte komedi bakalım daha neler göreceğiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-09-2020, 18:15,
maçı kaybettik ama gençler kazanıldı muhabbetine hastayım

yiyorsa oynat bakalım sezon içerisinde, o zaman derim ki neyse mağlup olduk ama işe yaradı derim

bu gençlerden süre bulan olacak mı merak ediyorum. En gelecek vaat eden Ertuğruldu ama ben olursa yine Alperen'in süre bulacağını düşünüyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
16-09-2020, 19:05,
(16-09-2020, 15:55)cotanak88 Wrote: Basın sözcüsü açıklama yapmış şu anda takımımızda eksik ya da lisansı girilmemiş oyuncumuz yok demiş ama TFF sayfasında Michel Nalepa,Anthony Uzodimma ve Kerem Kalafatı göremedim basın açıklamasından önce insan bir siteye bakar dimi

Kerem Kalafat var, İbrahima Balde yok.Ayrıca Uzodimma'nın da tekrar Giresunspor'a kiralandığını yazmış Kayseri Gazetesi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)