2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
02-02-2019, 18:41,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
(02-02-2019, 18:40)Okan Wrote: Sisokko gollerini atti showunu yapti.
Transfer buna derim ben.

Yasin ozanın hakkını yiyorsun...sissokkada kim
Derelili çotanak
Reply
02-02-2019, 20:03,
(02-02-2019, 17:44)quaresma_28 Wrote: Es es gencler guzel mac oldu gercekten mucadeleyi tebrik etmek bizimkilere de izletmek lazim ornek alinmali

Futbol kalitesi bizim mactada ders verir nitelikteydi zaten eskisehirin. Transferlerle birlikte skora da yansitmaya basladilar tabi. Bu sitede herkesin toparlamisiz dedigi oyunumuz icin acikcasi mac kasetini oyuncularla birlikte izlesem kardes su pozisyonda topu oraya atmaktaki amac neydi aruna kone neyin kafasindaydin diye sormak isteyecegim yuzlerce pozisyon vardir. Ayni sekilde eses li oyunculara ise her pozisyon icin ayri tebrik ederdim. Sahaya dizilisi topu dogru kullanışı doaru paslar organize ataklar müthişti. Transfer acilmasaydi bile ligde kalma ihtimalleri vardi ai.di play off bile zorlarlar.
Reply
02-02-2019, 20:08,
(25-01-2019, 20:53)cotanak88 Wrote: Eskişehirspor transfer tahtasını açamadığı için lisansını çıkaramadığı Sezgin Coşkun, Kıvanç Karataş, Ferhat Kiraz, Hakan Aslantaş, Melih Ağa, Erdal Aktari, Jesse, Sissoko ve Kamal Issah ile bugün vedalaşmış. İçlerinde sağ kanat Ibrahim Sissoko iyi adama benziyor hazır durumdaysa değerlendirilebilir.
yanılmamışım adam bugün dört dörtlük oynadı böyle bir kanadın olsun yeter şu ligte
Reply
03-02-2019, 00:00,
Bizde adamlar hazır olana kadar bir kaç maç geçer yazmıştık meğer adamlar idman vs. çıkarlarmış ilk devreden beri hazırlar ha ha Smile yalnız eskişehir play off yaparsa o taraftar gazıyla kimse şaşırmasın Smile yarın olsunda elazığ yenerse bizi bişi daha dicem az Smile
Başkentten !
Reply
03-02-2019, 01:10, (This post was last modified: 03-02-2019, 01:12 by kral1234.)
Yalnız Gençlerbirliği de öyle goller kaçırmış ki o futbolculara Kutay Hüseyin gibi biri lazım bi araba dayak yeseler anca akıllanırlar Big Grin ulan şehirde bi Allah'ın kulu da takım bu sene ligde kalır desin. Herkes ağız birliği etmiş gibi kesin düşeriz diyor. Bu takım kayyumla bile yönetilirken herkesin içinde bir umut vardı. Umut ışığımızı söndürenlere Allah gün yüzü göstermesin ne diyeyim.
Reply
04-02-2019, 12:54,
beyler merhaba. ben giresunsporlu değilim. gençlerbirliği taraftarıyım. kulübünüzde son dönem teknik direktörlük yapmış ümit özat hakkında yazmak için üye oldum. ümit özat gençlerbirliğinde görev yaparken kulübümüzün kasası saçma sapan transferler, komisyonlar ile tarihinde ilk defa boşaltıldı. ilhan başkanın ölürsem kulübü 1 senede talan ederler lafını acı şekilde yaşadık. ümit özat denilen kişinin transferlerden cebine indirdiği paranın hesabı yok. bence sizde son transferlerinizi kontrol edin derim. umarım giresunspor ilerde bu adamın yaptığı transferler yüzünden maddi ve manevi zarara ugramaz. ayrıca kesinlikle transferlerden komisyon almıştır. bizde yapan adam her yerde yapar, ankaragücünde yaptığı gibi. böyle adamlara camialar dikkat etmeli, karabük, gaziantep ve niceleri gibi köklü kulüplerin sonlarını yaşamamalıdır.

