DG Sivasspor - B. Giresunspor
18-10-2022, 00:38, (This post was last modified: 18-10-2022, 00:38 by maicon_28.)
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor
bir de şöyle bir şey var

tamam suçun belki %95'i başkan ve yönetimde

ama Hakan Hocanında üçüncü senesi artık bir ağırlığı olsun

her sene mercimek çorbası, pilava talim..El pençe duruyor
masada başka bir şey yok.
Tamam ekonomik koşullardan dolayı pilavın üstüne et koyduramıyorsan da, bari pilavın üstüne az kuru attır, masaya zorla bir turşu getirttir, bir ekmek getirttir Smile

Adam önüne ne koyuyorlarsa kabul ediyor. Artık 3.senen, piyasan var, biraz sert yap ya..

Valla delirttiler ya Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-10-2022, 01:10,
Aynen Hakan hoca şimdi bıraksa çok rahat piyasası var elini öpene 1,5- 2 milyona gider anlamsız şekilde ortada oyuncu yok doğru dürüst başarı ise deneme yanılma yolu ile ki şu eldeki kadroya oyun oynatmaya çalışması bile başarı Smile şehir kaosta dedikodu çekememezlik had safhada ! neden kalıyor oluşan kariyerini tehlikeye atıyor ? bence bu maçtan sonra bazı şeyler az da olsa kıpırdadı haftaya ankaragücü maçında 3 puan harici neticede ....
Başkentten !
Reply
18-10-2022, 01:41,
küfürsüz ifade etmek çok zor ortada ki durumu.
Reply
18-10-2022, 08:12,
(18-10-2022, 00:38)maicon_28 Wrote: bir de şöyle bir şey var

tamam suçun belki %95'i başkan ve yönetimde

ama Hakan Hocanında üçüncü senesi artık bir ağırlığı olsun

her sene mercimek çorbası, pilava talim..El pençe duruyor
masada başka bir şey yok.
Tamam ekonomik koşullardan dolayı pilavın üstüne et koyduramıyorsan da, bari pilavın üstüne az kuru attır, masaya zorla bir turşu getirttir, bir ekmek getirttir Smile

Adam önüne ne koyuyorlarsa kabul ediyor. Artık 3.senen, piyasan var, biraz sert yap ya..

Valla delirttiler ya Big Grin

daha önce de söyledim. yönetimin elinde hakan hocanın kasetleri var bence. bu saydıklarının daha mantıklı açıklamasını bulamıyorum  Smile
Reply
18-10-2022, 09:10,
Çetin mücadele içeren bu zor günlerde üzerine düşen görevi yapmayan, elini taşın altına koymaya çekinerek bizi biraz daha olsun bataklığa iten maicon_28'i şiddetle kınıyor ve kendisine nota veriyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-10-2022, 09:50,
(18-10-2022, 09:10)mvsr Wrote: Çetin mücadele içeren bu zor günlerde üzerine düşen görevi yapmayan, elini taşın altına koymaya çekinerek bizi biraz daha olsun bataklığa iten maicon_28'i şiddetle kınıyor ve kendisine nota veriyorum.

net. bu skor direk Maicon_28 e yazar.
Reply
18-10-2022, 10:37, (This post was last modified: 18-10-2022, 10:37 by sokakbaşımeyhane.)
zeki yavru gecen sene alındığında küfrediliyordu
keşke zeki yavru geri gelse..hayrullah göz ayarlarımızı bozdu..alpere laf etmiyorum bile..Yıllarca hüsoya boşuna küfredilmiş...en azından savunma yapıyordu..
Derelili çotanak
Reply
18-10-2022, 12:24,
Jean pyerre 765 bin avro, fifa 2 yıl transfer yasağı dedikoduları var.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
18-10-2022, 13:49, (This post was last modified: 18-10-2022, 13:49 by sokakbaşımeyhane.)
(18-10-2022, 12:24)chotanax Wrote: Jean pyerre 765 bin avro, fifa 2 yıl transfer yasağı dedikoduları var.

doğrudur...devamıda gelir..bu yüzsüzler paraları  nerelerine soktular  merak ediyorum...
güzel numara  diksiyon güzel kaliteli kulüp imajı ver yalandan ama giden topçular hepsi ana avrat düz gidiyor...osurmadan sıçana helal olsun derler..bizimkinin kokusu yayıldı daha kötüsü geliyor arkadan...
Derelili çotanak
Reply
18-10-2022, 13:57,
Son yönetiminde kirli çamaşırları ortalığa saçılmaya başladıysa;
1-Amatör lig
2-Yeni Giresunspor
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)