2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
11-06-2017, 20:31,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(30-05-2017, 15:13)Okan Wrote: Artik klasiklesmis cümleler birbirini takip eder

- Ince eleyip sık dokuyacagiz.
- Sokaga atacak paramiz yok.
- Giresunspor’un gücüne güç katacaktır. Çok genç, gelecek vaat eden bir yetenek. (Okafor)

Daha once yazdiklarim tek tek cikiyor. Gulsem mi aglasam mi?
Reply
12-06-2017, 13:06,
Arkadaşlar,

Çok sabırsızız. Sosyal medya olsun, internetteki yerel medya olsun herkes bir futbolcu ismi veriyor. Sabredelim biraz.

Başkanın sokacağa atacak paramız yok demesi kadar tabii bir şey yok.
Elbette futbolcu alınacak ama alınırken bol keseden vererek paranın hovardalığını yapmamalıyız.
Bir de neden acaba bizim altyapı bu kadar pasif. Hiç olmazsa Görelespor ile Bulancakspor'a futbolcu verilerek burada yetişse ve ilimizin ikinci ve hatta üçüncü bir takımı profesyonel liglerde olsa bizim için avantaj olmaz mı?
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
12-06-2017, 13:55,
Rüyamda özköylü hocamız oluyordu..
Reply
12-06-2017, 15:03,
(12-06-2017, 13:06)cezmik Wrote: Arkadaşlar,

Çok sabırsızız. Sosyal medya olsun, internetteki yerel medya olsun herkes bir futbolcu ismi veriyor. Sabredelim biraz.

Elbette futbolcu alınacak ama alınırken bol keseden vererek paranın hovardalığını yapmamalıyız.

Bir de neden acaba bizim altyapı bu kadar pasif. Hiç olmazsa Görelespor ile Bulancakspor'a futbolcu verilerek burada yetişse ve ilimizin ikinci ve hatta üçüncü bir takımı profesyonel liglerde olsa bizim için avantaj olmaz mı?

Tabiki yonetimin sokaga atacak parasi yok. Ben bunu elestirmiyorum zaten.
Benim elestirim yillarca hep ayni cumleleri kurmasi ve o kadar ezberlemisiz ki nerde, ne zaman haber olacak diye onceden bilmemiz.

"Sokaga atacak paramiz yok" yerine "Paramizin her kurusun karsiliginda en yuksek randimani alabilmek için çalismalarimizi yurutecegiz" seklinde haber yapilsa birsey demem.
Yillarca hep ayni seyleri soylemek milleti biktirdi.
Reply
12-06-2017, 15:08,
(12-06-2017, 15:03)Okan Wrote:
(12-06-2017, 13:06)cezmik Wrote: Arkadaşlar,

Tabiki yonetimin sokaga atacak parasi yok. Ben bunu elestirmiyorum zaten.
Benim elestirim yillarca hep ayni cumleleri kurmasi ve o kadar ezberlemisiz ki nerde, ne zaman haber olacak diye onceden bilmemiz.

"Sokaga atacak paramiz yok" yerine "Paramizin her kurusun karsiliginda  en yuksek randimani alabilmek için çalismalarimizi yurutecegiz" seklinde haber yapilsa birsey demem.
Yillarca hep ayni seyleri soylemek milleti biktirdi.

Dostum, bu konuda haklısınız. Biraz söylemleri değiştirmeliler ve transfer politikasını değiştirdiklerini ifade edici söylemlerde bulunmalılar.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
12-06-2017, 18:22,
Onur Demir ve Hüsamettin görüşmeye çağrılmış, Hüsamettin nedir mk
Reply
12-06-2017, 19:43,
1.sol beki hüsamettin olan takım süper lige çıkamaz. Ben bu anti hücumcu sol bek hüsamettini takımda görmek istemiyorum.

Hadi en kötü ihtimalle yedek sol bek olsun (yedek kulübesinde bile görmek istemem ama neyse).
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-06-2017, 19:56,
Hayır kaleye düşmüş urfanın ikinci kalecisi Tomic ne?? Kafayı yemesinler.. hem yabancı hemde formsuz sorunlu...
Reply
12-06-2017, 23:12,
Hüsamettin iyi yedek olur arkadaşlar.
Reply
12-06-2017, 23:15,
Hüsam ve onur tamam. Allahım yalvarıyorum Hüsam yedek kulübesinde kalsın.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 24 Guest(s)