Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
06-01-2018, 00:15,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
http://www.spor28.com/Bozbag-sol-bek-tra...8949h.aspx

Şu haberin üstüne bende heves kalmadı. Hüsamettin sol bek, geçen sene vahşice saldıran ama bu sene kisirlastirilan dialiba sol açık, ondan sonra vay efendim ok yaydan çıktı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
06-01-2018, 00:22,
1 gün önce İbrahim Özkul Takıma sağ ve sol bek, stoper, forvet arkası ve golcü transfer etmeyi planladıklarını söylüyor ertesi gün Mustafa Bozbağ Şu anki planlamamızda kafamızda sol bek transferi yok. İlerleyen günlerde ne olur bilemiyorum ancak bu bölgede Hüsamettin var. Aynı zamanda Çağlar da sol bek olarak oynayabiliyor diyor.
Valla parti kurun oy verelim sayın yöneticiler futbol kulübü yönetmekle kendinizi heba etmeyin.
Reply
06-01-2018, 01:17,
(05-01-2018, 22:20)maicon_28 Wrote: gerçek bozbağ ve yönetimi geldi. Budur işte

açıklamalar birebir kopya ve geçen yaz hariç her şey aynı

işte vizyonsuzluk budur. acaba neyden korkuyorlar. tamam para biriktirdik sponsorlarda . ya kardeşim al işte iki üç tane topçu. ulan antrenöre güven öyle al nolacak.
Reply
06-01-2018, 02:04,
sol bek transferi yapılmayacağına göre bu sene de yalan oldu. 1 mevkiden bütün hedefler değişmez ama zihniyet belli oldu bozbağ'nın bu açıklamasıyla. İlk 6 içerisinde yer alır sonra da eleniriz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-01-2018, 03:51,
Abdülkerim Bardakçı diyorum. Sol ayaklı stoper diyorum. Boşta diyorum...
Reply
06-01-2018, 04:29,
abdülkerim taaaa en başından beridir takip ederim gelişim gösterse türkiye'nin sayılı stoperlerinden olur. hakan balta gibi. normalde sol bek idi sonra stoper. bu arkadasın diğer versiyonu sezer özmen. bizde böyle adamlar lazım
Reply
06-01-2018, 10:39, (This post was last modified: 06-01-2018, 12:27 by cotanak88.)
Devre arasında sözleşmesini fesih eden oyuncu sayısının azmış, devam edenler için ise yüksek bonservis bedelleri istiyormuş her sene klasik spor28 haberleri bir basın hiçmi değişmez arkadaş yine transferi yüzününe gözünüze bulaştırdınız berkanı kaybettik bari diğerlerini çağırın gelsinler hiç yoktan iyidir 3 ü kaleci 19 oyuncuyla ikinci yarıya başlıcaz yoksa.
Reply
06-01-2018, 11:24,
Bence sol bek transferi olmazsa olmazı değil bu takım için. Stoper transferi çok daha önemli. Çağlar'ın rotasyonda kullanılmasını da anlayabiliyorum, her ne kadar Çağlar'ın sol bek için çok ağır kalacağını düşünsem de o mevkide oynayan Hüsamettin'in kalan 17 hafta'nın 15'inde forma giymesi öngörülebilir, kolay kolay sakatlık yaşayan bir oyuncu değil Hüsamettin.

Forvet oyuncusu alacağız, elimizde de yeni gelecek oyuncu haricinde Dale ve Sinan var. Spor28'in bazı haberlerine kafayı bende takıyorum. Forvet takviyesi yapılacağı halde oraya bir de Ahmethan'ı sıkıştırmışlar. Akıldışı yani. Dale ve Sinan'ın takımdan ayrılması sözkonusu olmaz iken.

Fenerbahçe'nin devre arası kampına götürmediği isimler arasında aslında bize faydalı olabilecek bir isim var mesela. Stoper mevkiinde forma giyen 1998 doğumlu 1.93 boyunda Yiğithan Güveli. Umarım böyle bir girişim vardır .
İnadına Giresunspor !!!
Reply
06-01-2018, 12:46,
Stoper mevkiine, bir de sezon başında Göztepe'ye giden Hakan Cinemre harika olurdu.Bu sezon sadece 2 maçta forma giymiş,1'i ilk 11 . Göztepe ayrılmasına müsaade eder mi tabi orası ayrı konu ?
İnadına Giresunspor !!!
Reply
06-01-2018, 14:46,
Sakatlıktan dolayı forma giyemedi diye biliyorum. Ciddi bonservis verdiler bırakmazlar zaten.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)