2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
13-06-2017, 00:21,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Rangelov ile temas halindeymisiz
Reply
13-06-2017, 00:24,
Famoussa Kone de listedeymiş hadi bakalım.
Reply
13-06-2017, 00:26,
Spor 28 Saldıkça Futbolcuları ağzım açık kalıyor istemsizce koca bir hasssssikttiiiirrrrr çekiyorum, geçmiş olsun nerde elde kalmış futbolda son senelerini yaşayan adam varsa toplayacaklar eseri abwoyu yalandan göndermesinler hiç olmassa takas tukas gidiyolar iki sövüyodukta Smile neyse gece gece sinir oldum yeminle Başkan birde bu transferleri çilek transfer ile süslesin cengiz demirde hoca olsun oldu olacak...
Başkentten !
Reply
13-06-2017, 00:28,
Argo kullanmayız inşallah sonunda... Görücez bu hafta sonuna doğru haftaya bişiler netleşir hadi bakalım.
Reply
13-06-2017, 00:46,
Valla ben eskisi gibi transfer toplarına girmiyorum ama duyduğum kulağıma gelen bir kaç şeyi söyleyeyim hoca konusunda cihat arslan için uğraşıldıgını duydum osman özköylü bankoymuş diğer isimlerden haberim yok medyada çıkan isimlerden rangelovu duydum kaleci için aksine azerbaycan milli takım kalecisi kamran agayev ile anlaşılmış ama son durumuna bakacaklarmis ikinci adayda orduspor eski kalecisi fomichev miş
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-06-2017, 01:07,
(13-06-2017, 00:46)heyulaanil28 Wrote: Valla ben eskisi gibi transfer toplarına girmiyorum ama duyduğum kulağıma gelen bir kaç şeyi söyleyeyim hoca konusunda cihat arslan için uğraşıldıgını duydum osman özköylü bankoymuş diğer isimlerden haberim yok medyada çıkan isimlerden rangelovu duydum kaleci için aksine azerbaycan milli takım kalecisi kamran agayev ile anlaşılmış ama son durumuna bakacaklarmis ikinci adayda orduspor eski kalecisi fomichev miş

cihat arslan şu dönemde olabilecek en doğru seçenek, osman karaktersiz ama kötü hoca değil

iki adet Türki Cumhuriyetlerden oyuncu oynatabiliyoruz o halde Kamran Agayev olabiliyorsa olsun, geçen yıl Boavista'da 12 maç forma giymiş, boşu boşuna yabancı kaleci almaya gerek yok

rangelov inşallah olmaz
Reply
13-06-2017, 01:20,
(13-06-2017, 01:07)genoa28 Wrote:
(13-06-2017, 00:46)heyulaanil28 Wrote: Valla ben eskisi gibi transfer toplarına girmiyorum ama duyduğum kulağıma gelen bir kaç şeyi söyleyeyim hoca konusunda cihat arslan için uğraşıldıgını duydum osman özköylü bankoymuş diğer isimlerden haberim yok medyada çıkan isimlerden rangelovu duydum kaleci için aksine azerbaycan milli takım kalecisi kamran agayev ile anlaşılmış ama son durumuna bakacaklarmis ikinci adayda orduspor eski kalecisi fomichev miş

cihat arslan şu dönemde olabilecek en doğru seçenek, osman karaktersiz ama kötü hoca değil

iki adet Türki Cumhuriyetlerden oyuncu oynatabiliyoruz o halde Kamran Agayev olabiliyorsa olsun, geçen yıl Boavista'da 12 maç forma giymiş, boşu boşuna yabancı kaleci almaya gerek yok

rangelov inşallah olmaz

Fethullahci cihat gelmesin..osman ozkoylu gelecek diye tahmin ediyorum...ya da hiç ummadığımız birisi
Derelili çotanak
Reply
13-06-2017, 01:22,
Husamettin tam fiyasko...bulancak ihsaniyeden alınan alt yapıda bir sol bek var profesyonel idman yesin husami 5 e katlar...
Derelili çotanak
Reply
13-06-2017, 01:23,
fetocu olup olmadığı beni ilgilendirmiyor, kulube ne verebileceği beni ilgilendiriyor, oldu olacak herkesin secerisini dökelim bakalım kim neci nucu ona göre iş yapalım
Reply
13-06-2017, 03:25,
(13-06-2017, 01:07)genoa28 Wrote:

rangelov inşallah olmaz

o kural kalktı. Türki cumhuriyetinden futbolcularda artık normal yabancı sayılıyor , 5 yabancı kontenjanının içerisinden yer alıyor. Yani ekstra +2 yok artık Türki cumhuriyeti için
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)