18-12-2017, 15:02,
(This post was last modified: 18-12-2017, 15:04 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
(18-12-2017, 14:51)heyulaanil28 Wrote: valla Metin hoca için ilk 10-12 haftanın hocası demiştim öylede gidiyor açıkcası ite kaka gidiyoruz kadro meselesine gelince tamam jones,dale bunlar saatçi olur ama bu ligin en iyi orta sahası sende Dodo ve Dimitriadis keze yerli oyuncu Reçep sende stoper desen Aykut karakterini görüşünü beğenmem ama futbolcu olarak bu ligin üstünde oyuncu ligin en sağ beki Caner sende beğenmesek de Canberk,Dialiba bu ligin hatırı sayılır iyi oyuncularından kadro o kadar kötü değil Ümraniye'nin kadrosu çok mu iyi hayır iyi bir takımlar takım olarak iyiler tıpkı İstanbulspor gibi açıkcası ben kadroda eksikler var golcümüz yok ama bu kadar kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum ilk 2 den çıkacak bir kadro var istenirse Metin hoca ile takım arasında sıkıntı var bu net gözüküyor kazandığımız maçlarda bile gazla ite kaka gittik hoca değişikliği şart bence vakit kaybetmeye gerek yok.
Kadro kağıt üzerinde iyi kadro. Alınan tüm oyuncular sene başı hepimizi memnun attı. Ama kazın ayağı öyle olmadı. Takım olmadıktan sonra ister Dale gelsin ister İbrahimoviç. Bir cacık olmuyor. Yüreğiyle oynayan oyuncu sayısı 5-6'yı geçmiyor. Sinan ve Jones oynamaya çalışıyor, ama onların da kapasitesi izin vermiyor. Bir renkdaş yazmıştı, Allah aşkına şu samsunun, Erzurum'un, Eskişehir'in kadrosuna bakın. Kağıt üzerinde herkesi ipe dizer süper lige çıkarlar. Ama gelin görün ki bizim burada istediğimiz Ayite 8 maçta 1 gol atmış. Geçen sene rakip defansların içinden geçen Dialiba şimdi iki top atamıyor.
Burada suçlu kimdir bilmiyorum. Metin Hoca mı, oyuncular mı yoksa yönetim mi. Yönetimden bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum parasal açıdan bir sorun yok. O zaman ya hoca ya da oyuncular sorumlu. Oyuncular sorumluysa da ayıklayacaksın abi, hangisi Giresunspor'dan daha değerli yani.
|
|
18-12-2017, 15:56,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(18-12-2017, 14:51)heyulaanil28 Wrote: valla Metin hoca için ilk 10-12 haftanın hocası demiştim öylede gidiyor açıkcası ite kaka gidiyoruz kadro meselesine gelince tamam jones,dale bunlar saatçi olur ama bu ligin en iyi orta sahası sende Dodo ve Dimitriadis keze yerli oyuncu Reçep sende stoper desen Aykut karakterini görüşünü beğenmem ama futbolcu olarak bu ligin üstünde oyuncu ligin en sağ beki Caner sende beğenmesek de Canberk,Dialiba bu ligin hatırı sayılır iyi oyuncularından kadro o kadar kötü değil Ümraniye'nin kadrosu çok mu iyi hayır iyi bir takımlar takım olarak iyiler tıpkı İstanbulspor gibi açıkcası ben kadroda eksikler var golcümüz yok ama bu kadar kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum ilk 2 den çıkacak bir kadro var istenirse Metin hoca ile takım arasında sıkıntı var bu net gözüküyor kazandığımız maçlarda bile gazla ite kaka gittik hoca değişikliği şart bence vakit kaybetmeye gerek yok.
ben 10-12 haftalık oyunla şimdi arasında bir fark göremiyorum. metin hocanın oyun anlayışında en ufak bir değişiklik yok.
ayrıca ligin en iyisi dediğin oyunculara metin hocamı şans vermiyor? oynasa ortalığın munakoyacak ama metin hoca şans vermiyor diyebileceğimiz kim var kenarda? kimse.. yani adam zaten elindeki kadroyu en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyor. ama beyfendiler istemiyorlar diye hoca gitmeli diyorsun. o beyfendilere söyleyelim öyleyse aralarında toplantı yapıp hangi hocayla çalışmak istedikleri hocayı bildirsinler ve bozbağ hemen getirsin onu. hatta devre arası transfer döneminde alınmasını istedikleri oyuncu arkadaşları varsa lütfen çekinmeden söylesinler. ama istedikleri hocaya verilecek parayıda aralarında toparlasınlar bi zahmet. madem klüpte söz sahibi olmak istiyorlarsa pamuk eller cebe.
