2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-04-2022, 13:10,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
.
(12-04-2022, 10:29)Yaglidereli Wrote: Biz de becerip de Diarra'nın sözleşmesini uzatsaydık 2 defans oyuncusundan yaklaşık 6 milyon € kazanacaktık.
Birinci ağızdan bilgi GS ile perez için 3'e anlaşılmış ama gs'de seçim olacağı için işler değişebilir. Diarra da büyük bir takımla anlaşmış. Muhtemelen benzer paralara satılırdı. İkisiyle borçları kapatırdık.

Eğer oyuncu(Kaleci Okan gibi) +3 M ise kabul edilebilir.
Am'ma Diarra'yı beleşe göndermenin altında ücretlerin geç ödenmesi var ise yetersiz beceri söç konusu.
Ben diğer bir ihtimal olarak Diarra'ya halen PTT parası vermeye devam etmemiz olarak görüyorum; eğer PTT parası ile bu kadar süper lig maçı çıkardı ise beceriksizlik kısmen anlaşılabilir.
Bir de yabancı kuralı ilerlemeyecek deniliyor ; eğer öyle ise yeni bir yabancı alacağımıza Diarra'ya daha iyi bir teklif sunalım olmaz mı?
12-04-2022, 13:26, (This post was last modified: 12-04-2022, 13:27 by bulancak28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Perez ve Diarra'nın şahsen 6M edeceğini zannetmiyorum. İkinci yarıda, ilk yarıdaki savunma performanslarının altlarında kaldılar. Perez'in kafadan (Trabzon Alanya Antep) yaptırmış olduğu 3 beleş penaltı var. Diarra bazen saatli bomba gibi oynuyor en büyük eksiği de bu zaten bence. Ne koparırsak kardır ikisinden de.
12-04-2022, 18:19,
Perez'de Diarra'da büyük kayıplar değil, istenilirse yerleri çok rahat doldurulur, takim da sözleşmesi bitecek ve kiralik çok oyuncu olduğu için gidecek oyuncu sayisi fazla, bu da demek oluyorki yeniden takım kurmak ki bu bence daha büyük sıkıntı, en azından omurgayı maximum şekilde korursak doğru eklemeler ile iyi takım kurarız.
13-04-2022, 02:15,
Perez transferi Muriqi transferine dönecek belli ki.
Yönetime bakınca gözlerindeki ışıltıyı görebiliyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-04-2022, 09:50,
Yönetim destek yok diye inliyor ama Diarra gibi transferden gelir edebileceğin oyuncuyla sezon başı sözleşme uzatmıyor genç oyuncuları kazanma desen o da yok her sene sil baştan kadro kur son 10 hafta oyuncu antrenmana çıkmasın bu kafayla bu lig bize ağır gelir Allah'tan ligin en düşük bütçeli takımıyız yoksa ne yapardık bilemiyorum. Sezon sonu hakan karaahmet bırakmadan kuruşu kuruşuna kime ne verdi ne geldi açıklamalı akıllarda soru işareti kalmamalı..
14-04-2022, 10:12,
Malatya maçındaki leş oyunun sebebi futbolcuların alacaklarını alamaması bence paralar verilmezse futbolcu sahada gezinir bi yerlerini yırtmaz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
14-04-2022, 17:48,
Flavio ve Diabate ile Trabzonspor yollarını ayıracakmış. Giresunspor bu bütçe ile ne Diarra'yı ne de Flavio'yu kiralayabilir veya satın alabilir.
Özellikle Flavio'yu alamazsak takım ciddi bir kalite kaybı yaşayacaktır...
15-04-2022, 10:12,
Yalnız Karaahmet kendi çapınca efsane başkan pozlarına giriyor ama an itibariyle hatırladığım son 20 yılın en çapsız en beceriksiz yönetimi konumunda. Ki ben 20 diyorum ama çok daha fazlası olabilir. Malum öncesinde teknoloji böyle değildi, gurbette olunca Giresunsporu Ptesi günün gazetelerinde toplu maç sonuçlarından daha fazla göremezdik. Dolayısıyla daha öncesinin yönetimsel anlamda bilemiyorum. Bu süreçte ise Osman çırak'ın son döneminde tüm siyasiler hatta taraftar grupları, koca bir şehir hatta mafya artığı karşısında olmasına rağmen bunun kadar ağlamadı. Hatta bizzat şehirdeki engellemelere rağmen de iddialı olabilecek kadro kurmayı başardı. Daha fazla yapamadığını görünce de ağlayıp zırlamak, "efsane hiper başkancılık" oyunu oynamak yerine bizzat kendi altını oyan kişiye kendi teslim etti başkanlığı. Ulan şu sitede Çırak bile övdürdün sonunda bize, daha çapsızı uzun yıllar gelmez heralde.
15-04-2022, 11:15,
(15-04-2022, 10:12)kerasus Wrote: Yalnız Karaahmet kendi çapınca efsane başkan pozlarına giriyor ama an itibariyle hatırladığım son 20 yılın en çapsız en beceriksiz yönetimi konumunda. Ki ben 20 diyorum ama çok daha fazlası olabilir. Malum öncesinde teknoloji böyle değildi, gurbette olunca Giresunsporu Ptesi günün gazetelerinde toplu maç sonuçlarından daha fazla göremezdik. Dolayısıyla daha öncesinin yönetimsel anlamda bilemiyorum. Bu süreçte ise Osman çırak'ın son döneminde tüm siyasiler hatta taraftar grupları, koca bir şehir hatta mafya artığı karşısında olmasına rağmen bunun kadar ağlamadı. Hatta bizzat şehirdeki engellemelere rağmen de iddialı olabilecek kadro kurmayı başardı. Daha fazla yapamadığını görünce de ağlayıp zırlamak, "efsane hiper başkancılık" oyunu oynamak yerine bizzat kendi altını oyan kişiye kendi teslim etti başkanlığı. Ulan şu sitede Çırak bile övdürdün sonunda bize, daha çapsızı uzun yıllar gelmez heralde.

süper lige çıkartmak efsaneleştirmiyor. bu sene süper lige çık birde . geçen sene rakip yoktu rakip. adana demir samsun bunlar rakipmiydi. son haftalara doğru adamlar ivme yakaladı. adana demire zaten yenildin. samsuna da kontra gittin. 
bakın beyler geçen sene süper lige çıkmak başarı değildi. bunu üstüne basa basa söylüyorum. 
hakan başkan kulübü bir kurumsal kimliğe ulaştırdı evet sportif başarı ise süper lige çıkmak değildir. kalıcı olmaktır. seneye u19 la oynarız artık .
15-04-2022, 11:36,
Bizim gibi takımların eninde sonunda yeri amatörün dibidir. Baya direndik ama 2-3 seneye muhtemelen ciddi bir çöküş olacak.
Geliri olmayan, kendi ayakları üzerinde duramayan takımlar şehirdeki siyasilere muhtaç her zaman. Bunlar da ne yapiyor tabi ki kendi tayfasından yalaka kimse onu oturtuyor koltuğa. Beraber güzelce yiyorlar, boşaltıyorlar. Kitapçı hariç düzgün bir iş adamı almadı hiç kulübü. Çünkü olacakları akıllı adam bilir kendini 3 krş para için riske atmaz o stresi de çekmez.

Dernek statüsünden çıkıp şirketleşmedikçe bu saçmalıklar devam eder.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)