7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
26-10-2014, 21:27,
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
mehmet hoca geldiğinde başka adam mı yok da dönüp dolaşıp aynı adamları getiriyoruz demiştim Allah razı olsun hocadan bizi çok güzel yanılttı hakkımız varsa zerre kadar helal olsun kendisine..gelmesini yanlış bulmuştum gitmesini daha büyük yanlış buluyorum ancak maalesef ülkemizde futbolun gerçeği bu.. umarım gelecek hoca değişikliğin getirmiş olduğu rüzgarla 1-2 maç alır..zira bu takıma devre arasına kadar 14-15 puan alınmazsa isterse mourinhoyu koy ligde kalamaz
Reply
26-10-2014, 21:51,
En fazla Cengiz DEMİR ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
26-10-2014, 21:57,
T. direktörler kahvehanesinde en ucuz kim varsa o gelir bu takımın başına.

Lütfen antrenöre ve futbolculara sağlıklı çalışma ortamı yaratınız Ey yönetim ve kurulu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-10-2014, 23:14,
Bu arada bugün Mehmet hocanın yerinde başkası olsa maddi açıdan iliğini kuruturdu klübün. Hem hocaya çalışacak doğru düzgün transfer yapmamışsın hemde kendi suçunu örtmek için hocayı yollamaya kalkıyorsun. kısacası takımın bugünkü durumunda en az suçlu kişiyi suçlu ilan ediyorsun. Bu durumda kim olsa madem faturayı bana kesiyorsun, öyleyse fatura tutarını öde görelim öyleyse derdi bozbağa. ve tabi bozbağda dötü yemeyeceği için yollayamazdı hocayı. Bu Mehmet hoca daha ne yapsın bu takım için? şu durumda bile yönetimle karşılıklı anlaşmışlarya, helal olsun valla. Adam şu forumda kendisine körü körüne sallayanlardan yüzlerce kat daha Giresunsporlu.
Reply
26-10-2014, 23:16,
Yeni gelen hoca ilk 5 hafta 3 galibiyet alamassa ki alamaz onuda kovsunlar yoksa mehmet hocaya ayıp ederler !!!
Başkentten !
Reply
27-10-2014, 00:51,
son 12 yılın en kötü 7 haftalık başlangıcını yapmışız. ondan öncesini bulamadım. bu seneki tek şansımız umudumuz çok büyük maddi sorunlu olan kulüplerin olması.
Reply
27-10-2014, 01:05,
ilk kontak erkan sözeri ile kurulmuş olumlu görüş bildirmiş yarın görüşme var.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-10-2014, 10:10, (This post was last modified: 27-10-2014, 10:30 by sokakbaşımeyhane.)
yeni gelen hoca 5 hafta takımı tanıyamadım diyecek devre arasına kadar idare edecek...bozbağ müthiş transfer hamleleriyle devre arasında çöpleri toplayacak..takım küme düştüğünde ağlayacak destek yok diye...klasik giresunspor ...Bozbağ hızla aziz yıldırım yolunda ilerliyor..yönetimde kimseye söz hakkı tanımıyor transferleri kendi yapıyor..Herşeyi ben bilirim havası yapıyor..Yönetimde bile rahatsız olanlar var bu duruma sağlam bir kaynaktan aldım,yöneticinin biri bozbağ için biryerleri bayağı kalktı demiş..
Derelili çotanak
Reply
27-10-2014, 14:01,
mustafa başkanı eleştiren yöneticiler yenimi tanımış mustafa başkanı veya biz taraftarlar mustafa başkanın tarzı bu kitapçı döneminde futbol şubesinde sorumluydu playofflarda şampiyon olduğumuz sezon kadroyu kuran tufan hocayı getiren sonra kovan cengiz hocayı getiren kendisi kötü gittiğimiz dönem haldun domaçla papaz oldular cengiz hoca ile seri galibiyetler gelince bazı sorunlar halının altına atıldı sonraki sezon gene transferleri kendi yaptı eminleri,emrah kolları,serkan güneyleri,mithatları alan kendisi o zaman herkes mustafa başkanı alkışlıyordu helal olsun mükemmel futbolcuları keşfediyor diyorlardı haldun domaç o dönem lig başlamadan görev dahi almadı o sezon geçen seneki kadroyu ahmet ertem mi kurdu baştan aşağı mustafa başkan kurdu sameti alırken flan salladık adam lige daamga vurdu başarılı olsak başarısızda olsak mustafa başkanın olduğu yerde takımı kendisi kurar yeni öğrenmişler o yöneticiler veya bizler yeni mi tanıyoruz mustafa başkanı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-10-2014, 14:30,
kardeşim o zaman bu kadronun vebalinide hesabınıda o verecek...mehmet hoca değil...başkan dediğin tek başına karar veren mekanizma değidir...kurumsallık lafla olmuyor...kömürcüden transfer komitesi olursa daha çok hocalar gelir gider kimse kusura bakmasın...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)