Adana Demirspor - Giresunsporumuz
17-04-2021, 21:44,
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz
Hesap kitap yapa yapa anamız ağladı. Playoff ada kalacaksak artık. Haftaya yenilelim son hafta tuzlada çıkma işi yatarsa şapa otururuz. Kulubün önünden kimse geçmez daha buralar bize kalır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
17-04-2021, 21:47,
(17-04-2021, 21:39)sy200028 Wrote:
(17-04-2021, 21:36)bulancak28 Wrote: -----------------Tolgahan-----------------
Hayro----Taş---------Diarra-----Hüsam
-----------Erol------------Nalepa---------
Traore-----------Eren--------------CHB
------------------Balde--------------------

Aha da Altınordu maçındaki ilk 11 bu, ne yorum yapıyorsak bu takım üzerine yapalım.

Sadi diarra ililsinii oynatır. Caner kesilmez zaten takımın en iyisi. Tek teselli traure çok kötü degil bu ara biraz canlanmış.

İçimden bir ses Traore son haftaların kahramanı olacak diyor. Hayırlısı bakalım.
Reply
17-04-2021, 21:50, (This post was last modified: 17-04-2021, 21:50 by bulancak28.)
@ArmanınPeşinde gelişme var kanka Traore'de. İnşallah şu iki maçta fark yaratır da kel kafasından öperiz bütün forum olarak. Yalnız aklıma Sergio'nun olmadığı 3 maç geliyor, Eren'i sağa çekip ortaya Nalepa'yı almıştı yanılmıyorsam. O durumda göbeğe de Uzo'yu koyar ki Uzo da çok bozmaz. Yine aynısını yapabilir.
Reply
17-04-2021, 21:52,
Bugün ki sorun bence maçı kaybetmek değil. Zaten kadro form olarak adana bizden iyi durumda. Bence bizim eksikliğimiz maçı istediğimiz şekle çevirememek. İlk dakikadan itibaren oyun adananın istediği gibi oynandı zaten golde gelince daha ısrarlı oynadılar maç 40.dk da bitti. Açıkcası maçtan önce ne kadar kazanabileceğimizi düşünüyorsam o kadar kaybedebileceğimizi düşünüyordum. Adananın görünüşte son şansıydı onu kullandılar. Biz oyun ve skorun böyle olmasına izin vermemeliydik. Kart sınırında olan oyuncular var ama yeteri kadar uyarılmamışlar heralde.Artık son 3 zaruri bir durum olmadıkça karttan kaçınmalı oyuncular.Diarranın durumunu bilmiyorum ama sadi bas bas bağırıyor benim işim yok bu takımda diye.Sergio malesef görüntü dönemez gibi duruyor.Sergende cezalı duruma düştü.Hafta maçları tamamlandıktan sonra hesap kitaplar daha net olacaktır.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
17-04-2021, 22:07,
Maç başladı birinci dakika adamlar ısırmaya ve pozisyon bulmaya başladılar  haftalardır yazıyorum artık defansa yatma işi bitti hücumdam başka şansımız yok. Boluda bursada 9 kişi kalan samsunda başarılı oldu ama demir gibi fiziği güçlü takımlarda tırt olur iyi pas yapıyorlar tıpki Altay gibi yetenekli ayak çok olunca presde yemiyor. Haftaya yer Altınordu bizim gibi düz takım yat defansa bazı maçları rakibe göre oynayacaksın onu oynatacak hoca yok sahada klasik kara düzene devam. Haftaya takım komple kovid olur bir tek Canerde çıkmaz adam kadir gecesi doğmuş.
Reply
17-04-2021, 22:09,
Covid çıkıyor canerde yok sarı kart kırmızı kart cezası yok sakatlanma yanımdan yöresinden geçmiyor nasıl bir adam anlamadım gitti.
Reply
17-04-2021, 22:16,
Moral bozmaya hiç gerek yok, Samet Aybaba geldikten sonra adamlar zaten mükemmele yakın oynuyolar. Fikstür hala bizim lehimize panik yapacak bi durum da yok. Maç maç giderek süper lige çıkmak lazım artık bu maçlar kader maçları. Futbolu hocayı ve saireyi eleştirelim kendi içimizde ama camianın birlik bütünlük olması gereken zamanlar. Allah yardımcımız olsun.
Reply
17-04-2021, 22:21,
(17-04-2021, 22:16)stantheman05 Wrote: Moral bozmaya hiç gerek yok, Samet Aybaba geldikten sonra adamlar zaten mükemmele yakın oynuyolar. Fikstür hala bizim lehimize panik yapacak bi durum da yok. Maç maç giderek süper lige çıkmak lazım artık bu maçlar kader maçları. Futbolu hocayı ve saireyi eleştirelim kendi içimizde ama camianın birlik bütünlük olması gereken zamanlar. Allah yardımcımız olsun.

Kesinlikle
Reply
17-04-2021, 22:57,
Panik yok adamlar ilk dk dan o kadar istekli oynadılar ki arogtaki adam gibi topu yicekler sandım bian, sadece hoşuma gitmeyen o 2 gol öle yenmez ! 2. yarı istekli ve de golü bulup en azından farklı yenilelim dedim ama olmadı samsun yenemezciyiz hayırlısı bakalım...
Başkentten !
Reply
17-04-2021, 23:01,
IFTAR ETTIM HALA KENDIME GELEMEDIM COK KÖTÜ OLDUM BIZIM RAKIPLERE BAGLI OLARAK 2 GALIBIYET 1 BERABERLIK YAPMAYA MECBURUZ DUA EDELIM SAMSUN TAKILIR BIRAZ DAHA SANSSIMIZ COGALIR VEYA ADANADEMIR TAKILIR SANSSIMIZ COGALIR YOKSA BIZ BU FUTBOL ANLAYISI ILE BU LIGDE HIC BIR TAKIMI YENEMEYIZ NE EDIP NE YAPARLAR BILMEM AMA ALTINORDU YU YENMEK ZORUNDALAR HIC BIR TÜRLÜ KENDILERINI AFFETTIREMEZLER
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)