4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
10-09-2017, 20:34,
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz - Eskişehirspor
korkişko sarı kart görmese bari. haftaya denizli maçında lazım bize. çok kolay kart görüyor. ama gerçekten bu sene en iyi transfer bence bu adam.
Dereli'li
Reply
10-09-2017, 20:34,
Şu an debboyda bir binanın en üst katında izliyorum maçı. Stadyumdaki taraftar sesi ta burdan duyuluyor tüylerim diken diken oldu
Reply
10-09-2017, 20:37,
Mahvediyoruz Big Grin
Reply
10-09-2017, 20:46,
vay arkadaş naptık öyle bee. şiir gibi top oynadık valla ilk yarı.
Reply
10-09-2017, 20:52,
Son 15 dakika rölantiye aldık.. savunmada onur ve özgür sarı kart gördü çok dikkat etmeliyiz 3 u atarsak 5 e gider dikkatli olalım diyaliba ucuyor
Derelili çotanak
Reply
10-09-2017, 20:52,
bir tarafınızı kaşıyın nazar değmesin. 45 dakika daha var. allah nazardan saklasın.
Dereli'li
Reply
10-09-2017, 20:55,
Ulen yayın kötü cızırtılı diye bi antalya gs maçına bakayım dedim, tak 1.golü attık. Sonra birader geldi o da hasta gs li, iki dakika açayım madem dedim tak Recep abim ikiyi yapıştırmış Smile

İyi oynuyoruz ama son dakikalara doğru biraz düştük gibime geliyor. e.şehir ikinci yarı muhtemelen erkan zengin ve ofoeduyu alıp, hızlı oynamaya çalışacaktır. Özgür ve Onur ikisi de sarı gördü, çok dikkatli olmaları lazım. Hele Özgür, orada Bruno'yu indirdiğinde hakem faul verse kırmızı yiyecekti (hoş, Bruno'da Özgür'ü çekmiş şorttan)

Şu e.şehir taraftarını aşırı gıcık oluyorum, fidangörü öpüp başıma koyarım bunların yanında. Forumlarına girdim hepsi ağlıyor. "Çotanak nedir ya, uff slklar .s .s", "Giresun bizim rakibimiz mi len"... Acı acı yenip iyice ağlatmamız lazım bunları.
Reply
10-09-2017, 20:57,
(10-09-2017, 20:55)bulancak28 Wrote: Ulen yayın kötü cızırtılı diye bi antalya gs maçına bakayım dedim, tak 1.golü attık. Sonra birader geldi o da hasta gs li, iki dakika açayım madem dedim tak Recep abim ikiyi yapıştırmış Smile

İyi oynuyoruz ama son dakikalara doğru biraz düştük gibime geliyor. e.şehir ikinci yarı muhtemelen erkan zengin ve ofoeduyu alıp, hızlı oynamaya çalışacaktır. Özgür ve Onur ikisi de sarı gördü, çok dikkatli olmaları lazım. Hele Özgür, orada Bruno'yu indirdiğinde hakem faul verse kırmızı yiyecekti (hoş, Bruno'da Özgür'ü çekmiş şorttan)

Şu e.şehir taraftarını aşırı gıcık oluyorum, fidangörü öpüp başıma koyarım bunların yanında. Forumlarına girdim hepsi ağlıyor. "Çotanak nedir ya, uff slklar .s .s", "Giresun bizim rakibimiz mi len"... Acı acı yenip iyice ağlatmamız lazım bunları.
Bir vuralım şunlara ta.ssak o zaman geçilecek
Derelili çotanak
Reply
10-09-2017, 21:03,
gol yemezsek pis fark olur maçta. yeterki 2-1 yapmalarına izin vermeyelim
Reply
10-09-2017, 21:05,
Bir de maç kesin kopmadan kümeye vb kışkırtıcı tezahüeattan uzak durmak lazım. Uyuyan rakibi utandırmak mantıklı değil maçın sonu yaklaşmadan.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)