2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
17-06-2021, 13:48,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(17-06-2021, 12:35)semiko Wrote:
(17-06-2021, 12:27)maicon_28 Wrote: Biz, Trabzon ve Rize Karadeniz kulüpler birliğini kuracakmışız sanırım

Bence hiç o toplara girmeyelim. Trabzonspor sivri bir camia, devamlı olayların içinde. O yüzden yer almamamlıyız bence

hem ne faydası olacak ki. Koskoca kulüpler birliği var daha TFF'ye geri adım attıramadı

aynen öyle . yarın bir gün sana örtüşmeyen mevzu olur birliğin içinde olduğun için onaylamak zorunda kalırsın. şey gibi tsden fenere gidenlerin şampiyonluk şöyleydi böyle idi diyememesi gibi.

sevsekte sevmesekte trabzonspor bölgenin en büyük markası. klüplerin başka klüplerle iç çekişmelerin birlikteki diğer takımları bağlayacağını sanmıyorum. tabi birliğin kuruluş mevzuatının da bu konularda gayet açık olarak hazırlanması gerektiğini varsayıyorum. karadeniz klüpler birliği kurulursa birliğe dahil klüplerin altyapı anlaşmaları bizim gibi ekonomik açıdan pamuk ipliğine bağlı takımların işine gelir. trabzonsporun kadrosunda düşünmediği ya da altyapısından gelişimi için yönlendireceği futbolcularla kadromuza derinlik katabiliriz.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
17-06-2021, 13:50,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben her türlü yan yana gelmeye olumlu bakan biriyim fakat biz İstanbul takımlarından bile oyuncu kiraladık fakat Trabzonspor bize kiralık oyuncu dahi vermedi, alt liglerde yaşadığımız süreçlerde. Şimdi yanına yancı arıyor bize alınan tavırları unutmayıp nazikçe hayır demeliyiz. Basketbol maçlarında yaşananlar çok uzağımızda değil.
17-06-2021, 14:31,
Karadeniz kulüpler birliğinden birşey çıkmaz Ordu, Samsun,Rize süper ligde iken 2011 yılında kurmuşlardı Sadri Şeneri başkan seçmişlerdi güya şimdiden kurulmuş olanı yine kurmuşlar boş işler bunlar salın  Big Grin hoş kulüpler birliği bile icraat yapamıyor siz bu kararı TFF veya Şenol Güneş mi verdi sanıyorsunuz reis paşam ne derse o olur zaten kararın maçtan sonra gece geç saatte bile açıklanması herşeyi gösteriyor inşaatçı Nihat emir gelmeden karar vermeyi bırak tuvalete sıçmaya bile gidemez  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
17-06-2021, 16:28, (This post was last modified: 17-06-2021, 16:57 by mcagatayy.)
Spor28 kaleye Ferhat Kaplan ismini yazmış. Bir kaç sene önce istemiştik gelmemişti. Umarım şu an ilgilenmiyoruzdur. Onurcanın yanına bize daha üst seviye bir kaleci lazım.
17-06-2021, 16:39, (This post was last modified: 17-06-2021, 16:39 by maicon_28.)
(17-06-2021, 16:28)mcagatayy Wrote: Spor28 kaleye Ferhat Kaplan ismini yazmış. Bir kaç sene önce istemiştik gelmemişti bize umarım şu an ilgilenmiyoruzdur. Onurcanın yanına bize daha üst seviye bir kaleci lazım.

Eğer doğruysa yandık. Süper lig maçlarını da elimden geldiğince takip ederim Ferhat Kaplan çok yeteneksiz
Anca 2.lig kırmızı-beyaz grupta falan oynar. Antalyaspor'da Boffin olmayınca oynardı, oynadığı her maçta takımı yaktı. Yedekte bile güvenilmez

Ramazan Köse yanında çok daha iyi kalıyor, oradan pay biçelim. Yani normalde ikisini de hiç istemem.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
17-06-2021, 17:08,
Onurcan 1-2 sezon 11 yapsaydı aslında as kaleci yapılırdı. Ben daha Süper Ligde kalecisi sayesinde yer edinen Anadolu takımı görmedim. O sebepten bana kalırsa orta seviye kaleci yeterli.
Asıl önüne sağlam defans koymak önemli.
17-06-2021, 21:41,
süper lig takımları yavaş yavaş 2.lig beyaz ve kırmızıdaki oyuncuları kapmaya başladı. En azından fırsat transferlerini bitirmeliydik
Hadi yabancı transferleri biraz beklesin ama fırsat transferlerini halletmeliydik
17-06-2021, 21:46,
Cengizhan Akgün benim kafamdaki adamlardandı. Malatya yapmış. Merak ediyorum performansını.
17-06-2021, 22:15, (This post was last modified: 17-06-2021, 22:19 by mcagatayy.)
(17-06-2021, 21:41)maicon_28 Wrote: süper lig takımları yavaş yavaş 2.lig beyaz ve kırmızıdaki oyuncuları kapmaya başladı. En azından fırsat transferlerini bitirmeliydik
Hadi yabancı transferleri biraz beklesin ama fırsat transferlerini halletmeliydik

3.ligde daha potansiyelli oyuncular var. Oradan ucuz  fırsat transferi yapmak lazım. 1-2 tanesi tutsa zaten bu yabancı kuralıyla borcu felan sıfırlarız.
17-06-2021, 22:20,
(17-06-2021, 22:15)mcagatayy Wrote:
(17-06-2021, 21:41)maicon_28 Wrote: süper lig takımları yavaş yavaş 2.lig beyaz ve kırmızıdaki oyuncuları kapmaya başladı. En azından fırsat transferlerini bitirmeliydik

3.ligde daha potansiyelli oyuncular var. Oradan ucuz  fırsat transferi yapmak lazım. 1-2 tanesi tutsa zaten bu yabancı kuralıyla bir sezonluk takım masrafını çıkarırız.

Aynen öyle en az 5 tane almalıyız alt ligdeki fırsat transferlerinden 
en kötü 5 te 1 bile yapsak kardır. Daha da fazla iyi çıkan olabilir 2-3 tane vs.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)