7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
08-10-2016, 22:46,
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor - GİRESUNSPOR
Özgürcan sakat. Yerine Okafor ilk 11'de oynar. Eskişehirspor çok atıp aynı zamanda golde yiyen bir takım bu nedenle Okafor bu hafta siftah yapar diye düşünüyorum. Önümüzdeki Göztepe ve Bolu gibi iki zorlu maç daha var. Bu nedenle mağlubiyet haricindeki her sonuca razıyım.
Reply
10-10-2016, 12:36,
7. hafta maçlarının TRT'de naklen yayınlanacağı bilgisi var.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-10-2016, 16:19, (This post was last modified: 10-10-2016, 16:19 by cotanak88.)
özgürcan sakatlandı bolu maçına kadar yetişmesi bile zor diyorlar tahminim 1 ay sahalardan uzak kalır beldi de daha fazla bizde sakatlanan kolay kolay kendine gelemiyor çünkü..Kaldık Okafora sayın mustafa bozbağı da ayrıca tebrik etmek lazım koca giresunsporun forvet hattını amatör bir oyuncuya teslim ettiği için. Kulübü ekonomik olarak getirdiğin duruma hayranım fakat transferde bir o kadar kötüsün be başkan Tomic gibi oyuncuyu giresuna getiriyorsun şaşırıyoruz üstüne Okafor gibi amatör oyuncuyu alıyorsun.İnsan bu kadar tutarsız olabilirmi ya lig sonuncusu ümraniyenin forvet hattı bile bizden iyi, bizdeki kanat ve orta sahayla leblebi gibi gol atar o adamlar. adamlar romanya 1.liginde clujda,yunanistan 1.liginde AEK de oynamış oyuncu alıyor biz kariyerinde 10 maça çıkmamış adam alıyoruz.Bir işimiz tam olsun ya.
Reply
10-10-2016, 17:21,
başkan yeni bir emenike bulmayı denedi. Hem ucuz olsun bir de tutarsa okuturum ben bunu dedi ertesi sene alarak.

Ama emenike çok uç bir örnek. Belki 20 yılda bir olacak bir olay. Eşi benzerine çok az raslanacak bir şey. Hem attığı gollerle lige çıkartacak hem de 9-10 milyon euro para kazandıracak bir futbolcu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
10-10-2016, 20:22, (This post was last modified: 10-10-2016, 20:24 by cotanak88.)
(10-10-2016, 17:21)maicon_28 Wrote: başkan yeni bir emenike bulmayı denedi. Hem ucuz olsun bir de tutarsa okuturum ben bunu dedi ertesi sene alarak.

Ama emenike çok uç bir örnek. Belki 20 yılda bir olacak  bir olay. Eşi benzerine çok az raslanacak bir şey. Hem attığı gollerle lige çıkartacak hem de 9-10 milyon euro para kazandıracak bir futbolcu..
2.forvet konumunda bir forvet oyuncusu deneme oyuncusu olamaz olsada o takımın hedefi ligte kalmak olur 3.olsa anlarım yavaş yavaş süre alır kendini geliştirir takıma alışır. Ümraniye örneğini verdim az önce 2 forveti var 2 side okafor denen adamı 4 e katlar biri clujda oynamış fiorantinadan kiralıkmış düşünün.. bugün yarın özgürcan sakatlanınca işimiz çok zor demiştim önceden dediğim çıktı gol yollarında büyük sıkıntı çekeceğiz bence bu sene.
Reply
11-10-2016, 13:30,
okafor bence o kadarda kötü değil biraz zaman vermek lazım top kontrolü oyunu yönlendirmesi fena değil..adam bir alışssın bakalım..muriçin ilk geldiği sezonda çok kötü başlamıştı fasulye sırığı diye dalga geçiyorduk
Derelili çotanak
Reply
11-10-2016, 19:24,
(10-10-2016, 17:21)maicon_28 Wrote: başkan yeni bir emenike bulmayı denedi. Hem ucuz olsun bir de tutarsa okuturum ben bunu dedi ertesi sene alarak.

O dediğin şey vizyon işi. Yani bizimkini fazlasıyla aşar öyle düşünceler. Yeni bir emenike keşfetmek isteyen adam gider afrikayı brezilya alt liglerini taratır adamlarına. menejer kucağında transfer yaparak o iş olmaz.
Reply
11-10-2016, 19:36,
TRT yayın akışı açıklandı canlı yayın yine yok. Her defasında milli maç arası çözülecek deniyor. Ülke futbolu resmen skandal yaşıyor. Tüpçü ve yandaşları gitmediği sürece düzeleceğini sanmıyorum.
Reply
12-10-2016, 09:04,
ne kadar abes adam varsa milyonlar akıtan trt para bulamıyorum demesi komedi..o zaman bıraksınlar yerel kanallar versin...mavi karadeniz versin
Derelili çotanak
Reply
12-10-2016, 09:17,
ilk zorlu maçımız bu olacak Eskişehir'in son maçı herhalde statlarında ayrı bir anlamlarıda var onlar için bu maçtaki sonuçtan ziyade oynayacağımız futbolda nereye oynayacağımızı gösterecek ölçü bu maçla başlıyor yukarıya oynayan takımlarla oynamaya başlıyoruz lig yeni başlıyor bizim için bence.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)