26-02-2018, 20:26,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Play-off barajı 50-55 puan arasında gidip geliyor.Biz 31, 6. sırada ki 37 puanda.10 hafta kaldı.Oda 30 puan demek oluyor.
Baraj olan 50 puanın üstüne çıkmak için 19 puana ihtiyaç var.
3 puanlı sistemde o 19 puanda 6 maça denk gelir.6x3=18
49 puan eder.Geri kalan 4 maçtan da puanlar çıkarmak gerekiyor.
İmkansız değil ama çok çok zor.Bu 10 maçın ikisi Ankaragücü, Rize gibi şampiyonluk iddiasında olan takımlar ile deplasmanda olacak.Yenersek zaten kesin hedef tutturulur.
Bu ligde şöylede bir gerçek var.Bütün hesap kitabı çöpe atan bir gerçek.İki üç maç üst üste kazanan kendini play-off sınırında buluyor.Varsa insanı umutlandıran da odur bence.
Gaziantep, Manisa, ADS, Samsun gibi nispeten sıkıntılı olan takımlar ile oynayacağımız maçlara garanti 3 puan yazmak zorundayız.Play-off için kaçarı yok.
Peki bizim bu oyuncu topluluğumuz bütün bunları başarabilir mi ? Bence hayır.Forvetimiz yok daha ki gol atalım.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-02-2018, 21:03,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Açıkçası play off falan çok mühim değil. Metin Hoca bizi şu bataklıktan kurtarsın, gerisi yalan.
Gözden kaçan detay şöyle bir gerçek var yalnız: hocanın gelmesi elbetteki çok sevindirici ve çok şey değiştirecektir. Ama sorun şu ki, bizim oyuncularımız oynamıyor, özellikle Caner,Korkishko,Dialiba ve Dodo (Caner hadi bi nebze). Bu oyuncuların ya kendine gelmesi, ya da neşter vurulması lazım. Yerlerine koyabileceğimiz adamlar sırasıyla Murat Gürbüzerol, Ahmed(Sinan Özkan), Jones ve Hakan Barış. Zaten bu adamlarla da play off kovalamak bir hayli zor olur.
|
|
26-02-2018, 22:25,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Gelmesi iyi oldu ancak şöyle bir durum da var. Şehirde bir grup hep başarısızlık için pusuya yatacak ve en ufak başarısızlıkta bakın biz demiştik muhabbetleri dönecek. Gerçi bu sene bizi ligde bıraksın bana göre başarıdır fazla bir beklentim yok.
Bu hafta Gazişehir maçını atlatırsak kalan iki maçtan altı puan çıkartmamız çok da zor değil. Bu da tekrar play off hayalleri demek olur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
26-02-2018, 22:59,
|
|
ultras
Member

|
Threads: 0
|
|
1.5 yıllık anlaşma bu sene takımı ligde tutarsan seneye kadroyu kurar çıkarırsın denilerek yapılmış. Eğer önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkarmayı başarırsak play-off oynarız.
|
|
27-02-2018, 00:02,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Artık playoff cok zor. Artık herkes metin hocanın değerini anladı. Artık muthis bir kredisi var. O da kafa olarak rahatlamıştır. Umarım play off yapabiliriz. Olmasada mühim değil.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
27-02-2018, 00:28,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Anlaşma 1,5 yıllık olması şu anlama geliyor hocam seneye takımı güzel bir kadroyla çıkar, hayırlı olsun mantıklı olmuş Gençlerbirliğinde ayı ümit geri geldi 10 maçtır yenilmiyor bizdede dilerim öyle olur. Takım içi ve de Tribünde götünü başını sallayan olursa gereken yapılmalı Dinamit gibi takımın mkoydular.
Başkentten !
|
|
27-02-2018, 00:41,
|
|
Giresun
Member

|
Threads: 0
|
|
Hocanın gelmesi yapılacak en doğru tercihti bana görede Antep maçında takım iyi giderken hocayı istifaya çağıran arkadaşlarda hatalı transferleri geç yapan Bozbağ en çok hatalı hocanın gitmesinde Gazişehir maçından mutlak galiyet ile çıkmamız gerek play-off için bana göre Gazişehiri yenersek diğer 4 maçıda kazanabiliriz 5 maçtan 13 puan potaya sokar bizi
|
|
27-02-2018, 12:04,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Bana kalırsa da yönetim bu seneyi gözden çıkarmış. Metin hoca da bu sene olmaz demiş. Seneye beraber iyi kadroyla çıkarız gibi konuşulmuş.
Yani playoffun hedef dışına çıktığını düşünüyorum.
|
|
27-02-2018, 15:38,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Yalnız sanırım ilk defa bu forumda bir ankette herkes aynı cevabı veriyor. Enteresan.
|
|
27-02-2018, 15:56,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(27-02-2018, 15:38)ArmanınPeşinde Wrote: Yalnız sanırım ilk defa bu forumda bir ankette herkes aynı cevabı veriyor. Enteresan.
büyük ihtimal 1 oy çıkacak. % 5 veya % 4 civarı olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
|