STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
13-04-2022, 23:11,
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
Dün hakan hoca diarrada sıkıntılar var çözmeye çalışıyoruz demişti.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
13-04-2022, 23:36,
Bjk maçına bu kadar ilgi benide şaşırttı. Hele Ramazan ayında beklemiyordum böyle bir ilgi.

Diarra girmişse ciddi sıkıntı. Topçu para ister ve hakkıdır ama en azından Diarra bizde sene sonuna kadar oynama vefasını göstermeli. Parayı zaten alacak eninde sonunda, süper lig vitrinine biz çıkardık onu.

Maçtan ise pek ümidim yok. Seyircide çok. Kaybederiz gibi ana bakalım. Mücadele olsun yeter. Kayseri Rize maçı cok önemli.
Reply
13-04-2022, 23:46,
Yalnız bu Diarra'nın 2 etti
Bir kere daha ayrılmıştı

Hiç öyle durmuyor ama demek ki paraya önem veren biri

Hiç beklemediğimiz, hangi isimler para ödenmemesine sabrediyor, genç Diarra, bizim sayemizde süper lige çıkan Diarra 2.kez takımı bırakıyor. Çok sevmeme rağmen acı ama gerçek
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-04-2022, 02:26,
Yönetim sorunu artık kabak tadı vermeye başladı.Hiç paramız yok mu kasada ödenmiyor oyuncu maaşları ? Şuda var.Olmayan yerel basınımızda maç primlerinin yattığını bilmem ne maçı öncesi ekstra prim ödemeleri gerçekleştiği yazılıyordu.Şimdi bu oyuncuların cebi para görüyor mu demek oluyor görmüyor mu ? Prim aldık eyvallah ama ben asıl maaşımı mı istiyorum diyor futbolcular ? Kafam karıştı.

Yönetim, ekonomik anlamda dar boğazdayız, mevcut oynayan ve bizi ligde tutacak oyunculara ödeme yapacağız politikasını güdüyordu.Buna rağmen ödeme olmuyorsa sıkıntı büyük demektir.

Bu armanın 'yönetim' sıkıntısı hiç bitmiyor.Her zaman yazıyoruz çiziyoruz.Bıktık usandık artık.Elde 11 oynatacak futbolcu kalmadı.Zaten çoğu kiralık.Nereye gidiyor bu paralar ? Birisi arsa alır, birisi altına Camarro çeker, birisi kendi malı gibi peşkeş çeker, birisi batağını düzeltir...Takımı ligde tutmak için birlik beraberlik olmalıyız diyoruzda yeter daha.Oyuncu kalmadı takımda.Daha bunlar gittikten sonra çıkacak borçlar var.

Maça gelecek olursak keyfini çıkarın.
0 puan öngörüyoruz bakmışsınız kazanmışız.Elde oyuncu yok zaten.Olduğu kadar artık.Yeniliyorsak da fark yemeyelim.Antalya maçı gibi topun arkasına geçip rakibi izlersek 4-5'lik oluruz.Kendi şablonumuzun dışına çıkınca yapamıyoruz.Oyun kalıbımız neyse o olmalı.

Taraftar maça yoğun ilgi gösteriyor.Beşiktaş yıllar sonra ilk defa geliyor Giresun'a.Herkes heyecanlı.Kemik tayfanın dışında maça gelecek olanların çoğu eşiyle, çoluğu çocuğuyla geliyor.Sadece bugün birkaç iş arkadaşıma ve ailesine bilet aldım.İlçe ve çevre illerden gelecek olanlarda var.Normaldir.

Güzel maç olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-04-2022, 02:43,
Diarra dışında antrenmana çıkmayan başka oyuncularda var sanırım ama oyuncularla orta yol bulunmuş yarın antrenmana çıkacaklarmış.

Yönetim sıçtı sıvadı yalnız, sadece dolar kuru ile açıklanabilecek bir durum değil bence bu, ya çok büyük hırsızlık var ki bu yüksek ihtimal ya da bunlar bütçeyi aştılar lig devam ederken bir şekil yapar hallederiz dediler güvendikleri yerler patladı.
Reply
14-04-2022, 03:59,
Dua edelim de rize kayseri ve fener maçlarından sıfır puanla dönsün. Yoksa rüzgarı arkasına alırsa kolay fikstürle paçayı kurtarırlar. Bu gidişle son iki üç haftaya u19 takımıyla çıkarız gibime geliyor.
Reply
14-04-2022, 05:11,
Diarra galibiyet primi almasına rağmen parasının ödenmediğini iddia ediyorsa çektirsin gitsin. Futbolcuların parasının geç ödenmesi konusunda profesyonel davranmalarını anlarım ancak yönetim öyle ya da böyle prim vs. Şeklinde elinden geleni yapıyor (gibi) görünüyor.
Taraftarın stadyumu tam dolduracak olması çok güzel ; kazanılacak bir puan sonrası futbolculara yine prim atarlar umarım.
Umut Nayir kardeşimizin dediği gibi "gemiyi limana yaklaştıralım, sonrasına bakarız*
5-4-1 şeklinde oynayacağımız düşünüyorum. Orta dörtlümüzde Traore, Flavio, Muhammet ve Serginho olur diğerleri de yedekten girer sanırsam.
Reply
14-04-2022, 10:10,
Beşiktaş'ı seyretmek isteyenler biletleri almış yine yazıklar olsun normal bir maçta 4-5 bin kişi izlerken nerdeydiniz. İnşallah o tuttuğunuz takımı yenerek göndereceğiz o staddan sizi biraz üzeceğiz.
Reply
14-04-2022, 11:04,
Recep Ulu sorunlar çözülmüş, orta yol bulunmuş yazmış twitterda. Doğru mu sizce?
Reply
14-04-2022, 12:05, (This post was last modified: 14-04-2022, 14:05 by genc28.)
4 puan daha alsınlar ondan sonra gidesi olan kim varsa gitsin ama arkasindan da yönetim gitsin
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)