10-06-2017, 19:53,
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(10-06-2017, 18:00)maicon_28 Wrote: Kehinde'nin 200 bin euro bonservisi varmış
200 bin eurodan 2 senelikte toplamda 400 bin euro sözleşme istemiş. Çok beğendiğim birisi bizim başkan napıp edip biraz indirim yaptırsa kapmak lazım.
Madem bizim yönetimin Türkiye liginde oynamış futbolcu fetişizmi var bir de onlar için kadro kuralım 
Nihat Şahin
Okan Alkan - Onur - Abdülkerim - Mert Ilıman
Dimitriadis-Dodo
Ofoedu-Recep-Tisdell
Kehinde
Yedekler: Anıl, Berkan, Özgür, Gökhan Alsan, Özgürcan , ["Ramazan Civelek", "Mertcan Çam", "Murat Gürbüzerol", "Sinan Özkan", "Sertaç Çam"] -->Bu beşliden 2 tanesi özellikle sertaçı isterim ama gelecek sezon 6 maç cezalı
1 sol bek, 1 ön libero alırım üsttekilere ek+ olarak ocak ayında volkan okumak döner sakatlıktan
Ayrıca dimitriadisi elde tutamazsam hiç başka birini aramadan riske girmeden direk gider Tugay Kaçar'ı kaparım. Hiç riske gerek yok. Açılan kontenjana +1 yabancı santrafor eklerim
Hücum hattın güzel hem de baya güzel...savunma hattın vasat..ama bu hücum hattı bile uçurur bizi
Derelili çotanak
|
|
10-06-2017, 20:49,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(10-06-2017, 19:53)sokakbaşımeyhane Wrote: (10-06-2017, 18:00)maicon_28 Wrote: Kehinde'nin 200 bin euro bonservisi varmış
200 bin eurodan 2 senelikte toplamda 400 bin euro sözleşme istemiş. Çok beğendiğim birisi bizim başkan napıp edip biraz indirim yaptırsa kapmak lazım.
Madem bizim yönetimin Türkiye liginde oynamış futbolcu fetişizmi var bir de onlar için kadro kuralım 
Nihat Şahin
Dimitriadis-Dodo
Ofoedu-Recep-Tisdell
Kehinde
Yedekler: Anıl, Berkan, Özgür, Gökhan Alsan, Özgürcan , ["Ramazan Civelek", "Mertcan Çam", "Murat Gürbüzerol", "Sinan Özkan", "Sertaç Çam"] -->Bu beşliden 2 tanesi özellikle sertaçı isterim ama gelecek sezon 6 maç cezalı
1 sol bek, 1 ön libero alırım üsttekilere ek+ olarak ocak ayında volkan okumak döner sakatlıktan
Ayrıca dimitriadisi elde tutamazsam hiç başka birini aramadan riske girmeden direk gider Tugay Kaçar'ı kaparım. Hiç riske gerek yok. Açılan kontenjana +1 yabancı santrafor eklerim
Hücum hattın güzel hem de baya güzel...savunma hattın vasat..ama bu hücum hattı bile uçurur bizi
abi defans hattı için kimden şüphelisin. Benim onura güvenim tam, acayip olgunlaştı son yıllarda. Eğer son yıllardaki oyununu biz süper ligteyken sergilese 5 şampiyondan biri kapımızı çalmıştı, alır almaz orası ayrı ama dedikodusu çıkardı.
Sol bekteki mert ılıman çok tanınan bir isim değil, karagümrük ve kısmen kayseriden tanıyorum eğer doğru takımda oynar, doğru hocalarla çalışırısa yine süper lig seviyesine gelir. 2.ligteyken dardanelle oynadığımız maçta kubilay sönmez beğenimi kazanmıştı. Hatta rakiplerde dikkat çekenler başlığında yazmıştım ismini, rakiplerde en beğendiğim isimdi tüm ligteki. Önce urfa sonra kayseri adam süper lig seviyesine çıktı. Mert ılıman'dan da öyle bir şey bekliyorum, bonservisi kayseride daha da ilerleyebilir. Hea mert ılımandan sonraki tercihim bülent cevahir olabilir :d
stoperdeki abdülkerime çok hakim değilim izlediğim maçlarda gayet iyiydi ama kefil olamam, o yüzden yedeğe özgürü yazdım kötü çıkarsa diye özgür döner 11 e diyerekten..