|
|
18-12-2017, 16:50,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Muhtesem basinimiz hocayi gonderme calismalarina baslamis birileri kulaklarina biseyler mi ufledi bilemiyorum. Hoca gitsin agalarin istedigi hoca gelsin. Tanidigim hoca bu sartlarda cok uzun kalmaz herhalde. Oyuncu gorevini eksiksiz yapti metin hoca tek sorumlu oldu. Futbolcuya dayali duzen oldukca gram ileri gitmeyiz. Onurlu mucadele eden futbolcu istiyorum bu arma icin savasan adam gibi topcu istiyorum. Senin ismin su olmus bu olmus muhim degil kimse giresunsporun uzerinde degil. Dunku rezillikten sonra ..
|
|
18-12-2017, 17:08,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Hocayı gönderirlerse çok büyük hata olur. Giresun kulübüne ve hocasına sahip çıkmalı. Bu çözüm değil. Birlik beraberlik ve kenetlenmek kimseyi yargılamadan mantıklı bir şekilde birbirimizi desteklemek bizi hedefe ulaştırır. Gerisi kaostur.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
18-12-2017, 17:40,
|
|
uniquest
Member

|
Threads: 0
|
|
Metin Diyadin değil abi bizim sorunumuz. Sene başından beri deniyor adam, herkesi oynatıp gördü ve eldeki malzeme bu kadar. Forvet arkasında oyunu yönlendirecek, gol ve asistle skora katkı yapacak bir oyuncu, Gekas tarzı ceza alanında yakaladığını atacak bir golcü ve yenilmeyecek golleri içeri almayacak bir kaleci transferiyle bu takım ilk ikiye girer. Jones ve Dale boşa yabancı kontenjanını dolduruyor, takım bulabilirsen 3-5 zarara bakmadan yollayacaksın bu ikisini.
|
|
18-12-2017, 17:50,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Ya birde çok ciddi bir sorunumuz, şeffaflık. Taraftar neden dış kapının mandalı olarak görülüyor ve hiçbir konuda bilgi verme gereği duyulmuyor? Mesela Recep gibi bir oyuncunun kadro dışı kalması önemli bir konudur ve taraftarın bunu bilmeye hakkı vardır. Birileri istedi ve kadro dışı kaldı. Taraftarda söylensin dursun Recep olsa şöyle olurdu böyle olurdu diye. Veyahut bu Jones 4. sezon hala neden bu takımda? Başkanın kaseti falanmı var Jones'te şantaj mı yapıyor nedir yani biri açıklasın yahu. Haftalardır görüyoruz takımın oynayası yok çoğu zaman. Biz ise sadece tahmin yapıp duruyoruz burda kendi kendimize. Birimiz diyor hoca beceremiyor diğerimiz diyor topçu hocayı yollamaya çalışıyor, diğerimiz derki kadro kötü, başkası çıkar kadro ligin en iyisi vs vs vs. Biz neyiz arkadaş bu klüp için? Sıkışınca taraftarımız stadı doldursun 12. adama ihtiyacımız var bla bla. Takım içi huzursuzluk varmı? sorun bulunmuş ve çözülecek mi? Yada transfer dönemi öncesi yönetim eksik bölgelerimiz için ne düşünüyor? Biz burada hocaya sallarken yönetimin bu konudaki düşüncesi nedir? Birisi de çıksın klişelerin dışında gerçekten taraftarı bilgilendirsin takımda neler olup bittiğiyle ilgili.
|
|
18-12-2017, 20:44,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Beyler iki gün askere gideyim dedim takım nolmuş ya? Ben size böyle mi emanet ettim takımı  şaka bi yana beyler askerde telefon serbest çıktı çok şükür bi heyecanla foruma baktım yenilmişiz. Burda badim Göztepeli bizi acayip beğeniyor. Yine adsli ve Es-Es’li elemanlar var onlar da çok beğeniyorlar bizi. Sanırım biz çok mükemmelciyiz. Mehmet Akyüz malı boş kaleye atamayan adam direğe pek şaşırmadım açıkçası
|
|
18-12-2017, 22:08,
(This post was last modified: 18-12-2017, 22:11 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Sinan dale fatih atık mehmet akyüz canberk kaleci fev ile derhal yollar ayrılmalı
5 tane sağlam transferler yapılmalı başka yolu yok
Bu arada pote falan diyorlar kıyamet alameti olur gelirse
Derelili çotanak
|
|
|