08-01-2022, 14:14,
(This post was last modified: 08-01-2022, 14:37 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(08-01-2022, 13:11)kerasus Wrote: (08-01-2022, 12:18)genoa28 Wrote: 45 senedir süper lig görememiş takimi tutmamayı normal görüp 45 senedir şampiyon olamamış takımı tutmayı normal görmek, çift takımlı olabilirsin, Trabzonsporu'da tutabilirsin ama buraya gelip bunu normal görme.
Bursa-İstanbul, Sakarya-Istanbul, Eskişehir-İstanbul ile Giresun-Trabzon olayı farklı durumlar
Ahaha nasıl da dökülüyor aferin aferin. Yani senin asıl karın ağrın çift takım tutulması değil. Yeter ki Trabzon tutmasınlar değil mi mesela herkes senin gibi GS tutsa ne iyi olur Senin tuttuğun takımı daha önceki muhabbetlerinden zaten biliyorduk ama burda bari kusma zehrini. Ben ülke genelinde çift takım tutmanın malesef gerçek olduğundan bahsederken sen gs tutsunlar ama yeterki Trabzon tutmasınlar derdindesin. Hay derdini şaapsınlar senin 
Ulan kaşarlık yapma benim GS'lı olmadığımı beni tanıyan herkes bilir ama senin Trabzonsporlu olduğunu bütün forum biliyor gevşek herif, utanmadan gevşek gevşek yazıyorsun birde
(08-01-2022, 12:18)genoa28 Wrote: GS'ı böyle bulmuşken basıp geçmek lazım aslında ama kimle yapacağız bilemedim, düşünün Shapi denen sıfır yetenek adamı bile arıyoruz öyle bir kadromuz var
2 sayfa önceki mesajım utan la abuk subuk yazarken
|
|
08-01-2022, 14:19,
|
|
kty28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben kendi açımdan bakacak olursam hiçbir zaman fanatik olmadım ancak kendimi taraftar ve seyirci olarak sayabilirim.
Süper ligde tuttuğum İstanbul takımları ve Giresunspor'un maçı olsa %99 Giresunspor'u tutarım. Bunun tek istisnası 3-5 yılda bir kez gelecek olan ''Şampiyonluk'' maçları. Örneğin Giresunspor bu sene ligde kalmayı garantilemiş olsun, Başakşehir'in de şampiyonluk maçı olsun; %51 Başakşehir'i tutarım.
Ama dikkatinizi çekerim, Giresunspor'un rahatlığı ve hedefi her zaman 1. önceliğimdir.
Giresunsporlu renktaşlar olarak aynı düşüncede buluşabileceğimizi düşünüyorum.
|
|
08-01-2022, 14:46,
(This post was last modified: 08-01-2022, 14:49 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
Ben çift takım mevzusuna takılmıyorum ayrıca zaten öyle birşey de demedim, mesajlarımda direkt Trabzona atıf yapmışım zaten ama iyi okuyup iyi anlamak lazım, Istanbul'da yaşayan bir Giresunlu bir Istanbul takımını tutabilir ya da Bursa'da, Antalya'da, Izmir'de yaşayan bir Giresunlunun o ilin takımlarını da tutabilir bunu da bir önceki sayfada örneklemişim zaten ki buna karşı da değilim, hatta 3-4 takimda tutabilir yasak mı sanki değil ama..
Yerel milliyetçiliğin hobi olduğu, komşu illerin hep rekabet halinde olduğu bu ülkede, sen ekonomik, siyasi, kültürel vsvs her açıdan ezilmişsin bu adamlara, adamlar senin ekmeğini çalmış, suyunu çalmış, kültürünü çalmış, toprağını çalmış e aga sen hala cart curt yapıp ben Trabzonsporluyum dersen bana ters, o zmn her platform da ağlamayı kesecek sevgili Giresunlular.
|
|
08-01-2022, 15:25,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Dostum senin fikrine saygı duyuyorum, ben de senin istediklerini isterim. Lakin mevzu burada Trabzon'un büyük/küçük il olması değil, mevzu Trabzon'un bir şekilde zamanında şampiyon olup o yöre insanını kendine bağlamış olması. Türkiye'de ki taraftarlık algısı böyle, ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde çalışıyor.
