27-12-2017, 22:28,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
Hakem açık şekilde Başakşehiri tuttuya la.Bu kadar da olmaz.Hükümet düştüğünde kim kurtaracak bunları bilmiyorum.Ne güzel oldu şunları yenmek.
Bir gece önce yaptığınız tartışmanın cevabını umarım almıştırsınız.Bu maçta ki taraftar topluluğu maç seçenlerden oluşmuyordu.Hepsi teşvik edilmiş öğrencilerdi.Onlarda olmasa bir önce ki maç ile aynı oranda doluluk olurdu.Yalavuz üzüldüğüm bir konu var.Ben onların yaşındayken ligin bütün maçlarına gidiyordum.Abi beni önüne alır mısın ? lafıydı benim biletim.Girer izlerdik.O zamanlar da gördüğümüz en iyi lig 2.ligdi.Şimdi ki gibi nisbeten kaliteli lig değildi.Değişen zaman ve şartlar götürmüş bizlerden.Hepsinin elinde telefon başka şeyler ile ilgililer.Eminim ki çoğunun da ilk maçıdır.Sigara içmek içinde bir fırsat oluşturmuş bu maç.Maşallah tribün duman altı.Kızlar sıra vermiyor erkeklere.
Ben onlar gibiyken ligi bilir, kadroyu baştan aşağı sayardım.İlk defa takımı görüyormuş gibi davranmalarını garipsedim açıkcası.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
27-12-2017, 22:33,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(27-12-2017, 22:28)mvsr Wrote: Hakem açık şekilde Başakşehiri tuttuya la.Bu kadar da olmaz.Hükümet düştüğünde kim kurtaracak bunları bilmiyorum.Ne güzel oldu şunları yenmek.
Bir gece önce yaptığınız tartışmanın cevabını umarım almıştırsınız.Bu maçta ki taraftar topluluğu maç seçenlerden oluşmuyordu.Hepsi teşvik edilmiş öğrencilerdi.Onlarda olmasa bir önce ki maç ile aynı oranda doluluk olurdu.Yalavuz üzüldüğüm bir konu var.Ben onların yaşındayken ligin bütün maçlarına gidiyordum.Abi beni önüne alır mısın ? lafıydı benim biletim.Girer izlerdik.O zamanlar da gördüğümüz en iyi lig 2.ligdi.Şimdi ki gibi nisbeten kaliteli lig değildi.Değişen zaman ve şartlar götürmüş bizlerden.Hepsinin elinde telefon başka şeyler ile ilgililer.Eminim ki çoğunun da ilk maçıdır.Sigara içmek içinde bir fırsat oluşturmuş bu maç.Maşallah tribün duman altı.Kızlar sıra vermiyor erkeklere.
Ben onlar gibiyken ligi bilir, kadroyu baştan aşağı sayardım.İlk defa takımı görüyormuş gibi davranmalarını garipsedim açıkcası.
bu haliyle biletli seyirci 4000-5000 arasında dedi yayında resmi bilgiye göre ( ben 4000-5000 arası diyorum çünkü tam rakamı bilmiyorum )
|
|
27-12-2017, 23:24,
(This post was last modified: 27-12-2017, 23:24 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Güzel maç oldu belediye Giresunsporu küçümsemenin cezasını çekti, sandılarki berabere biter yada 1 fark olur en fazla ama taş gibi Giresunspor görünce aponun surat kıpkırmızıdı  istanbulda ilk yarım saat gol yemeyelim turu geçeriz bu skor yeter belediye saldırırken koyacağımız bir gol ise cuk oturacaktır. Valla tribüne bu genç kardeşlerimizi çekmek lazım olmadı passo diğer takımlar gibi ilk çıkarışta bedava dağıtacaksın 2 bin tane dağıtsak bileti kendileri alırlar, birde o dalenin götü başı 2 gol atınca oynamış belli birisi desin o götün ayağı var kulaklarını açsın salak salak iş yapmasın ...
Başkentten !
|
|
28-12-2017, 11:34,
|
|
Tribun taraftarla güzel...özlemisiz
Derelili çotanak
|
|
28-12-2017, 21:51,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Birinci: `Giresunspor şampiyon olur`
Giresunspor`un eski teknik adamlarından Mehmet Birinci, Yeşil-beyazlı temsilcimizin bu sezon Süper Lige yükseleceğine inandığını söyledi.
Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını izleyen Mehmet Hoca; “Bence çok iyi oynadık. O golü yemeseydik çok daha güzel olacaktı ancak 3-1 de çok iyi bir sonuç. Ben rövanşta Giresunsporumuz’un istediği sonucu alacağına inanıyorum. Çok iyi bir kadro var. Devre arasında takviyeler de olduğunda Giresunsporumuz çok daha kaliteli bir ekip olacaktır. İnşallah bu sene şampiyon olacağız” dedi.
Mehmet hocanin bu aciklamasinda dikkatinizi ceken ne oldu?
|
|
28-12-2017, 22:02,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(28-12-2017, 21:51)yirmisekiz Wrote: Birinci: `Giresunspor şampiyon olur`
Giresunspor`un eski teknik adamlarından Mehmet Birinci, Yeşil-beyazlı temsilcimizin bu sezon Süper Lige yükseleceğine inandığını söyledi.
Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasını izleyen Mehmet Hoca; “Bence çok iyi oynadık. O golü yemeseydik çok daha güzel olacaktı ancak 3-1 de çok iyi bir sonuç. Ben rövanşta Giresunsporumuz’un istediği sonucu alacağına inanıyorum. Çok iyi bir kadro var. Devre arasında takviyeler de olduğunda Giresunsporumuz çok daha kaliteli bir ekip olacaktır. İnşallah bu sene şampiyon olacağız” dedi.
1.çoğul şahıs ekleri. giresunsporUMUZ gibi. tıpkı yücel platin gibi oda gerçek bir giresunsporlu olarak devam ediyor.
|
|
28-12-2017, 22:28,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Zaten Diyadin kötü giderse gelecek hocamız olmalı kendisi
|
|
28-12-2017, 22:40,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
(28-12-2017, 22:02)kerasus Wrote: (28-12-2017, 21:51)yirmisekiz Wrote: Birinci: `Giresunspor şampiyon olur`
1.çoğul şahıs ekleri. giresunsporUMUZ gibi. tıpkı yücel platin gibi oda gerçek bir giresunsporlu olarak devam ediyor.
Aynen
Adam dışarıdan değil İÇERİDEN konusuyor.
|
|
28-12-2017, 22:58,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(28-12-2017, 22:28)123456 Wrote: Zaten Diyadin kötü giderse gelecek hocamız olmalı kendisi
bugün gelsin 30. hafta sonunda da şampiyonluğu garantilesin, ona bile kılıf bulacak çok sevgili giresunspor taraftarları var. bu forumdan da dahil.
|
|
28-12-2017, 23:05,
|
|
Okan
Posting Freak

|
|
|
(28-12-2017, 21:51)yirmisekiz Wrote: Birinci: `Giresunspor şampiyon olur`
Giresunsporu tanimayan birisi olsaydim Mehmet Birinci'yi Giresunsporun teknik direktoru reportaj vermis derdim.
Bize en son sampiyonlugumuzu yasatan hocamiz.
|
|
|