2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
12-01-2019, 23:35, (This post was last modified: 12-01-2019, 23:35 by Semih Karahan.)
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
siteye göre atik ile abdülkadir yok fakat ildiz , uğur arslan , emre uruç var gözüküyor
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=395&kulupID=3629
Reply
13-01-2019, 00:05,
Ümit Hoca Trt ye açıklama yapmış.

Minimum 2 tane daha transfer lazım ama kulübün ekonomik durumu uymuyorsa boynumuz kıldan ince demiş

1 tane stopere
1 tane de hem kanat hemde forvet oynayabilen oyuncu istemiş

Sizin yorumlarınız neler

Not: Bu arada Zafer Akten yazısında Said idazza, Adama Ba ve William Sery tazminat ödenmeden minimum zararla gönderilmek isteniyor demiş.

Sevabına biri tüm rotasyonu yazabilir mi Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-01-2019, 00:29,
(13-01-2019, 00:05)maicon_28 Wrote: Ümit Hoca Trt ye açıklama yapmış.

Minimum 2 tane daha transfer lazım ama kulübün  ekonomik durumu uymuyorsa boynumuz kıldan ince demiş

1 tane stopere
1 tane de hem kanat hemde forvet oynayabilen oyuncu istemiş

Sizin yorumlarınız neler

Not: Bu arada Zafer Akten yazısında Said idazza, Adama Ba ve William Sery tazminat ödenmeden minimum zararla gönderilmek isteniyor demiş.

Sevabına biri tüm rotasyonu yazabilir mi Big Grin

Adama Ba dribling ve çalım konusunda ne kadar iyiyse; pas verme, şut ve orta konularında o kadar kötü. Yani bu adam kaç maçtır korner kullanıyor, orta açıyor, frikik atıyor. Hiçbirini verimli kullandığını görmedim. Adamın asisti yok daha. 
Gene de hala ümidimi kesmedim. Kalmasından yanayım. Kontralarda bu adam işimize yarar. Dediğim gibi, topu aldı mı tren gibi gidiyor herif.

Stoper şart ki ne şart. Uğur Arslan gitti. Elimizde mimlenmiş bir Aykut Demir, adam akıllı maça çıkmamış, ömrü 2.ligde geçmiş bir Mahmut Boz, "Trabzon çetesinden" ilk yarı hiç oynamamış sol bekten bozma Çağlar Birinci ve de ne idüğü belirsiz Ferhat Görgülü var. Bu sene savunmamız folloş durumda. Ayağı iyi bir stopere şu an çok ihtiyacımız var. Parası neyse verilmeli ve bu takıma sağlam bir yerli stoper kazandırılmalı.

Kanat forvet olarak elimizde şu an Cyriac, Dauda, Ba var. Yedek olarak Volkan, Ergin ve Miray gözüküyor. Hoca büyük ihtimalle Ba'nın gideceğini öngörerek sağ tarafa forvet/kanat bir oyuncu istemiş. 

Bana göre şu an bu takıma bir ön libero lazım. Defanstan top çıkarıp gidecek adamı çok arıyoruz. Aslında şu an şu takıma Dodo gelse bence çok iyi olurdu. 

Anlık güncel kadromuz muhtemelen şu şekilde olacaktır:

----------------------------------Anıl(Kayacan)--------------------------
------------------Aykut(Mahmut)-----Çağlar(Ferhat)-----------------
Berkan(Savaş)---------------------------------------Hüsam(Bahadır)
--------------------Landel------------------Tevfik----------------------
Ba(Miray)-------------------Tanase(Reis)------------Cyriac(Volkan)
-------------------------------Dauda(Yasin/Ergin)---------------------
Reply
13-01-2019, 01:30, (This post was last modified: 13-01-2019, 01:32 by genoa28.)
@bulancak28

On liberoya Renan'ı, sol kanata Ozan'ı yazmayı unutmuşsun

Yerli stoper yerli orta saha kesin şart bu takıma, Adama Ba gidecekse bir de kanat lazım tabi
Reply
13-01-2019, 02:15,
Samsunspor Aytaç Suluyu almış Almanyadan muazzam bir transfer yapmislar
Reply
13-01-2019, 11:47, (This post was last modified: 13-01-2019, 11:50 by maicon_28.)
Adettendir.
Sağ stoperi merak ediyorum. Tükürdüğümüzü yalayıp Aykut'u mu oynatacağız (hoş ben bayadır oynadığı futbolu beğenmiyorum)
Yoksa risk alıp kapalı kutu Mahmut mu oynayacak
Ya da transfer yapacak mıyız, yapacaksak kimi bulacağız ? Barış Başdaş'ı yazdım ben sağ stopere Smile

[Image: 1732913_Giresunspor.jpg]
Reply
13-01-2019, 12:46,
(13-01-2019, 02:15)Giresun28 Wrote: Samsunspor Aytaç Suluyu almış Almanyadan muazzam bir transfer yapmislar

öyle böyle değil hemde. hem 2.lige geldi hemde 1,5 yıllık. yaşı olabilir ama tecrübesi bence iş yapar yaptırır.
Reply
13-01-2019, 12:56,
abi şu Samsunspor'un transferlerine acayip imreniyorum, kıskanıyorum senelerdir. Aramızdaki hüsumetin yanında birde şu transferlerini kıskandığım için ayrıca düşmelerini istiyordum. Düştüler, daha da düşsünler, amatöre gitsinler.
Bak Ordu sorun değil ama Samsunspor tam nefretlik benim için..

yani yönetim değişir, hoca değişir ama transfer kalitesi değişmez mi ?
demek ki menajerler torpil geçiyor
Reply
13-01-2019, 16:09,
Eskişehir ve Elazığ transferi açtıramayacak gibi. Dahası, Eskişehir'in stoperi Semih Güler Adana Demir ile anlaşmış. Elazığ'dan da Tatos gitmişti bildiğiniz gibi. Var olan oyuncuları da dağılıyor. Bu iki takımın bu gidişle direnci kırılır. Aynı durum Balıkesir'de de yaşanıyor ama onlar bu seneyi kurtarır büyük ihtimalle.
Adana Demir bu gidişle bana göre 1-2 seneye sağlam batacak. Meydan Adanaspor'a kalır gibi.
Reply
13-01-2019, 16:56,
Haber sitelerine girip çıkmaktan buraya bakıp durmaktan sıkıldım artık kimi alıyolarsa da alsınlar sıkıldım artık şu süper ligde takımımızın boy gösterdiğini görelim artıkSmile çalıştığım yerde giresunsporu o kadar çok övüyorumki taraftarı falan pazartesi olunca konu büyük takımlar yerine giresunspor oluyo haliyle bide yenilmişsek eyvah Smile birde giresunsporun süper lige çıkıcağına girdiğim iddalar,kaybettiğim formalar cabası...burası yeri değil ama yapın artık şu adam akılllı tranferleri "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)