sağlıcakla.
Reply
04-02-2019, 19:11,
(04-02-2019, 12:54)alkara Wrote: beyler merhaba. ben giresunsporlu değilim. gençlerbirliği taraftarıyım. kulübünüzde son dönem teknik direktörlük yapmış ümit özat hakkında yazmak için üye oldum. ümit özat gençlerbirliğinde görev yaparken kulübümüzün kasası saçma sapan transferler, komisyonlar ile tarihinde ilk defa boşaltıldı. ilhan başkanın ölürsem kulübü 1 senede talan ederler lafını acı şekilde yaşadık. ümit özat denilen kişinin transferlerden cebine indirdiği paranın hesabı yok. bence sizde son transferlerinizi kontrol edin derim. umarım giresunspor ilerde bu adamın yaptığı transferler yüzünden maddi ve manevi zarara ugramaz. ayrıca kesinlikle transferlerden komisyon almıştır. bizde yapan adam her yerde yapar, ankaragücünde yaptığı gibi. böyle adamlara camialar dikkat etmeli, karabük, gaziantep ve niceleri gibi köklü kulüplerin sonlarını yaşamamalıdır.

sağlıcakla.

dostum Adanademirden aldığımız adamlar için şüphe etmeye başladım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
04-02-2019, 21:13,
Tokatlayan tokatlayana anasını satayım. Adam vurgunu yaptı gitti hemde Adana Demire diyorlar. Bizimkiler menajer kucağına nasıl oturduysa artık. Gelen geçen işini görüp gidiyor. Kızılay kapısı gibi olduk. 
     Burada ki cete sadece topçu çetesi degil ki Giresun Il Özel Idaresinin 220 trilyon borcu var. Kerasus gibi, benzinlik gibi neredeyse bedava tokatladıklari arazilerde cabasi. Bu para nereye akti, Giresunspora. Sonuç olarak ne oldu, görünene göre 3 5 sene içinde Giresunda batağa gider. Benim gözümde Canikli Bozbag ve Aksu hepsi aynı halt. Hepsi yolunu buldu Giresun üzerinden. El birliği ile a.  koydular şehrin.
Reply
04-02-2019, 21:20,
(04-02-2019, 19:11)maicon_28 Wrote:
(04-02-2019, 12:54)alkara Wrote: beyler merhaba. ben giresunsporlu değilim. gençlerbirliği taraftarıyım. kulübünüzde son dönem teknik direktörlük yapmış ümit özat hakkında yazmak için üye oldum. ümit özat gençlerbirliğinde görev yaparken kulübümüzün kasası saçma sapan transferler, komisyonlar ile tarihinde ilk defa boşaltıldı. ilhan başkanın ölürsem kulübü 1 senede talan ederler lafını acı şekilde yaşadık. ümit özat denilen kişinin transferlerden cebine indirdiği paranın hesabı yok. bence sizde son transferlerinizi kontrol edin derim. umarım giresunspor ilerde bu adamın yaptığı transferler yüzünden maddi ve manevi zarara ugramaz. ayrıca kesinlikle transferlerden komisyon almıştır. bizde yapan adam her yerde yapar, ankaragücünde yaptığı gibi. böyle adamlara camialar dikkat etmeli, karabük, gaziantep ve niceleri gibi köklü kulüplerin sonlarını yaşamamalıdır.

sağlıcakla.

dostum Adanademirden aldığımız adamlar için şüphe etmeye başladım

kanka daha hala şüphen mi var senin? adam çakmış gitmiş işte ötesi varmı.
Reply
05-02-2019, 00:38,
Yusuf simsekse yandık ...hiç mi hiç beğenmediğim biri umarım yanılirim..disiplin sifir taktik sıfır...futbolcu kontenjanından hoca olanlardan
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)