25-08-2018, 21:22,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
takım olağanüstü süper oynamıyor. Vasat oynuyor
Hele geçen seneki 8 haftalık Giresunspor'un yanında oyun anlamında çok kötü kalıyoruz. Gerçi geçen seneki bahsettiğim dönemdeki takım lig tarihinde gördüğüm en iyi 3-5 oyundan biriydi. Onun önünde 2009 Karabük, 2013 Başakşehir, 2013 balkes, 2016 Yeni Malatya falan gelirdi. Ama kısmet sonu kötü bitti.
Bu sene vasat oynuyoruz 3 te 3 yaptık, inşallah sonu iyi biter
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-08-2018, 21:27,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
İyi bir sol bek (Eren Albayrak) boşta Landel'in yanına Panos olsaydı iddaalı konuşurdum ama yine büyük konuşmaya gerek yok Landel ve Adaba Ba beklediğim gibi Dauda da oldu gibi Sangare de idare eder yabancıların çoğu iyi gibi uzun yıllar sonra adam gibi golcü izliyoruz Dauda beklentimin üstünde çıktı bana göre.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
25-08-2018, 21:27,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Hayırlı olsun. Oyun olarak olmasa da sonuç olarak güzel oldu. Landel bugün tutuk gibiydi, çok baskı yiyordu. Son saniyede o golü atması iyi oldu. Dauda'yı beğenmiyorsunuz ama bu adam ceza sahası içerisinde iş yapar bitirici bir adam yeter ki besleyebilelim. Reis futbol aklı olarak iyi ama çok yılgın fiziken geride. Uğur-Aykut ikilisini fena bulmadım bu maç ilk maçlara göre daha iyilerdi, gerçi Elazığ bu konuda pek bir kıstas olmaz, haftaya Ümraniye karşısında bakmak lazım. Genel olarak takımı bugün beğenmedim ama önemli olan maç kazabilmektir, bunu da başardık. Gençler yarın Eses karşısında farka gitmezse 3.haftayı da lider bitireceğiz.
|
|
25-08-2018, 21:36,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
mert örnek samet ve ismet gönderilmiş. neden yahu neden bu çocuklar en azından takımda kalsaydı
|
|
25-08-2018, 21:51,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(25-08-2018, 21:36)Semih Karahan Wrote: mert örnek samet ve ismet gönderilmiş. neden yahu neden bu çocuklar en azından takımda kalsaydı
-Ozan can'ın gelmesinden sonra Mert'ten daha potansiyelli Kağan Miray bile şans bulamazken Mert'i kadroda tutmak yazık olurdu.
-1-2 aydır söylüyorum. İsmet ve ismet mevzusuna benzeyen kişileri. İsmet'inde öyle olacağını biliyordum. (Süleyman Özdamar, Şahin Gizlenci, Aykut Civelek, Selim Özdemir vs.) Başka kulüpte olsa olumsuz tepkiler alır..
-Abdülkadir kadar Samet'te oynardı. Kendi evladımız hem daha iyi olurdu. Abdülkadir gereksiz transfer, gönül ister keşke onu gönderseydik ama zor olacağı için Samet'in gönderilmesi tercih edilmiş.
Bence değerlendirme yapınca üçüde doğru karar kanka
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-08-2018, 22:43,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Takımı hiç beğenmedim. Çok daha etkili olmalıydık.
60'dan sonra tamamen elaziga bıraktık maçı, Allah'tan beceriksizler de uyuduk.
Dauda için birşey söylemem lazım, pozisyon alması iyi, bitiricilik iyi, uğraşıyor falan ama yapılacak olan preslere bir saniye erken başlasa rahat iki üç pozisyon fazlamiz olurdu. Ayrıca bugün iki gol attı sayıyorum onu, çünkü o attı ama sangare engelledi.
Aykut, ba ve landel mükemmeldi, gerisi vasat, Anıl için birşey diyemeyiz herhalde.
Bu takım en fazla play offa yakın olur, fazla birşey beklemeyelim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
25-08-2018, 23:34,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Galibiyet her zaman iyidir. Daha iyi bir oyunla gelse dahada güzel olurdu tabi. 70 den sonra Abdülkadir girene kadar Elazığ sazı eline almıştı. Dauda golcü bir adam ,top getirirsek atar. Kanatlar iyi. Reis yavaş falan ama takımda teknik ve futbol zekası olarak benzeri yok. Kürşad 60 dakikalık topçu.
|
|
26-08-2018, 00:41,
|
|
Celik_Adam
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Bir çok transfer geç yapıldı, takımla az çalıştılar. Uyum sıkıntılarımız var hoca da genelde milli maç sonrasını referans veriyor. Bunları dikkate alırsak iyi durumdayız. Özellikle ön bölgedeki yabancılar birbirleriyle uyumlu gözükmemelerine rağmen pozitif görüntü veriyorlar. Bu sene boş transfer yapmamışız orta sahaya bir takviye daha gelecektir. Bence zor bir lig olacak olmasına karşın şansımız var. 5-6 hafta sonra daha net konuşabiliriz.
Dauda henüz tutuk görünmesine karşın umudum yüksek. Pozisyon alışı, bitirişi iyi. Bu lig için tecrübeli, kariyerli golcü. Daha 2-3 sene önce İskoçyada Hearts'da epey ilk 11 çıkmışlığı Celtic'e gol atmışlığı olan adam bu. Daha geçen sene 1.lige göre epey iyi bir lig sayılabilecek Yunanistan liginde de takımının ilk 11 oyuncusuymuş vs. Açık alan topçusu değil ama biz büyük ihtimalle rakip yarı alanda pozisyon alarak oynayacağız. Beslersek çok gol atar. Kanatlar iyi gözüküyor. orta sahada epeydir izlediğimiz en teknik adam 8 numara landel var. Bu şartlarda Daudadan bol gol bekleyebiliriz.
FORZA GiRESUNSPOR!
AVANTi GiRESUNSPOR!
|
|
26-08-2018, 01:33,
|
|
Giresun
Member

|
Threads: 0
|
|
Kazanmak güzel oldu ama fikstür avantajımız var gerçekten ilk 3 hafta hazır olmayan kadroyla diğer takımlara karşı sorun yaşayabilirdik oyun farketmeden Ümraniye maçından puan yada puanlar alirsak muazzam bir başlangıç olur
|
|
|