Mesele Giresun'un ekmeği suyu değil, koskoca başkentin iki tane asırlık takımı var yine de orada bile Trabzon daha çok tutuluyordur. Niye, çünkü zamanında şampiyon oldular, kitleleri peşlerine taktılar. Ve evet bu anlamda İstanbul takımlarıyla çok bir farkları yok.
Ben şehir milliyetçisi bir insan değilim. Ne Ordu'ya ne Samsun'a (Samsunspor hariç) ne Trabzon'a, ne de Gümüşhane'ye bir garezim yok. Tarihsel olarak Trabzon hep daha önde olmuş, zamanında bile Giresun dediğin yer Trabzon sancağı altındaydı. Ama milletin Trabzonspor'u tutmasının bununla alakası yok. Tamamen zamanında şampiyon olup büyükdükleri ve oradan yürüyüp güç unsuru olmalarından ötürü. Türk taraftar profili gücü sever, bu olay budur.
|
|
08-01-2022, 16:23,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
@Genoa28:
Farkındaysan ikimizde birbirimize karşı aynı ithamda bulunduk. Ama bir farkla. Ben gülüp geçtim, sen ise köpürüp hakarete başladın. Neden? Çünkü senin iddian komikti ve gülüp geötim bu saçma iddiaya. Ama sen köpürdün çünkü nekadar saklamaya çalşsan da yakalanma psikolojisi ile saldırıyorsun. Beni bu sitede zamanında Fenerli diyen de oldu şimdi de Trabzonlu diyen çıkıyor. İki birbirine en zıt iki takım. Nasıl ikisi ile de suçlanıyorum? Çünkü tek gayem Giresun ve diğer takımlar için sadece doğru bildiğimi savunurum tarafsızca.
Çift takımlı olmak bu ülke gerçeği malesef. Bu benim söylememle var olmadı, ben inkar edince de yok olmayacak. Klavye başından kalkıp etrafına bak bakalım hiç ben Xspor luyum diyer sadece ama sadece memleketinin takımını söyleyen var mı? Ama klavye başına geçince tribündergi vb sitelere gir, Çemişgezekspor un bile ne fanatik taraftarları var.
|
|
08-01-2022, 16:53,
(This post was last modified: 08-01-2022, 16:54 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
Yakalanma psikolojisi mi  , la sen harbiden bomboşsun, kimden çekincem, forumdan mı atılacam tribünden mi, neyse daha fazla uzatmıyorum.
|
|
08-01-2022, 16:59,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Göztepe tannane ve eski alanyalı mubanjeyi almış. Skor alabilecek bir golcü alırlarsa tehlikeli takım olurlar. Hatay başkanı boupendza geri dönmek istiyor demiş. Fatih kavlak bir iş koysa çeksek forvet arkasına efso olur.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
08-01-2022, 23:14,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Şu takıma hala transfer gelmemesi çok kötü bir yönetim hatası.
Forvet kanat orta saha alıp, gereksizleri göndermemiz lazımdı.
|
|
09-01-2022, 00:38,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
aldülkadir parmak kayserispora gitmiş diyorlar ne oldu tımbış bize gelmek istemedi mi ?
Başkentten !
|
|
09-01-2022, 00:38,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
Başkan transfer tahtası için borcun ufak olduğunu söyledi. Sıkıntı değilmiş. 2 veya 3 futbolcu gelecekmiş. Biri golcü imiş.
Birisi de Kenan olsa, giden ilk 11 oyuncusu da olmazsa benim bakış açıma göre birisi orta saha olacak.
Geçen seneki Beşiktaş dar kadrosunu örnek gösterdi. İkimiz de şampiyon olduk dedi son olarak.
|
|
|