Poll: EN AZ KAÇ TRANSFER YAPILMALI ?
You do not have permission to vote in this poll.
5
61.11%
11 61.11%
6
27.78%
5 27.78%
7
11.11%
2 11.11%
8
0%
0 0%
Total 18 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
11-01-2017, 18:12,
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU
okafor reyiz tff listesinden çıkmış. tomic ve panos da kalıyor. 7 yabancıyı napacaz acaba?
Reply
11-01-2017, 21:59,
Güle güle büyük golcü Onyekachi Okafor...
Reply
12-01-2017, 00:58,
Tomiç te zaten başka bir numara vardı demek ki adam grupçu değilmiş ya da öyle gösterildi sahsen ben kalmasına sevindim oynarsa bizi yukarılara taşır jones ısaac e müthiş aralar atar çok gol attırır bu adamlara
Derelili çotanak
Reply
12-01-2017, 11:51,
Taktik değişmezse dimitriadis–dodo–igors ilk 11 de oynar 4. Yabancı da ya isaac olacak ya jones. Yedek kalan yabancı da büyük ihtimal tomic gibi süre almadığı için takıma küsecek. Bence bu sene en aptalca yaptığımız şey yabancı hakkımızı stoperden kullanmak, igors yüzünden tomic gibi adamı kullanamadık. Dododa aynı şekilde katkısı sıfır ne bir ara pası ne bir gol tek yaptığı şey geri pas. 
Umarım hoca bizim gördüklerimizi görüyordur düzen bozulmasın diye devam ederse mustafa hocadan bir farkı olmaz.
Reply
12-01-2017, 13:08,
Tomic'in problemi eğer başka ise yapılan çok büyük terbiyesizlik.Hem oyuncuya hem de kamuoyuna.Bu davranış güven kaybına neden olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-01-2017, 13:27,
(Son olarak da taraftara değinmek istiyorum. 9–10 sene önceki oyuncuya yönetime tepkisiyle dağı taşı titreten ateşli taraftar gitti herşeye göz yuman laylaylom takılan bir taraftar geldi. Belki bu yüzdendir yönetimin bu rahatlığı,üzerlerinde hiç bir baskı hissetmiyorlar. )
TARAFTAR BEDAVA BİLET İÇİN GÖZ YUMUYOR ARKADAŞ.
BEN GİRESUNSPORUN MAÇLARINA 3 .LİGDEN BU ZAMANA KADAR GİTTİM.ESKİLER BİLİR ORDU DEPLASMANLARINI BAYRAM YAPARAK GİDERDİK. SADECE FORMA DEĞİL ,GİRESUNSPORUN HER URUNUNU ALDIM,KOMBİNE ALDIM,MAHALLEDEKİ PARASI OLMAYAN ARKADAŞI GİRESUNSPORU İZLESİN DİYE BİLETİNİ ALDIM.GURBETTEKİ ARKADAŞLARIMA GÖNDERDİĞİM FORMA SAYISINI HATIRLAMAM.HER SENE ELİMDE KOMBİNEYLE GİRDİM MAÇLARA. HERSENE SEZON BAŞI GİRESUNDAKİ İLK MAÇA AGLAMAKLI SEVİNÇ DUYGULARIYLA GİTTİM.BÖYLE GİRESUNSPORLUYUM.AMA BU SENE ARTIK MAÇLARA GİTMİYORUM.BANA BU LİGİN EN İYİ FORVETİNİ GETİRİCEM DİYE OKAFORU GETİRİP DALGA GEÇEN Bİ GİRESUNSPOR YÖNETİMİ GÖRMEDİM.ZATEN BAKIN TRİBUNLER BOMBOŞ,KALANLARDA ZATEN YONETİMİN HERSEYİNE ÇANAK TUTAN TARAFTAR TOPLULUGU.
Reply
12-01-2017, 15:18,
Tomic sazı eline alsa bizi play offa sokarda. 6 ay kalmış sözleşmenin bitmesine üstelik birde böyle bir olay yaşamış
Zerre top oynamaz ben olsam x bir takımda bana böyle yapsalar bende oynamam
Reply
12-01-2017, 18:07, (This post was last modified: 12-01-2017, 18:10 by cotanak88.)
Bu takımda gerçekten iyi oynayanı oynatmıyorlar geçen sene 7 asist 4 gollük performansı olan Herve Tchami gönderildi, asisti bırakın şut çekmesini dahi bilmeyen Abwo takımda tutuldu. Guido koçeri dalga geçer gibi son dakikalarda oyuna aldılar 358 dakika oynatıp birşey yapmasını beklediler lan Okafor bile 337 dakika oynamış yazıktır. Boluda gollerini izleyeceğiz artık.
Bunları geçtim en azından taraftar Tomiçe sahip çıkmalı bu saatten sonra, oynamayan oyuncunun ister istemez morali bozulur performansı düşer oynatacaksın ki özgüveni kendine gelsin Abwoya gösterilen tahammülün birazı ona gösterilseydi şimdi +5-6 puanımız olurdu.
Şimdi merakta o Bozbağın muhteşem Devre arası transferlerinin kaçı ilk 11 de başlayacak bekliyoruz yine Rezil olacağından şüphem yok ama göreceğiz.
Reply
13-01-2017, 16:54,
şaka gibi ya sol bek almadan koca transfer dönemi bitti nerdeyse

kesin gbb ye puan kaybedersek alırız sol beki + bir tane teselli transferi yaparız

es kaza galip gelirsek her şey yolunda diyip transfer yapmayız. Bütün sezon hüsamettin kalır sol beke, cezalı sakat falan olunca da sağ ayaklı joker adam rızvan oynar artık. Hücum da bindirince sol ayağıyla orta yapamayan , orta yapacaksa sağ ayağına çekmek zorunda olan bir sol bek yedeği... Hele hele aynı hafta hem berkan hem hüsam eksik olursa o zaman evlere şenlik işte..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-01-2017, 04:02,
Mertcan'ı çorum belediyeye kiralayarak hata yaptık. eğer çorum onu forvet için aldı ise. takımda müthiş golcü malatyadan kiralık yakup alkan var. onu hayatta kesemez. ha sol açık oynarsa belki rotasyondan iş yapar. çorum belediyespor'a gelmesine üzüldüm forma şansı umarım bulur.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)