kerasus duygularıma tercüman olmuş bravo
Mesela atıyorum ligdeki takımlar çatur çutur oynar, futbol olarak kadrolarının çok üstünde bir performans sergiler o zaman diyadin'e suç bulabiliriz. Şuana kadar ligde 2 tane başarılı hoca var biri bayram bektaş, diğeri ismail kartal. İsmail kartal'a süper başarılı diyemeyiz ama..Adamlarda mbamba-tisdell 18 e giremiyor, Doka az süre buluyor, kehinde yedek bekliyor. Bunların hepsi bizde takımı taşıyan isimler olur
Bu 2 takımı geçtikten sonra sıra Los Galacticos Çaykur Rizespor'da. Adamlar bu kadroyla lige ambargo koymaları gerekirken önce hikmet karamanla kötü gittiler, sonra ibrahim üzülmez'le de bir türlü çizgiyi tutturamadılar. (Bu 2 teknik direktörü de çoğumuz beğeniriz sanırım, yani boş teknik direktör değiller.) Ona rağmen fark yaratmayan dandirik bir futbol oynuyorlar..
Adanaspor, ligin en değerli 2.kulübü ama beklenen seviyede değiller. Normal şartlarda rize'den sonra lige ambargo koymalılardı. Kendi sahamızda oyun anlamında rezil ettik ve 3-0 yendik.
İstanbulspor, hea yazının başında Yalcin Kosukavak'ı atlamışım. Onu da başarılı hoca olarak sayabiliriz. Pozitif futbol oynatıyor. Dipçe: Deplasmanda yendik
Gaziantep fk, samsun, bolu falan bunlara girmedim bile. Kadro olarak çok üstümüzdeler ama şuan yalanlar.
yani işin özü bizim taraftar metin diyadin'e bu kadar ateş püskürüyorsa yukarıda saydığım takım taraftarları neler yapsın. Bence biraz şımarıklık, ben metin diyadin'in her hamlesi %100 doğru demiyorum hatta son maçta s.çtı ama genel manada %75-80 falan başarılı.
Liderken de söylüyordum, herkes şampiyonluk hayali kurarken de.. Gaza gelmemek lazım bu kadronun ideali playofftur. Hatta playoffta,geçtiğimiz sene ki gibi playoffun sürpriz takımı değil, playoffun iddialı takımı oluruz demiştim.
Hala iddialıyım millet dialiba'yı, korkişkoyu falan görünce ligin üstünde kadromuz var zannetti ama öyle bir durum yok. Elazığ'da tom deli etmişti mesela, bizim kanatlar fos kalmıştı. Demek istediğim millet isimlere bakarak aldandı ama zaten iddialı rakiplerin oyuncularının çoğu bu seviye ve üstünde. Bizim taraftar standart Giresunspor seviyesinin üstünde futbolcular görünce gaza geldi, şok yaşadı (bende dahil) lige ambargo bekledi ama öyle bir durum yok, acı ama gerçek.
Son olarak kerasus'un dediği gibi bizden daha iyi futbol oynayan bir takım görmedim. Bütün maçları gözümün önüne getiriyorum, hatta sadece bizimle değil kendi aralarında oynarlarken de bizden daha iyi oynayan takım görmedim.(hücum) Ama işte son vuruşlardaki aşırı beceriksizlik, forvetin yetersizliği, kanatların yetersizliği, kaleci hataları, defans hataları olayı bu duruma getiriyor...