16-01-2018, 15:45,
(This post was last modified: 16-01-2018, 17:13 by Okan.)
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Quote:Giresunspor’da Leandrinho Sesleri
http://www.karadenizhaberajansi.net/gire...o-sesleri/
Adam az once karabukle anlasmis.
|
|
16-01-2018, 17:22,
(This post was last modified: 16-01-2018, 17:35 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Ulan şu Karabük ile Rize de kimle ismimiz geçse gelip yapışıyor. Leandrinho güzel olurdu sağ kanada Korkishko'ya alternatif yaratirdik icabında forvete de geçerdi. Forvetten ümidimi kestim ben, maksimum Isaac kıvamında bir isim bekliyorum, Sinan ve Jones'a kaldık yine.
Ya kardeşim, kalende hadi Ahmet Şahin ve Anıl gibi "idare eder" iki kalecin var. Sol bekte Hüsam zaten Allah'ın emri gibi bir şey olmuş durumda Canberk geldi o bile yaramadı. Defansın 10 numara, Caner'in Aykut'un Abdülkerim'in var orta sahan keza Dodo ve Panos gibi bana göre ligin en iyi iki göbek oyuncusuna sahipsin. Kanatlarin keza iyi, Volkan Okumak dönmüş, Korkiş'in var, on numaranda Recep ve Reis gibi biri dinamik diğeri teknik iki farklı alternatifli oyuncuların var.
E yani bu kadar iyi bir kadro varken, bu takım ligde bu kadar can yakarken, yetmeyip Super Lig liderini 3-1 yenebiliyorken, bu takıma eğer de son dakikada menajer kazığı bir yetersiz iteklenirse eğer yönetim bunun hesabını vermek zorundadır. Kimsenin taraftarla dalga geçmeye hakki yok
|
|
16-01-2018, 18:33,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Leandrinho ve Azerbaycan dan yazılan stoper balon haber iyi bir golcü gelecek niyet o yönde
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
16-01-2018, 20:02,
|
|
(16-01-2018, 18:33)heyulaanil28 Wrote: Leandrinho ve Azerbaycan dan yazılan stoper balon haber iyi bir golcü gelecek niyet o yönde
Senin durumların sağlam beklediğimize değecek mi???
Derelili çotanak
|
|
16-01-2018, 21:30,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
"savunmaya takviye yapmayacağız, her 2 bekte de alternatifler mevcut"
Sol bek: Hüsam - Çağlar
Sağ bek: Caner - Onur
şu beklere ve alternatiflere bak. 4 futbolcudan Caner hariç gerisi tırt. Sezonun ilk yarısı mecburiyetten çağlar'ı sol bekte deneyelim dedim , bildiğin göz göre göre imkan varken yedek sol bek oldu.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
16-01-2018, 22:09,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(16-01-2018, 21:30)maicon_28 Wrote: "savunmaya takviye yapmayacağız, her 2 bekte de alternatifler mevcut"
şu beklere ve alternatiflere bak. 4 futbolcudan Caner hariç gerisi tırt. Sezonun ilk yarısı mecburiyetten çağlar'ı sol bekte deneyelim dedim , bildiğin göz göre göre imkan varken yedek sol bek oldu.
ya benim de anlamadığım bu, yahu tamam forvet transferi zor ulan altı üstü bir sol bir sağ bek alacaksın çok mu zor, bu kadar mı aciz bu yönetim anlamayamıyorum ya
|
|
16-01-2018, 22:43,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(16-01-2018, 22:09)genoa28 Wrote: (16-01-2018, 21:30)maicon_28 Wrote: "savunmaya takviye yapmayacağız, her 2 bekte de alternatifler mevcut"
ya benim de anlamadığım bu, yahu tamam forvet transferi zor ulan altı üstü bir sol bir sağ bek alacaksın çok mu zor, bu kadar mı aciz bu yönetim anlamayamıyorum ya
aynen öyle. Bence bir sebebi var, transfer gecikmesinden ziyade transfer sayısı da azaldı. Var bir sebebi
Bu arada Manisa'dan ayrılan Metin Yüksel Erzurum'a gitmiş. Gelse taraftarın sevgilisi olurdu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
16-01-2018, 23:01,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Sezon sonu bırakacak.Başka ne sebebi olabilir ki.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
16-01-2018, 23:03,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
şampiyonluğunun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", Allah rızası için takımı ligde bırakıp gitsin Allah rızası için
|
|
|