7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
27-10-2014, 15:57,
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
Tek sorumlu Bozbağ dır. Çöp kadroyu kuran yalnızca o. 5 yabancı alıyorsun 4 ü çöp çıkıyor. Bundan daha büyük cahillik aptallık olmaz.

Ulan adam deli olsa gidip Azerbaycan ın küme düşen takımının yedek topçusunu futbolcu diye alıp getirmez. Bedava mı oynuyor p arkadaş? 20-30 bin yıllık paraya mı geldi?

Adam kafayı sıyırmış olsa Ergun Çakır a güvenip ptt 1. lige girmez.

Futbol futbolcuyla oynanır kardeşim. Biri bunu sayın başkana iletsin
Reply
27-10-2014, 16:05,
(27-10-2014, 15:57)yirmisekiz Wrote: Tek sorumlu Bozbağ dır. Çöp kadroyu kuran yalnızca o. 5 yabancı alıyorsun 4 ü çöp çıkıyor. Bundan daha büyük cahillik aptallık olmaz.

Ulan adam deli olsa gidip Azerbaycan ın küme düşen takımının yedek topçusunu futbolcu diye alıp getirmez. Bedava mı oynuyor p arkadaş? 20-30 bin yıllık paraya mı geldi?

Adam kafayı sıyırmış olsa Ergun Çakır a güvenip ptt 1. lige girmez.

Futbol futbolcuyla oynanır kardeşim. Biri bunu sayın başkana iletsin

30 topçu getirip samet gibi 1 tane tutarsa"ben futbolcudan iyi anlarım"palavrası atmakla olmuyor bu işler..senin iyi topçudan anladığını ilk sene gördük..
Derelili çotanak
Reply
27-10-2014, 19:08,
Sözeri hakkında fazla bilgim yok.Onun adı öne atılmış.1. lig tecrübesi sadece Orduspor ile var notu düşülmüş.
İlk intibam vasat bir transfer olur.Mehmet hocanın gönderilmesi çok anlamsız kalır.Bizi bir adım ileri götürmez.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-10-2014, 19:50,
Teknik Direktör Erkan Sözeri ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Giresunspor Yönetim Kurulu açıklama yapmış ben çok faydalı olacagını zannetmıyorum inş yanılırım bizi ligde tutsun yeter
Reply
27-10-2014, 21:47, (This post was last modified: 27-10-2014, 21:47 by genoa28.)
Mehmet Birinci'ye geçen sene ki yaşattığı muazzam başarılardan, adamlığından, Kırklareli maçından sonra yaptığımız kısa sohbette ki müthiş samimiyeti ve herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hakkımız varsa helal olsun ki o'nun hakkı vardır o'da helal eder umarım, bunun dışında geçen sene ki şampiyonlukta taraftarla beraber en büyük sahibi de bizzat kendisidir, yolu açık olsun umarım herşey gönlünce olur.

hem Mehmet Birinci hem de Giresunspor için doğru ve hayırlı bir ayrılık olmasını umuyorum, tekrar hocanın yolu açık olsun, bu sezon kendisini eleştirmiş ve yetersiz bulmuş olsam da geçen sene ki tarihi şampiyonluk ve kendisi hiçbir zaman unutulmayacaktır.

kemin isteyen arkadaş kemik yok kusura bakma.
Reply
27-10-2014, 22:18,
erkan sözeri şuana kadar hep 2.ligde çalışmış ve herhangi bir başarısı yok. bir tek geçen sene ordu ile 1.ligde çalışmış. çok iyi giderken son anda çok feci sıçmış ve son 2 hafta kala yollanmış. bu senede ksk maçında ordunun başında çıkmış tek maç. yani yeni hoca bulana kadar 1 haftalığına çıkmış takımın başında. o maçın yorumlarına baktım takım berbatmış. ordudaki o kadroya berbat futbol oynatan hoca bizim kadro ile ne yapacak çok merak ediyorum.

mehmet hocayı yollayıp erkan sözeri ile anlaşmanın mantığı nedir? nesi iyi mehmet hocadan? çokmu müthiş futbol oynatıyor? kariyerimi çok iyi? nedir yani mehmet hocadan artısı? bu değişiklikteki tek amaç kendi suçunu bastırmak yani birkaç haftalıkta olsa taraftarın sesini kesmek. koltuk uğruna giresunspora ihanet ediyor resmen. kimse bundan sonra yok işte giresunsporu kapanmalktan kurtardı üst lige çıkardı falan demesin. görüldüğü üzere giresunspor umrunda bile değil. tek düşündüğü koltuğunu korumak.
Reply
28-10-2014, 01:03,
(27-10-2014, 01:05)heyulaanil28 Wrote: ilk kontak erkan sözeri ile kurulmuş olumlu görüş bildirmiş yarın görüşme var.

