STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
07-08-2022, 21:20,
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
puan alınacak maçtı, neyse hayırlısı bakalım.
Bana solcu, daha çirkini, çok afedersiniz cimbomlu dediler..
Reply
07-08-2022, 21:25,
iy bir kaleci Onurcan ptt kalecilik bile yapamaz bu formla. 3 puan alacagimiz maci verdik
Reply
07-08-2022, 21:26, (This post was last modified: 07-08-2022, 21:27 by semiko.)
Bu takım iş yapar. Ula bu hakan hocaya konya falan bütçesi verilse içinden geçer bu ligin. Takımları iyi okuyuor iyi oynatıyor. Sol bek şart. Onurcan psikolojik destek verelim. Kafa yok burda.
Umut nayir kalsa seneye 1 milyon Euro'ya kesin giderdi tam onluk bir takım olduk. Rahmetullah beki de yedeklerdi aslında Talha olmasada olurdu. Savicevic uğruna çekdarı yiyoruz. Doğancan çokta kötü değildi .ben takım için okeyim sadece sol bek forvet ve kanat.
Kolombiyalı gelince murat cem yedek olacak bence iyi yedek.
Onurcanı verelim Samsuna alalım Nurullah ı
Reply
07-08-2022, 21:29, (This post was last modified: 07-08-2022, 21:30 by sy200028.)
Çok çok kötü bir takım bekliyordum umduğumdam daha iyi bir takım vardı sahada nerdeyse yüzde doksanı ptt liginde dahi oynamaz dediğimiz takımdan iyi iş çıkarmış Hakan Hoca ama bu tecrübesizlik bizi direkt düşürülür acilen belli başlı noktalara transfer şart ligin ilk maçı degerlendirme yapmak olmaz form tutmaya takımlar altıncı haftadan sonra başlar o zaman gerçek gücümüzü görürüz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
07-08-2022, 21:31,
Şimdi şu anda takımın aktif olarak ilgilendiği,adı çıkan oyuncular
defans için
Ömer Bayram
Ramón Arias
İsmail Köybaşı
Diarra

orta saha için
Milosevic
Srdan Plavsic
Ahmet Karademir

forvet için
Mame Diouf
Manchester United'lı forvet(?)

Kaleci için Onur'un form kazanmasını bekleriz büyük olasılıkla,listeye bakarsak hem düşünülmüyor hemde Ferhat'tan sonra ekstra bir kaleci daha alınması mantıklı durmuyor açıkçası. Bu listeden Ramon Arias en son Perez'i takibe almış muhabbeti dönüyordu defansı o ikisi götürür büyük ihtimalle. Forvet için yerli bir yedek fena olmaz şu anda kesinlikle ama.
Reply
07-08-2022, 21:34,
1)Kaleci
2)Sol bek
3)Forvet/On numara
4)Stoper

İhtiyaç sırasına göre şu transferlerin yapılması şart oğlu şart. Eğer olursa Hakan Keleş bu takımı ligde tutar.
Borja iyi çıkacak gibi çok şükür, inşallah Mejia da öyle olur. Savicevic tırt, beklenildiği gibi. Bajic en az Umut Nayir kadar katkı verir bence, ama yanına adam lazım.
1 puan alsak iyi olacaktı, sağlık olsun. Ezilmeden 2 gol atabildik, bir şeydir. Şu transferlerin olması şart oğlu şart ama.
Reply
07-08-2022, 22:04, (This post was last modified: 07-08-2022, 22:05 by sokakbaşımeyhane.)
İlk 20dakika muazzam bir oyun ama klas ayaklar olmayınca 0-2...ikinci yarı savicevic hamlesi bence doğru hamle ben şahsen beğendim top ayağına yakışıyor 3 .golün hazırlayıcısı 2-1 ken baliçle mükemel ver kaç yaptılar ertaç güzel çıkardı..ve Samsundayken olmayan hırsı vardı sahada..maçtan sonra daha çok taraftar istiyoruz dedi..henüz erken ama bu takıma katkı sağlayacak gibi..erolcan değişikliği takımın ritmini bozdu..erolcan eski ısıran erolcan değil böyle gidersede oynayamaz..Onurcan a gelirsekte bu ligde ancak yedek oluur..sezon tamamlanmaz..
Rahmetullah güzel gol attı ama ancak yedek olur..takıma sağlam 6 adam lazım..zekinin ayrılması kötü oldu hayrullah kapasite sınırlı..Alper uludağın hırsını istekli oluşu hoşuma gitti..belki form tutarsa daha iyi oynayabilir..ama orayıda yedeklemek lazım
balice gelirsek kafa toplarında iyi topu kontrol edişi alan yaratması iyi ama hazır değil gibi yanına seri bir adam lazım ama yinede iş yapar..
Derelili çotanak
Reply
07-08-2022, 22:34,
Kaleci, stoper, 10 numara hoca bırakır kümede
Reply
07-08-2022, 22:40,
(07-08-2022, 22:34)123456 Wrote: Kaleci, stoper, 10 numara hoca bırakır kümede

İlk 11 için bu 3 takviye bence de yeter, takım beni olumlu anlamda şaşırttı ve umutlandırdı.Murat Cem ve Doğan Can beklediğimden iyiydi, kadro derinliğinde iş yaparlar. Bajic de katkı verecek, beğendim ben. Eğer tek maçlık değilse İspanyol çocuk da tam kanat oyuncusu, topu alışı, saga çekişi ve şutları filan fena değil. Gelen oyuncular iyi kötü katkı verecek, o görüldü. Sol bek yedek, stoper için bir yedek, kanatlar için bir yedek, bir de alternatif forvet alırsak fena takım olmayız ilk 11 e alınacak 3 adamdan sonra.
Reply
08-08-2022, 00:02,
Alperi bende beğendim ama sırıtan iki hatası var toplara  ve rakibe çok sert giriyor kırmızı yeme olasılığı çok fazla birde zaman zamam çok ileri çıkıyor geri boş kalıyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)