2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
22-01-2022, 20:52, (This post was last modified: 22-01-2022, 20:54 by cotanak88.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Son 1 aydaki yönetimin tavrı ben düşmek istiyorum diyor resmen biz Trabzon beraberliğine seviniyoruz ama rakipler boş durmuyor bizi eze eze yenen başakşehir karşısında Göztepe önde nerden nerelere geldiler, keza Kasımpaşada aynı şekilde seriye bağladı Antalya Rizede umutsuz değiller kazanıyorlar
Bize bakıyorum Doukara paşa gelmiş yüzü gülüyor tabi garanti para kovsanda gitmez Sankhare desen kayıp güya sakatmış,Traore milli takımda ama oynamıyor transfer desen hala yok valla Alanya maçında olası bir puan kaybında tehlike çanları bizim için çalmaya başlar
22-01-2022, 21:19,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
yarından sonra arı vız vız demeye başlar sanırım kasımpaşa maçı ile biz o dönemeci dönemedik ! bu arada yönetim alttaki takımların bu şekilde çıkış yapacaklarını beklemiyordu bence ya da bi rulet oynadı içimize kaçtı biz kaleci okanı takımda tutalımmıyı konuşurken mllet vaz vaz koyuyor ! neyse valla yıldım ya tu kaka götürmekten düşeceksen düşelim "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" orası daha eğlenceliydi Smile
Başkentten !
22-01-2022, 21:52,
Evet beklediğimiz hamleler gelmeye başladı transfer dönemi ile böyle zorlu süreçe gireceğimizi ben biliyordum ama yönetim hesap kitabı yapamadı alttaki takımlar tabiki boş durmayacaktı ki borç batağımdaki takımlar transfer yaptı biz hep bu devran böyle gidecek zannettik. Şimdi el üçte üç dörtte dört yapmaya başladı. En zayıf halka durumuna geçmeye başladık. En başında da yazdım şimdi de yazıyorum bu takımın acil transfer yapması lazım maalesef tren kaçtı kaçıyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
22-01-2022, 22:21,
Alttakiler kazanma serisi içine girdilerse bizim de girmemiz gerekiyor. Bizim kalite olarak yenemeyeceğimiz sadece TS vardı ondan da puan çıkardık. Eğer doğru nokta transferler yapabilirsek biz de onlar gibi çıkış yapabiliriz gibi hissediyorum. Bir de geçen sezondaki 6 haftalık ölüm kurası içerisinde olduğumuzu hatırlayalım, onların ölüm kuraları henüz başlamadı.
Son 3 haftamız da ölüm kurası içinde olduğu için aradaki 11 haftadan normal şartlar altında 14 puan( 5 galibiyet yetiyor) ve transferle bunu alacak kapasitemiz var.
Ölmeden yas tutmaya gerek yok.
22-01-2022, 22:33,
Göztepe'nin kazanması iyi olmadı, Başak çelme takar diyordum.
Yarın şu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Hatayla Kayseri işe yarasalar.
Biz de Alanya'yı ayıklayıp bir nefes alsak ara öncesi.
22-01-2022, 23:09,
Bir müjdeli haberim var. Kenan karaman gelmek istemiyormuş. Hadi gözümüz aydınBig Grin

Ikinci haber liman otoparkindan tekrar takıma para gelecek.
23-01-2022, 00:28,
Kasımpa ve Göztepe 4-5 maçlık seri ile iyi sıçradılar, Antalya umarım hoca değiştirmez hatta k.gümrük ayı ile devam ederse bi kaç haftaya yanımızda inş. istediği kadar kadroları iyi olsun millet birbirini yiyor ! Bu arada Alanya nasıl yeneceğiz bilemiyorum ama inşsallah 3 puan alırz.
Başkentten !
23-01-2022, 00:58,
Hakan hoca açıklama yaptı. Tahta açılacak inşallah önümüzde ki günlerde diyor. Pyrre imza atmadan bitmez ama anlaştık gibi dedi. Ali koçtan muhammed gümüşkayayı istedim türk veremem dedi ama ısrarla istiyoruz inşallah olur dedi. Trabzondan yunus mallı istedik o da isterse kadroda görmek istiyoruz dedi. Bjkden hasic i istedik dedi. Gsden istediğimiz oyuncular var okan mevzuna göre birkaç güne belli olur dedi. Röp. eski tarihli bir kaç gün önce yapılmış.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
23-01-2022, 03:57,
(23-01-2022, 00:58)Pangal Wrote: Hakan hoca açıklama yaptı. Tahta açılacak inşallah önümüzde ki günlerde diyor. Pyrre imza atmadan bitmez ama anlaştık gibi dedi. Ali koçtan muhammed gümüşkayayı istedim türk veremem dedi ama ısrarla istiyoruz inşallah olur dedi. Trabzondan yunus mallı istedik o da isterse kadroda görmek istiyoruz dedi. Bjkden hasic i istedik dedi. Gsden istediğimiz oyuncular var okan mevzuna göre birkaç güne belli olur dedi. Röp. eski tarihli bir kaç gün önce yapılmış.

Pyerre dâhil.hepsi soru işareti oyuncu, bizim net katkı alabilecek oyunculara ihtiyacımız var, Yunus ne Hasiç ne abicim Allah akıl fikir versin, alt lige düşünce bol bol düşünecek vakit olur zaten
23-01-2022, 10:57,
Anlaşılan o ki transfer tahtasının açılabilmesi için, Galatasaray'ın Okan Koçuk için Giresunspor'a ödeyeceği parayı bekliyoruz.

https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-ga...ek-2262729

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)