ilk haberi veren olarak olumlu geçen görüş bugün kü görüşmede olumlu sonuçlanmış hayırlı olsun demek düşer bize.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
28-10-2014, 10:03, (This post was last modified: 28-10-2014, 10:17 by sokakbaşımeyhane.)
(27-10-2014, 21:47)genoa28 Wrote: Mehmet Birinci'ye geçen sene ki yaşattığı muazzam başarılardan, adamlığından, Kırklareli maçından sonra yaptığımız kısa sohbette ki müthiş samimiyeti ve herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hakkımız varsa helal olsun ki o'nun hakkı vardır o'da helal eder umarım, bunun dışında geçen sene ki şampiyonlukta taraftarla beraber en büyük sahibi de bizzat kendisidir, yolu açık olsun umarım herşey gönlünce olur.

hem Mehmet Birinci hem de Giresunspor için doğru ve hayırlı bir ayrılık olmasını umuyorum, tekrar hocanın yolu açık olsun, bu sezon kendisini eleştirmiş ve yetersiz bulmuş olsam da geçen sene ki tarihi şampiyonluk ve kendisi hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Terbiyesizlik yapma...adam gibi cevap yaz...sana kemikin kralını veririm..neye gocunuyorsun??bşirinci gitsin diye naralar atıyordun bundan sonrada adam gibi yorumlarını bekliyoruz dedik zorunamı gitti..konuşma adabını bilmiyorsan yazmıyacaksın...

Bu arada Erkan sözeriden daha ucuzu yoktu sanırsam...adam gittiği takımı küme düşürmüş...NE KARİYER VAR BE...
Derelili çotanak
Reply
28-10-2014, 20:45, (This post was last modified: 28-10-2014, 20:52 by genoa28.)
(28-10-2014, 10:03)sokakbaşımeyhane Wrote:
(27-10-2014, 21:47)genoa28 Wrote: Mehmet Birinci'ye geçen sene ki yaşattığı muazzam başarılardan, adamlığından, Kırklareli maçından sonra yaptığımız kısa sohbette ki müthiş samimiyeti ve herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hakkımız varsa helal olsun ki o'nun hakkı vardır o'da helal eder umarım, bunun dışında geçen sene ki şampiyonlukta taraftarla beraber en büyük sahibi de bizzat kendisidir, yolu açık olsun umarım herşey gönlünce olur.

Terbiyesizlik yapma...adam gibi cevap yaz...sana kemikin kralını veririm..neye gocunuyorsun??bşirinci gitsin diye naralar atıyordun bundan sonrada adam gibi yorumlarını bekliyoruz dedik zorunamı gitti..konuşma adabını bilmiyorsan yazmıyacaksın...

Bu arada Erkan sözeriden daha ucuzu yoktu sanırsam...adam gittiği takımı küme düşürmüş...NE KARİYER VAR BE...

tamam da ben sana yazmadım ki, sen neyin tribini atıyorsun, havadan nem kapmışsın, kaldı ki sana yazıyor olsam ismini kullanır ya da mesajına alıntı yapardım değil mi... o bilir kendisini.

terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum ama sen üstüne alınıp yapmışsın, adam gibi yazıyoruz ama okumasını bilmek lazım, bunun dışında kemiğin kralı filan güzel atar, gocunduğum filan yok biri bana görüşlerimi sorduğu için ya da karşıt görüş olduğu için niye gocunalım ki, Birinci'nin gitmesini isityordum; defalarca da yazdım bu lig için yetersiz diye ve gitti hem o'nun için hem de bizim için hayırlı olur umarım, ne konuşma adabını ne yazıp yazmayacağımıza karar verme yetkisi ne yazık ki sende değil.
Reply
28-10-2014, 21:12,
(28-10-2014, 20:45)genoa28 Wrote:
(28-10-2014, 10:03)sokakbaşımeyhane Wrote:

tamam da ben sana yazmadım ki, sen neyin tribini atıyorsun, havadan nem kapmışsın, kaldı ki sana yazıyor olsam ismini kullanır ya da mesajına alıntı yapardım değil mi... o bilir kendisini.

terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum ama sen üstüne alınıp yapmışsın, adam gibi yazıyoruz ama okumasını bilmek lazım, bunun dışında kemiğin kralı filan güzel atar, gocunduğum filan yok biri bana görüşlerimi sorduğu için ya da karşıt görüş olduğu için niye gocunalım ki, Birinci'nin gitmesini isityordum; defalarca da yazdım bu lig için yetersiz diye ve gitti hem o'nun için hem de bizim için hayırlı olur umarım, ne konuşma adabını ne yazıp yazmayacağımıza karar verme yetkisi ne yazık ki sende değil.

kusura bakma o zaman..ben bana laf atıyorsun sandım...bana yazdığını düşünerek adabını takıl dedim...ben yanlış anladım...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)