(05-01-2015, 18:58)heyulaanil28 Wrote: jaja ile ilgilenildiğini sanmıyorum öyle bir düşünce varsada hata olur alemcinin teki jaja bu karakterli takımı bozmuş oluruz ist.da gece kulüplerinde gezen kayseriden sorunlu ayrılan adamdan hayır gelmez transfer girişimi olduğunuda düşünmüyorum erkan hoca landeli tutuyor bu hafta içi faruk güleri çağırmışlar kulube büyük ihtimal jones sözleşme fesh edilecek kiralık zaten landel için adım atılır duruma görede vedat sözleşmesi fesh edilip bir yabancı golcü alınabilir fransadan bir golcü ile göşülüyordu ayrıca iskender alın da görüşülüyor olursa iyi olur ama parasal konularda anlaşamayız gibi ki alaattin tosunda sıkıntı varmış 3-4 kişi Türki cumhuriyetlerinde oyuncu kampa katılacakmış.
işte bizim büyük başkan Bozbağ'da takıldığımız nokta burası.
iyi oyuncu alma ihtimali neredeyse hiç yok, o çok para istiyor bu çok para istiyor haliyle sonrasında Jones ve Ergün'e kalıyorsun hoca şansı ile kurtarıyorsun, tamam bu ligin en iyilerini alsın demiyoruz ama birşeyler yapılabilmeli sanırım.
ikinci ligde ki ilk sezonumuz bu ligde ki bütün oyuncuları tanıyorum söylemleri ile Giresunspor tarihinin en kötü kadrosunu kuran da kendisi, Allah'dan Ünye ve Sakarya gibi takımlar var artı olarak ligden 2 takım düşüyor.
ikinci ligde ki ikinci sezonumuza Mehmet Hoca'nın dahi Çin Ordusu gibi takım söylemleri kullandığı bir takım kuruldu takımın tek artısı genç olması, Mehmet Hoca'yı getirip büyük risk aldı kariyerinde şampiyonluk yaşamamış, ben futbolcularıma çıkın sahaya oynayın diyorum onlarda oynuyor diyen bir hoca işin taktik kısmı yok sanırım, birde devre arası transfer tahtasını açtıraack durumda olmasına rağmen hedefi olmadığından tahtayı dahi açtırmayan yine Bozbağ, daha sonrası bir hava yakalayıp bana göre gazla şampiyon olduk.
bu sene yine vasat bir kadro kuruldu, her zaman ki gibi transferde vasat işler yapıldı ama hoca şansı ortaya çıktı bu kez.
daha önce de yazdığım gibi biraz imakanları zorlamak lazım İskender'i alamıyorsun, Alaattin'i alamıyorsun daha sonrasında sana çöpler kalıyor sonrasında işim tamamen şansa kalmış hoca dikiş tutturursa takım olabilirsen bir hava yakalayıp başarılı olma şansın var
Bozbağ'ın borçlar konusunda ki tutumunu beğeniyorum iyi de işler yaptı ama öce ki sayfada arkadaş kurumsallaşma yazmış da çok gülünç olmuş resmi sitesi dahi harap olan bir takımın kurumsallaşıyor olması doğrusu söylenemez, ayrıca sürekli ben olmasan şöyle olurdu ya da bırakıp gidiyorum ayakları hiç hoş değil.
Bozbağ'a biraz sallamışım gibi duruyor, sallamıyorum daha iyisini mevcut durumda yapabilecek biri olduğunu da düşünmüyorum teşekkür etmek lazım, hele ki Olgun Peker ve yancıları ya da Osman Çırak gibilerden bin kat iyidir.
bu arada bize her bölgede koşan, pres yapan, basan oyuncu lazım ama sanırım 1 kişiye ayrıcalık tanıyabiliriz ama bu sorunlu Jaja olmamalı bence de.