25-11-2017, 17:28,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
yapacağınız işe tüküreyim ya. mahvettiniz insanların gününü.
şu takıma forvet alın diye ağladık "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yerinde. gittiniz dale diye çöpü tutup getirdiniz. yazıklar olsun ya.
hoca sana da yazıklar olsun sinan-fatih ikiliisi nasıl bu maçta 85 dkk oynar ya yeni mi hoca oldun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
mahvolduk yaa
|
|
25-11-2017, 17:29,
|
|
Slck28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Ak ne diyeceksin bu maç hakkında ya dünyanın pozisyonunu yakalamışsın atamamissin yenildin. Sezon başında fransadan saatçi alacağına adam akıllı bu ligi bilen birini alaydın da böyle sovmeseydik be kardeşim kanser ettiniz ak.
|
|
25-11-2017, 17:32,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
bir kerede biz karambolden atalım arkadas yok anasını satıyım ya. sinan maç boyunca yoktu yoook. dale olsaydı belki bişeyşler olabilirdi. mehmet akyuz ile dialiba çıkması tam facia. ama mertcan da rotasyonda kendini gösterdi artık. recep kadroya dönmeli yoksa metin hoca gider. maicon demişti zaten metin hocayı gönderirler diye.
|
|
25-11-2017, 17:32,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(25-11-2017, 16:27)heyulaanil28 Wrote: beyler statda güzel atmosfer var ilk 15 dk hariç iyi oynadık Fatih topları ezmese rahat 3-0 devreye girerdik Ankaragücü'nde iş yok Sedat ibnesi Dimitriadise oynuyor 1 puana razı Ankaragücü var lakin 0-0 devam eden maçlar bizim için sıkıntı olmuştur özellikle kırılma maçları olan maçlarda bunu gördüm olmaması dileğiyle ikinci yarı ilk 15 dk içinde golü bulmamız lazım yoksa Anragücü hakeme oynamaya devam edip yerden de kalkmazlar.
devre arası maç yorumum harfiyende gerçekleşti yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kırılma maçlarını oynayamıyoruz bugün yensen ankaragünü haftaya ümraniye ile birbirlerini yesinler aradan sıyrıl yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmuyor yapamıyoruz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
25-11-2017, 17:33,
|
|
Cotanakes28
Member

|
Threads: 0
|
|
ulan dialiba çok iyidi aldın oyundan.sinan berbat adamı oyundan almıyosun.senin oyntacağın topun taaaaaa..
|
|
25-11-2017, 17:34,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
geçen sene diyordum ligin en iyi yerli kanat oyuncusuna sahibiz kıymetini bilmiyorsunuz diyordum. Devamlı kızıyordunuz, volkan okumak bu takımın yıldızıdır. Dua edelim sakatlıktan düzgün dönsün..
Hoca bugün s.çtı, sinan dururken akyüz çıkar mı? Dialiba hiç çıkmamalı, Daleden bir yol olmaz. Jones 1 iyi 5 kötü
aykut çağlar iyi oynarlarkende diyordum bu takımda kesinlikle özgür stoperde oynamalı. Hatta caner-onur-özgür-çağlar diyordum ama aykut iyi oynadığı için onur yerine aykut olabilir.
Takımda ortasaha yok diyorduk. Al birini kadro dışı bıraktık, diğerinin ne olduğu belli değil.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-11-2017, 17:35,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Vallahi yorum yazmak için bi 5 dakika sakinleşmeyi bekledim,öyle yazıyorum. Top girmeyince girmiyor harbiden ya,ayrıca bazı oyuncular hiçbir fayda sağlamıyorlar. Metin hoca gör artık şunları,çözümün yoksa da yol al bari.
|
|
25-11-2017, 17:37,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
banada sene başında dediler ligin en iyi sağ bekini aldınız diye. ben bu maçta birşey göremedim. canberk e ilk yarı çok kızdım mallanmıştı. ama ikinci yarı mücadelesiyle iyi oldu. sinan zaten kadro dışı kalmalı . rotasynda dahi oynatmam ki mert ve mertcan var. daleyi kanada alıştırmalıyız olası bir durum diye. jones zaten belli değil bir maç iyi bi maç kötü . fatih bitirdi bugün bizi . çok top ezdi
bir diğer parantez ise taraftara ; korkuyordum taraftar yönünden ezileceğiz diye. maç başında ankaragücü duydum daha da duymadım. helal olsun bizim taraftara demekki maraton birleşse neler olacak. artık şehir olarak kenetlenmeliyiz. çok geç kaldık
|
|
25-11-2017, 17:38,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Balkes(d), Rize, Samsun(d), Antep
Şu dört maçtan 5-10 puan arası bir rakam bekliyorum 30 puan bandıyla tamamlarsak fena olmaz geçen sene sivas 29 puanla dördüncü, eskişehir 31 puanla lider tamamlamış tahminim ankaragücü 31'den fazla toplayacak, biz de ümraniye ve rize ile birlikte o civarlarda 2-3-4 (sıra belirsiz) olacağız.
Devre arası muhakkak muhakkak hücum hattını revize etmemiz lazım bize MUHAKKAK bir 10 numara ve santrafor, VOLKAN'ın durumuna göre bir sol bek lazım ne Jones ne de Dale'ye asla tahammülüm kalmadı bir futbolcu bu kadar yetenek fakiri olmaz. Fatih Atik ancak öne geçilen maçlarda orta saha direncini arttırmak için oynar. Sinan keza 80+ hamle oyuncusudur ötesi değil. Şöyle bir hücum hattıyla belki ikinci yarı bu işi götürebiliriz.
---------------------Recep/Transfer-------------------------------------
-Korkishko(M.Örnek)----------------------Dialiba(Volkan/Transfer)
---------------------Transfer/M.Akyüz----------------------------------
|
|
25-11-2017, 17:39,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Yiyeceğin varsa yersin de ben hocaya takıldım. Dialiba ilk defa bu kadar pirpirdi çıkardın, Sinan kabizdi oyunda tuttun. Akyüz birşeyler yapmaya çalışıyordu çıkardın, atiki taktik değiştirecek olmasan cikarmayacaktin.
Çok merak ediyorum formayı atan Canberk affedildi de Recep ne yaptı a m k? Recep olsa çok farklı olurdu Fatih'in yerinde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|