13-04-2021, 22:10,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
Bu ligde en tırstığım iki takım ümraniye ve keçiörengücüydü. Ümraniye çok canımızı yaktı ama keçiörenden 6 puan almak iyi oldu. Açıkçası ads maçı için ümitsiz değilim. Yeterki böyle oynayalım.
|
|
13-04-2021, 23:10,
|
|
cezmik
Posting Freak

|
Threads: 26
|
|
İlk iftar ve oruç sevincimize eklenen galibiyet sevinci.
Bir taraftan bereket ay'ı, bir taraftan da sevinç bereketi.
Son dört maç...
Belki bir 90 dakika bize yetecek.
Belki de 180 dakika.
44 yıl sonra süper ligin kapısı ardına kadar açılmış olacak.
Yeşil kadar doğal, beyaz kadar saf ve tertemiz şampiyonluk için son dakikaya kadar dualarımızın en güzel yerinde siz ve yönetim kurulunuzla, teknik heyetimizle futbolcu kardeşlerimiz olacak...
Muhabbetlerimle,
Cezmi Koç
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
13-04-2021, 23:12,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Söylenecek çok söz var iki haftadır takımı hücum oynayarak gördüm ve ekmeğini yedik. Bugün maçın en iyisi Erendi böyle oynasın canımızı yesin. Kötü olarak diarra vardı ama olur böyle hatalar diyelim. Önemli bir sakatlığı yoktur inşallah. Caner diğer haftalara göre biraz daha iyiydi. Kaçırdıklarımızı atsak maç daha erken kopacak tı. Önemli olan üç puandı aldık şükürler olsun. Keza yenilsek veya berabere kalsak demir deplasmanına çok stresli çıkacaktık. Bir puan işimizi görür diyecem de galip gelirsek fişi çekeriz. Yenilceksekde bir farkla yenilelim iki sıfır falan geri düşsek bile maçtan kopmayalım bir gol atmaya bakalım.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
13-04-2021, 23:16,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Valla taa cumartesi gününden beri aklımda tek bu maç vardı. Ads'nin kazandığı haftada puan kaybetmemiz durumunda işimizi çok zora sokacaktık. Hem Ads maçı çok zor olacaktı hem de Samsun'u gaza getirecektik. Keçiören 1-0 yapınca açıkçası çeviremeyeceğimizi de düşünüyordum ama takımın reaksiyon verip, şu maçı geriden gelip alması gerçekten altından da öte bir 3 puan oldu. Bence sezonun kırılma maçıydı bu maç. Cumartesi gün ki Adana Demirspor maçı artık sezonun finallerinden bir tanesi. Kazandığımız takdirde artık şampi diyebiliriz, kalan maçlardan bir tanesi bile almamız yetecek çünkü. 1 puan da şu durumda bizi çok bozmuyor. Takımı tebrik ediyorum bugün canlarını dişlerine takarak oynadılar, Keçiören'e neredeyse pozisyon vermedik. Artık cumartesi gün ki maça bakacağız. Hakan Keleş'in en sevdiği maç tipi olacak, kazanmak zorunda olan takıma karşı sert savunma ve kontra ile gol bulmaca. Tek soru işareti kafamda Sergio ve Nalepa'nın kart sınırında olması.
|
|
13-04-2021, 23:31,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
Yarın olur da Menemen'den bir süpriz gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı
|
|
13-04-2021, 23:34,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
Demiri yenersek artık şampiyonuz diyebiliriz. Ama hocanın ve oyuncuların kafasında beraberlik olacaktır diye düşünüyorum. Beraberlik her türlü işimizi görür kalan haftalarda bir beraberlik bir mağlubiyet hakkımız oluyor. Önce yenilmeyelim yenilirsek de bir farklı yenilmeye bakalım. Son haftalarda herkese yenilen Altınordu inşallah aslan kesilmez bize. NOT.:başlığı çarpık çurpuk açan arkadaş bu haftada başlığı sen aç.