sağ bekte de ligteki en iyi isim caner arıcı. Onun arkasından gelecek isimler arasında okan alkan yer alır. Belki 2.dir,
göksu bitti
ömer kandemirin savunması ve ortaları kötü
hakan bilgiçi süper lig takımları istiyor
Hani zaten olmayacak hayali kadro ama yine de açıklamasını yapayım istedim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
10-06-2017, 20:56,
|
|
(10-06-2017, 20:49)maicon_28 Wrote: (10-06-2017, 19:53)sokakbaşımeyhane Wrote: (10-06-2017, 18:00)maicon_28 Wrote: Kehinde'nin 200 bin euro bonservisi varmış
Nihat Şahin
Dimitriadis-Dodo
Ofoedu-Recep-Tisdell
Kehinde
abi defans hattı için kimden şüphelisin. Benim onura güvenim tam, acayip olgunlaştı son yıllarda. Eğer son yıllardaki oyununu biz süper ligteyken sergilese 5 şampiyondan biri kapımızı çalmıştı, alır almaz orası ayrı ama dedikodusu çıkardı.
Sol bekteki mert ılıman çok tanınan bir isim değil, karagümrük ve kısmen kayseriden tanıyorum eğer doğru takımda oynar, doğru hocalarla çalışırısa yine süper lig seviyesine gelir. 2.ligteyken dardanelle oynadığımız maçta kubilay sönmez beğenimi kazanmıştı. Hatta rakiplerde dikkat çekenler başlığında yazmıştım ismini, rakiplerde en beğendiğim isimdi tüm ligteki. Önce urfa sonra kayseri adam süper lig seviyesine çıktı. Mert ılıman'dan da öyle bir şey bekliyorum, bonservisi kayseride daha da ilerleyebilir. Hea mert ılımandan sonraki tercihim bülent cevahir olabilir :d
stoperdeki abdülkerime çok hakim değilim izlediğim maçlarda gayet iyiydi ama kefil olamam, o yüzden yedeğe özgürü yazdım kötü çıkarsa diye özgür döner 11 e diyerekten..
sağ bekte de ligteki en iyi isim caner arıcı. Onun arkasından gelecek isimler arasında okan alkan yer alır. Belki 2.dir,
göksu bitti
ömer kandemirin savunması ve ortaları kötü
hakan bilgiçi süper lig takımları istiyor
Hani zaten olmayacak hayali kadro ama yine de açıklamasını yapayım istedim  Sol bek tanımıyorum sağ bek onur alkan vasat abdülkerim iyi olabilir ama bence oraya savunma beyini yani tecrübe lazım.. tisdeel bence muazzam bir oyuncu ama nedense beklenen patlamayı yapmadı ama yinede süper olur ofeeudu da öyle inşallah böyle bir kadro olur...bem ANTEP bld nin sağ bekinide beheniyorum uğur akdemiri
Derelili çotanak
|
|
10-06-2017, 20:57,
(This post was last modified: 10-06-2017, 20:59 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Maicon kardesim her sene böyle hayaller kuruyoruz ama hayat hep bize galdirik..hep bize pancar çorbası
.insallah bu sene iyi takim yaparız
Türk sinemasında fakir ve gururlu çocuk devrinden kurtulalım artık
Derelili çotanak
|
|
10-06-2017, 21:23,
|
|
Grsss28
Member

|
Threads: 2
|
|
Ajansporun haberine göre Abdülaziz Solmaz ile söz kesmişiz,Elvis Kokalovic ile anlaşmışız. Twitterde da bi haber var bide sol stoper Jurica Buljat ile ilgileniyormuşuz.
|
|
10-06-2017, 21:55,
|
|
Anlaşıldı bit pazarına nur yağmaya başladı
Derelili çotanak
|
|
10-06-2017, 22:25,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
(10-06-2017, 21:23)Grsss28 Wrote: Ajansporun haberine göre Abdülaziz Solmaz ile söz kesmişiz,Elvis Kokalovic ile anlaşmışız. Twitterde da bi haber var bide sol stoper Jurica Buljat ile ilgileniyormuşuz.
Abdülazizi görünce herseyim kapandı.
|
|
10-06-2017, 22:53,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
Hakan kutlu diyorlar. umarım gelmez.
|
|
10-06-2017, 23:27,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Yalnız Buljat sahadana göre son 2 sezonu boş geçirmiş.15/16 sezonu ve 16/17 sezonu görünmüyor.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
10-06-2017, 23:40,
|
|
Hakan kutlunun ya siyasi bağlantıları var ya da menajeri iyi pazarlıyor...gittigi her takımı resmen "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" eden bir Adam...
Derelili çotanak
|
|
|