25-11-2021, 13:09,
(This post was last modified: 25-11-2021, 13:10 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: STSL 14.Hafta | Beşiktaş - Giresunspor | 27 Kasım 2021 C.tesi | 19:00
Maça Hüseyin Göçek verilmiş
Bizi devamlı ince ince doğrayan bir hakem. Beşiktaş karşısında işimiz daha da zorlaştı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-11-2021, 16:30,
|
|
Pangal
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Bjknin kadro belirleyici olacak. Eğer baskılı başladıklarında oyunu dengeleyebilirsek ciddi manada şansımız artar. Orta alanları çok yumuşak kalıyor normal düzenlerinde. Bunu avantaja çevirebiliriz. Tabi ki bazı gerçeklerden uzaklaşıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak gerekiyor. Bu sezon 2 gol attığımız tek maç rize maçı. Ama bu tarz maçlarda süpriz performanslar görebiliriz. Umarım öyle bir maç yaşarız olumlu anlamda. Oyun olarak baktığımızda biz yerleşik düzen oynayabilen kontra yapamayan bir takımız. Bjk kadro olarak her yola gidecek bir yapıda. Geçişlere ve bireysel becerisi olan oyunculara dikkat etmek gerek. Teknik kadroda gidebildiği kadar 0-0 gitsin isteyecektir. Bu senaryoda hem daha fazla risk alırlar hemde savunması daha kolay olur bizim adımıza.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
25-11-2021, 20:17,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Beşiktaş haftalardır kaybediyor rahat kazanırlar tek korkum Hatay gibi fark yemeyelim el aleme malzeme vermeyelim kötü oynuyoruz çünkü Malatya maçında bile gömüldük zor yendik.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
26-11-2021, 17:21,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(25-11-2021, 13:09)maicon_28 Wrote: Maça Hüseyin Göçek verilmiş
Bizi devamlı ince ince doğrayan bir hakem. Beşiktaş karşısında işimiz daha da zorlaştı
valla gerçekçi olmak gerekirse bize değilde beşiktaşa olan yaklaşımı daha önemli hakemin. hani fb yada gs li bi hakemse yaşadık. heleki gs li ise maçı zorla bize verir. ama tabi yayıncı kuruluşta bukadar erken kopma istemez, o açıdan bakınca da bjk a biraz daha insiyatif kullanabilir.
maça gelince.. bulunduğumuz sıraya göre yediğimiz gol sayısı mucize gibi. geçmiş birkaç seneye baktım öylesine, benzer bir durum yok gibi. mesela üst sıralardaki konya, gs yenilgisi haricinde ligde gol atamadığı tek maç biziz. ama tabi istatistikler yanıltmasın. az gol yememizin sebebi çok iyi savunma yapmamız değil, aksine topa sahip olmamız. hakan hocanın artık bu gerçekle yüzleşmesi lazım. bu takım savunma yapamaz 2*2=4 belli yani. malatyada yediğimiz gol ders olsun işte. ortada organize bir atak bile yokken en basit pozisyonu bile gole çevirdiler. oyuncu becerisi ve savunmanın zaafı. oyuncu becerisi dediğimiz rakipte, çok fazla eksiği olan malatya. bunun birde beşiktaş versiyonunu düşünürsek eğer, savunma yapmak çok pahalıya malolabilir. ama eğer hakan hoca saçmalamazsa puan alma ihtimalimiz var.
|
|
26-11-2021, 18:56,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Tam bizlik ceza gelmiş 12 yaşından küçükleri stada almaktan 32 bin tl, birde kulüp görevlisi 2 ablanın ismi var onlara da hak mahrumiyeti gelmiş talimatlara aykırılıktan ! ismen yazıyordu ama kimdir ne iş yapar bilemedim ?
Başkentten !
|
|
26-11-2021, 20:50,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(26-11-2021, 17:21)kerasus Wrote: (25-11-2021, 13:09)maicon_28 Wrote: Maça Hüseyin Göçek verilmiş
valla gerçekçi olmak gerekirse bize değilde beşiktaşa olan yaklaşımı daha önemli hakemin. hani fb yada gs li bi hakemse yaşadık. heleki gs li ise maçı zorla bize verir. ama tabi yayıncı kuruluşta bukadar erken kopma istemez, o açıdan bakınca da bjk a biraz daha insiyatif kullanabilir.
maça gelince.. bulunduğumuz sıraya göre yediğimiz gol sayısı mucize gibi. geçmiş birkaç seneye baktım öylesine, benzer bir durum yok gibi. mesela üst sıralardaki konya, gs yenilgisi haricinde ligde gol atamadığı tek maç biziz. ama tabi istatistikler yanıltmasın. az gol yememizin sebebi çok iyi savunma yapmamız değil, aksine topa sahip olmamız. hakan hocanın artık bu gerçekle yüzleşmesi lazım. bu takım savunma yapamaz 2*2=4 belli yani. malatyada yediğimiz gol ders olsun işte. ortada organize bir atak bile yokken en basit pozisyonu bile gole çevirdiler. oyuncu becerisi ve savunmanın zaafı. oyuncu becerisi dediğimiz rakipte, çok fazla eksiği olan malatya. bunun birde beşiktaş versiyonunu düşünürsek eğer, savunma yapmak çok pahalıya malolabilir. ama eğer hakan hoca saçmalamazsa puan alma ihtimalimiz var.
Kanka Hüseyin Göçek en koyusundan Gs'li
Formalı falan fotoğrafları çıkmıştı
Ama ben Bjk'nin yeniden doğmasını istemelerinden dolayı, hakem etkisiyle Bjk'nin ittirileceğini düşünüyorum. Yani hakemin bizi doğrayacağını düşünüyorum. Zaten Hüseyin Göçek'in bize daha önce de vukuatları olmuştu. O yüzden yarın yandık
Bakalım senin tezin mi doğru çıkacak Gs'li hakem olduğu için bize zorla maçı verecek mi yoksa benim dediğim mi olacak
Ayrıca hiçbir zaman defansa çekilmemeliyiz yorumuna da katılıyorum. Çünkü 2 stoperimizin hızı mükemmel, set oyununda hızlarıyla her türlü rakip santraforu yiyorlar adeta. Ama eğer geriye yaslanırsak, boyları stoperlere göre kısa olduğu için (1.83 ve 1.81 metre) dağılıyoruz. Eğer başımızda bir hoca varsa bu takımı ne olursa olsun ölümüne defans yaptırtmaz. Gaziantep ve Yeni Malatya maçlarında gördük, umarım tekrarını yapmaz ama benim bildiğim Hakan Keleş ilk fırsatta yine tüm takımı defansa gömer
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
27-11-2021, 12:15,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
alt yapı maçını izliyorum beşiktaş dikmiş zenciyi bizim uşaklar korkmuştur
zemin bu arada "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibi .
|
|
27-11-2021, 13:38,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
Beşiktaş taraftarı ya takımından ümidini kesmiş ya da bizi cantada keklik görüyorlar. Sadece 3300 bilet satılmış. Yani ev sahibi ve hakeme baskı avantajı oldukça az onlar için.
Bu durum lehimize etki edebilir, ben şansımızı normalden fazla olduğunu düşünüyorum. Eğer maçı gol yemeden dakika 80 lere getirebilirsek bu maçı alabiliriz.
|
|
|