Giresunsporumuz - Adanademirspor
13-12-2020, 17:54,
RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor
Bizim de bu Adana Demirspor'a şansımız tutmuştur hep.
Reply
13-12-2020, 18:03,
Beyler kendinize gelin lütfen! Bu sayfaları okuyan yabancı birisi yanlışlıkla Adana Demirspor Gündemi'ne girdiğini zanneder. Bugün oynanacak maç her türlü sonuca açıktır. Lakin sonuç ne olursa olsun, değişmeyecek olan husus, bizlerin Giresunlu ve Giresunsporlu olmamızdır. 15 gün önce rakibimiz Ankara'da Keçiörengücü'ne yenildi. Oysa biz aynı Keçiörengücü'nü Ankara'da mağlup ettik. Bu bile her şeyin parayla ölçülmemesi gerektiğini, başarının bir inanç ve bilimsel temellere bağlı olduğunu bize göstermektedir. Ben tüm kalbimle Giresunsporumuza inanarak, başarısı için dua ediyor ve sizleri de pozitif düşüncelerle takımımıza dua etmeye davet ediyorum. Allah(C.C)'ın izni ve yardımıyla inşallah bugün başarılı olabilmenin gereklerini yerine getirerek galip geliriz.
Reply
13-12-2020, 18:13,
(13-12-2020, 18:03)Mandaklı Wrote: Beyler kendinize gelin lütfen! Bu sayfaları okuyan yabancı birisi yanlışlıkla Adana Demirspor Gündemi'ne girdiğini zanneder. Bugün oynanacak maç her türlü sonuca açıktır. Lakin sonuç ne olursa olsun, değişmeyecek olan husus, bizlerin Giresunlu ve Giresunsporlu olmamızdır. 15 gün önce rakibimiz Ankara'da Keçiörengücü'ne yenildi. Oysa biz aynı Keçiörengücü'nü Ankara'da mağlup ettik. Bu bile her şeyin parayla ölçülmemesi gerektiğini, başarının bir inanç ve bilimsel temellere bağlı olduğunu bize göstermektedir. Ben tüm kalbimle Giresunsporumuza inanarak, başarısı için dua ediyor ve sizleri de pozitif düşüncelerle takımımıza dua etmeye davet ediyorum. Allah(C.C)'ın izni ve yardımıyla inşallah bugün başarılı olabilmenin gereklerini yerine getirerek galip geliriz.

Futbol bu tabi ki her ihtimal gerçekleşebilir ama bizim yaptığımız şey totem, kimse gerçekten abartı bir şekilde yenileceğimizi düşünmüyor bence Big Grin 
Hepimiz tüm kalbimizle Giresun'un kazanmasını istiyoruz bu akşam. Ben mesela uzun bir zaman sonra ilk defa bir Giresun maçı için bu kadar heyecanlanıyorum.
Ama tabi bir yandan da Giresunspor gerçekleri var. Havaya girdiğimizde, rakiplerin puan kaybettiği haftalarda böylesine kritik maçları aldığımız tarihte pek görülmemiştir.
Reply
13-12-2020, 18:16,
Onurcan - Hayrullah, Diarra, Sadi, Hüsam - Mehmet Taş, Erolcan, Sergio, Nalepa, Caner Hüseyin - Balde
Reply
13-12-2020, 18:26, (This post was last modified: 13-12-2020, 18:27 by mcagatayy.)
Her şey elimizde bu maçı yenersek 3.sıraya çıkacağız haftaya Altınordu'yu da yenersek liderlik koltuğuna oturucaz büyük ihtimalle. Ne yapıp edip kazanmamız lazım. Şansta bugün yanımızda olur inşallah. Maç bitiminde mutlu olmamız dileğiyle..
Reply
13-12-2020, 18:37,
Yok yok bu takım fark yer şansta bir yere kadar  kandırmayalım kendimizi  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-12-2020, 19:02,
ula hayro ayagının ayarına
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
13-12-2020, 19:06,
GOOOOOOOOL

NALEPAAAA
Reply
Gol be goll golll goll
Reply
Tü tü tü bismillah bu nasıl başlangıç. Maşallah.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)