|
|
13-04-2021, 23:46,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
(13-04-2021, 23:34)sy200028 Wrote: Demiri yenersek artık şampiyonuz diyebiliriz. Ama hocanın ve oyuncuların kafasında beraberlik olacaktır diye düşünüyorum. Beraberlik her türlü işimizi görür kalan haftalarda bir beraberlik bir mağlubiyet hakkımız oluyor. Önce yenilmeyelim yenilirsek de bir farklı yenilmeye bakalım. Son haftalarda herkese yenilen Altınordu inşallah aslan kesilmez bize. NOT.:başlığı çarpık çurpuk açan arkadaş bu haftada başlığı sen aç.
Hocam Altay girerse işin içine tekrar sıkıntı :/
Demirle berabere kaldık, Altay kazandı farkı 5'e indiriyor. Biz sonra 1g 1b 1m yaparsak, Altay tulum çıkarırsa bizi geçebiliyor maalesef.
|
|
13-04-2021, 23:52,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
(13-04-2021, 23:46)bulancak28 Wrote: (13-04-2021, 23:34)sy200028 Wrote: Demiri yenersek artık şampiyonuz diyebiliriz. Ama hocanın ve oyuncuların kafasında beraberlik olacaktır diye düşünüyorum. Beraberlik her türlü işimizi görür kalan haftalarda bir beraberlik bir mağlubiyet hakkımız oluyor. Önce yenilmeyelim yenilirsek de bir farklı yenilmeye bakalım. Son haftalarda herkese yenilen Altınordu inşallah aslan kesilmez bize. NOT.:başlığı çarpık çurpuk açan arkadaş bu haftada başlığı sen aç.
Hocam Altay girerse işin içine tekrar sıkıntı :/
Demirle berabere kaldık, Altay kazandı farkı 5'e indiriyor. Biz sonra 1g 1b 1m yaparsak, Altay tulum çıkarırsa bizi geçebiliyor maalesef.
Haklısın Altayın hesap kitabını yapmadım.
|
|
13-04-2021, 23:55,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Maçın hemen başında geriye düşeceğiz deseler heralde kimse inanmazdı kazanacağımıza. Hele birde kalecileri panter kesilecek deseler maçı bile izleyecek halimiz kalmazdı. Ama maç öncesi dediğim gibi, bizim derdimiz gol atamamak değil, golü düşünmemek. Golü düşününce ise tüm şartlar aleyhimize bile olsa bir şekilde atıyoruz işte. ADS karşısında Samsun taktiği ile çıkarsak elek oluruz yalnız. Samsun'un hem eksikleri vardı hemde kilidi açmakta zorlanan bir takımlar zaten. Ama ADS en formda olduğumuz dönem ilk maçta bile çok ciddi pozisyonlar bulmuş ve son vuruşları yapamamışlardı. Hatta en çok pozisyon verdiğimiz maç olabilir. Ama ilk maçtaki gibi ofansif düşünürsek, o günkinden daha rahat kazanırız.
(13-04-2021, 15:07)kerasus Wrote: Keçiören kolay gol yemiyor ama bizim sorunumuz gol atamamak değil ki. Gol atmayı 2 hatta 3.planda tutuyoruz MK bizim sorunumuz bu. Gol atmak istedikten sonra bir şekilde atıyoruz. Hatta gol konusunda bukadar iyi olduğumuz bir sezon hatırlamıyorum ben valla Gol sayısı olarak demiyorum bunu, bulduğumuz pozisyon sayısına oranla çok iyi durumdayız. Yeterki gol atmak isteyelim, bir şekilde atıyoruz. Savunma da eskisi gibi gol yememeye başladı artık. İş tamamen hakanın oyun planında.
|
|
14-04-2021, 00:10,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Daha da hesap kitap yapmim bitti bu iş, bu psikoloji ile en kötü berabere biter o maç, yeter daa bu maç bu maç diye diye hangi maç o anasını satim bu saatten sonra bu şampiyonluk verilmez !
Başkentten !
|
|
|