2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
27-01-2022, 11:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(27-01-2022, 00:34)chotanax Wrote: Bir de pier Instagram resmi hesabin altına yorum da yapmış. Bu iş tamam ağalar, uzun zamandır sağlam bir 10 numara izlememiştik, inşallah sağlam çıkar.

Not: orijini 10 numara olan ve yüksek beklentimiz olan son futbolcumuz nemanja tomic idi, onu da sağ kanatta sıkıştırıp bıraktık. En verimli 10 numaramız ise Bülent Bölükbaşı idi bence.

tomici kanatta oynattıp piç etmiştik. çok sinirlenmiştim. isael vardı osman çırak getirmişti Big Grin boka isael birde orta saha yada stoper mi vardı o 3 lüler geldi aklıma Big Grin
27-01-2022, 11:30,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Defanstaki eleman Marlon'du. İsaeli unutmuşum, o da kaliteli bir ayakti ama sanki ödeme falan derken kaçmıştı. Sonra Rusya, UEFA kupası falan çıta epey yükselmişti.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
27-01-2022, 11:31,
(27-01-2022, 11:26)semiko Wrote:
(27-01-2022, 00:34)chotanax Wrote: Bir de pier Instagram resmi hesabin altına yorum da yapmış. Bu iş tamam ağalar, uzun zamandır sağlam bir 10 numara izlememiştik, inşallah sağlam çıkar.

Not: orijini 10 numara olan ve yüksek beklentimiz olan son futbolcumuz nemanja tomic idi, onu da sağ kanatta sıkıştırıp bıraktık. En verimli 10 numaramız ise Bülent Bölükbaşı idi bence.

tomici kanatta oynattıp piç etmiştik. çok sinirlenmiştim. isael vardı osman çırak getirmişti Big Grin boka isael birde orta saha yada stoper mi vardı o 3 lüler geldi aklıma Big Grin

Bergamo mu bergama neyse artık öyle bir ismi vardı. 3 kişi beraber getirip 3 ünün de tuttuğu ya tutarsa transferi çok nadir zaten bizde Smile Hele boka için atılan başlıklar efsaneydi  Big Grin
27-01-2022, 11:32, (This post was last modified: 27-01-2022, 11:33 by d3sperandum.)
yaklaşık 20 yıldır kurulan kadroları hatırlarım, şu olgun aydın dönemindeki fabiano oliveira kadar içimde ukte kalan bir forvet hatırlamıyorum. zaten o sezondan sonra bolu'da ve adana'da hiç bizdeki performansına çıkamadı. 2018 yılından beri de klüpsüz görünüyor. muhtemelen o futbolu, futbol da onu bırakmıştır. şu an bile o yaşta o formda fabianoyu takıma forvet olarak isterim.

https://www.youtube.com/watch?v=zhvzezoQqKg
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
27-01-2022, 12:21,
Bilmem kaç sene sonra gabakcilari deplasmanda yenerken golumuzu atan adam fabiano! Canlı gözlerimle gördüm Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
27-01-2022, 12:49,
Bugün sağlık kontrolü için İstanbul'a gelecekti Pierre ile Welison bakalım ne kadar doğru her geçen gün aleyhimize işliyor
Tek sevindirici haber Traorenin dönüyor olması
27-01-2022, 12:56,
(27-01-2022, 12:49)cotanak88 Wrote: Bugün sağlık kontrolü için İstanbul'a gelecekti Pierre ile Welison bakalım ne kadar doğru her geçen gün aleyhimize işliyor
Tek sevindirici haber Traorenin dönüyor olması

Hala forvet adı geçmiyor, kestaneci bile forvet sorarken.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
27-01-2022, 13:14,
Trondsen haberleri yeniden hortladı, Trabzon tarafından bayağı yazılmaya başlandı.

Ilgilendiğimizi söylenen diğer isimler Yunus Mallı, Muhammed Gümüşkaya, Sinan Gümüş ama santrafor için tek isim yok ilginç şekilde.
27-01-2022, 14:22,
okan'ın bir demeci vardı benim evim gs . uçakla otobüsle ne şartla olursa olsun gelirim falan diyordu.
okan haberleri yine patladı. yağız sabuncuoğlu okana karşılık fatih öztürk ve alparslan teklif edildi diyor.
gs inatla almak istiyor sanırsam. devre arasında kaleci bulmak zor. yerli kaleci bulmak daha da zor. okan'ın çıkarttığı pozisyonlar geliyor aklıma. onurcan onların yüzde 25'ini içeri alırdı. bilmiyorum ya . kafam iyice karıştı
27-01-2022, 14:27, (This post was last modified: 27-01-2022, 14:31 by bulancak28.)
Abi kurban olayım, Fatih ve Alparslan teklif mi edilmiş? Big Grin
Hani bir tanesi İsmail Çipe'yi kesmeyen kaleci diğeri fena oyuncu olmamasına karşılık stoper-6 numara yani heralde şu an en gerek olmayan mevkide oynayan oyuncu Big Grin
@semiko kankam öyle demeçleri anadoludan İstanbula transfer olan her oyuncu verir, işte ben çocukluktan fb liyim, işte galatasaray benim evim falan. Tahta kapalı falan diye belki bir ihtimal diyordum ama şu an Okan'ı tutmak gerek ne olursa olsun. Gs'nin Okan'a karşılık vereceği topçudan hayır gelmez bize.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)