ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
17-01-2018, 20:17,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
yıl 2014

fanatik fenerli arkadaşımla muhabbet ediyorum. Avrupa ve Türkiye farketmez baya bilir futbolu. O zamanlar Fener'den Ersun Yanal ayrılmıştı. Şuan Fenerlilerin guardiolası olan, adeta 1 numaralı aşkı olan hoca. İşte bu da üzüldü falan, aziz yıldırıma falan kızıyor. İşte konu sonra en iyi hocalara geldi. Bu dedi Türkiye'nin en iyi hocası Metin Diyadin ben de yürü git lan falan dedim. Dalga mı geçiyorsun, dedim. Benim de beğendiğim bir hocaydı ama abarttığı kadar da değildi. Hatta o zamanlar Gençlerbirliğinde sıkıntılı bir süreç olmuştu vs. ben cidden dalga geçiyor zannetim . Yürü git la Şenol Güneş, Fatih Terim vs. var dedim. O da Fatih Terim'i ilk üçe koymam.
1-Metin Diyadin
2-Şenol Güneş
3-Ersun Yanal
demişti. Adam ciddi ciddi kararlıydı bu fikrinde Smile

O zamanlar pek üstelemedim ama adam cidden haklı mıymış Big Grin
En azından abarttığı kadar yani en iyi Türk td olmasa da, benim zannettiğimden daha iyi hocaymış bu sezon onu gördüm Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-01-2018, 20:20,
valla şu takım yazık etmeden bi yerli bi yabancı golcüyü alacaksın
Reply
17-01-2018, 20:26,
Emeği olan herkese tebrikler dile kolay çeyrek final deyiz bunu alt lig takımı olarak yapıyoruz ötesi yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-01-2018, 20:27,
(17-01-2018, 20:17)maicon_28 Wrote: yıl 2014

fanatik fenerli arkadaşımla muhabbet ediyorum. Avrupa ve Türkiye farketmez baya bilir futbolu. O zamanlar Fener'den Ersun Yanal ayrılmıştı. Şuan Fenerlilerin guardiolası olan, adeta 1 numaralı aşkı olan hoca. İşte bu da üzüldü falan, aziz yıldırıma falan kızıyor. İşte konu sonra en iyi hocalara geldi. Bu dedi Türkiye'nin en iyi hocası Metin Diyadin ben de yürü git lan falan dedim. Dalga mı geçiyorsun, dedim. Benim de beğendiğim bir hocaydı ama abarttığı kadar da değildi. Hatta o zamanlar Gençlerbirliğinde sıkıntılı bir süreç olmuştu vs. ben cidden dalga geçiyor zannetim . Yürü git la Şenol Güneş, Fatih Terim vs. var dedim. O da Fatih Terim'i ilk üçe koymam.
1-Metin Diyadin
2-Şenol Güneş
3-Ersun Yanal
demişti. Adam ciddi ciddi kararlıydı bu fikrinde Smile

O zamanlar pek üstelemedim ama adam cidden haklı mıymış Big Grin
En azından abarttığı kadar yani en iyi Türk td olmasa da, benim zannettiğimden daha iyi hocaymış bu sezon onu gördüm Smile

cimrilik yapmazsan süper ligde bile rahatlıkla götürür takımı. bugün süper lig liderine karşı gördük.
Reply
17-01-2018, 20:28, (This post was last modified: 17-01-2018, 20:30 by Semih Karahan.)
(17-01-2018, 20:07)123456 Wrote: Çeyrek finalde dahi seri başı uygulaması var. Düzenlerine sokayım

eminmiyiz.

evet eminiz ulan ya :/
Bu statünün 3. Maddesi çerçevesinde belirlenecek olan 8 (sekiz) takım seri başı olur ve
diğer 8 (sekiz) takım ile eşleşir.
Reply
17-01-2018, 20:32,
Toplam 16 takım bu tur işte. Biz turu geçtik ve toplam sekiz takım kaldı. Yani bir sonraki turun durumuna bakmalıyız 16 takım hesabı yapılana değil.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
17-01-2018, 20:35,
https://twitter.com/raybanpala/status/68...0035428352

hoaayddaa reyizin videosu var Big Grin
Reply
17-01-2018, 20:49, (This post was last modified: 17-01-2018, 20:49 by mvsr.)
Çok mutluyum nan ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-01-2018, 21:10,
G.Gümüşdağ Başakşehir gol atınca sırıtıyordu gevrek gevrek maç sonu ise suyunu içiyordu ceketi falan çıkarmış Big Grin Şunların havasını söndürdük ya helal olsun
Reply
17-01-2018, 21:12,
taraflı tarafsız herkes fb-gs-bjk-ts lisi oynanan akıllı ve pozitif futboldan ötürü Metin Diyadin ve ekibini övüyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)