Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
29-08-2021, 00:23,
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
(28-08-2021, 22:28)heyulaanil28 Wrote: Maç görselinde Onurcan var umarım öyle bir hata yapmazlar bu maçı kaldırmaz.
Trabzon'da Uğurcan çokmu muazzam kaleci bence hayır Trabzon sabır etti oynattı şişirdi şişirdi şimdi elinden çıkaramıyorlar Onurcan geçen sene mükemmel bir gelişim kaydetti gol yememe rekoruda cabası ama tabiki burası süper lig isimler oynuyor bir Trabzon kadar olamadık bir "Can"da biz çıkaramadık
Reply
29-08-2021, 00:28,
(28-08-2021, 23:59)turkuaz_0628 Wrote:
(28-08-2021, 22:28)heyulaanil28 Wrote: Maç görselinde Onurcan var umarım öyle bir hata yapmazlar bu maçı kaldırmaz.

inşallah onurcan geçer bana göre de, okan efendi gs den geldim diye gevrek gevrek oynuyor, elinden top sürekli sekiyor, yan çıkışları berbat biraz kendine gelsin, zaten şuanlık bizim takımı tek başına kaleci kurtaramaz....
Bu arada umarım umut nayir ve balde çift forvet başlarız, korkacak çekinecek bi durum yok bi sal takımı Hakan hoca ...

Şu 2 haftada eleştirmeyeceğim iki kişi olur biri Balde diğeri Okan GS maçında penaltı üstüne 2-3 net pozisyon çıkardı Kasımpaşa maçında ilk gol Traore aptallığı hadi sektirmesi hata ikinci golde yapacağı hiçbir yok basındada Okan suçlu gören var 2 haftada ihaleyi sadece bir kaleciye yıkmak abest geliyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-08-2021, 01:06,
(29-08-2021, 00:23)cotanak88 Wrote:
Trabzon'da Uğurcan çokmu muazzam kaleci bence hayır Trabzon sabır etti oynattı şişirdi şişirdi şimdi elinden çıkaramıyorlar Onurcan geçen sene mükemmel bir gelişim kaydetti gol yememe rekoruda cabası ama tabiki burası süper lig isimler oynuyor bir Trabzon kadar olamadık bir "Can"da biz çıkaramadık

Uğurcan hakkında söylediğine katılıyorum. 
Normalde 7 puanlık gayet iyi bir kaleciyken, biraz köpürterek, biraz pazarlayarak, biraz abartarak şuan 9-10 puanlık kaleci pazarlaması yapıyorlar

Bizde de aynı şekilde bence Onurcan 6 puanlık kaleci, onu biraz kullanarak, sabrederek, biraz köpürterek, biraz şişirerek 8 puanlık kaleci olarak pazarlayabiliriz. 

Gerçi bunları diyorum ama İsmail Güney gitti. Kalecilerin performansı düşebilir

NOT: Bu arada Onurcan için sene başı 7 milyon TL (700 bin euro) bonservis teklifi gelmiş. Kabul etmemişiz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
29-08-2021, 13:54,
(29-08-2021, 01:06)maicon_28 Wrote:
(29-08-2021, 00:23)cotanak88 Wrote:

Uğurcan hakkında söylediğine katılıyorum. 
Normalde 7 puanlık gayet iyi bir kaleciyken, biraz köpürterek, biraz pazarlayarak, biraz abartarak şuan 9-10 puanlık kaleci pazarlaması yapıyorlar

Bizde de aynı şekilde bence Onurcan 6 puanlık kaleci, onu biraz kullanarak, sabrederek, biraz köpürterek, biraz şişirerek 8 puanlık kaleci olarak pazarlayabiliriz. 

Gerçi bunları diyorum ama İsmail Güney gitti. Kalecilerin performansı düşebilir

NOT: Bu arada Onurcan için sene başı 7 milyon TL (700 bin euro) bonservis teklifi gelmiş. Kabul etmemişiz.
Uğurcan Çakır için 19-20 milyon Euro'lar bahsediliyorken 1.ligte en uzun süre gol yememe rekoru kırmış bir kaleci için çok az bir teklif ha adamı süper ligte oynatmassan değeri düşer o paraya da muhtaç olursun o ayrı.. bence süper lig ayarında ortalama bir kaleci almalı Onurcan as kalecimiz olmalıydı
Reply
29-08-2021, 15:13,
Beinsport muhtemel 11 bizim terzi hüseyin bile böyle bir kadro çıkarmaz herhalde  Big Grin

Attached Files Thumbnail(s)

HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-08-2021, 15:26,
(29-08-2021, 13:54)cotanak88. Wrote: Uğurcan Çakır için 19-20 milyon Euro'lar bahsediliyorken 1.ligte en uzun süre gol yememe rekoru kırmış bir kaleci için çok az bir teklif ha adamı süper ligte oynatmassan değeri düşer o paraya da muhtaç olursun o ayrı.. bence süper lig ayarında ortalama bir kaleci almalı Onurcan as kalecimiz olmalıydı

Okan tamda ortalama kaleci zaten. Ama gs etiketi olunca bizim camia vazgeçilmez yıldız gibi görüyor sanki. Musleranın yerine düşünülüyor deniyor parlatmak için. İşte Trabzon Uğurcan örneği gibi herkes oyuncusunu parlatıp değerini artırmanın hesabını yaparken biz ise tam tersi öldürüyoruz kendi oyuncumuzu. Geçen sene en verimli zamanında Tolga bile kestiyse bu sene Okan varken kale falan göstermezler.
Reply
29-08-2021, 15:40,
Tempobette trabzon oranı 2.30a cıkmış
Reply
29-08-2021, 17:22,
(29-08-2021, 15:13)heyulaanil28 Wrote: Beinsport muhtemel 11 bizim terzi hüseyin bile böyle bir kadro çıkarmaz herhalde  Big Grin
Adamlar resimleri bile karıştırmış o kadar ilgisizler yani ha böyle bir 11 çıkarsa da hakan keleşin sonu olur
Reply
29-08-2021, 17:30,
(29-08-2021, 15:40)kral1234 Wrote: Tempobette trabzon oranı 2.30a cıkmış

İlk 2 hafta da aynı şekilde maç yaklaştıkça favori takımın oranı yükselmeye geçiyordu hep bizim maçlarda. Yalnız bu hafta kasımpaşa deplasmanında gs oranı ts den düşük olmasına şaşırdım. Matbet de 2.20 idi en son. Tempobet zaten oran konusunda xirvedir bildiğim kadarıyla.
Reply
29-08-2021, 18:15,
İlk hafta malatya-ts macinda handikapli2 oynamistim bu maçta da o tarz bisey olur malesef
Sadece Giresunspor!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)