DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
13-01-2014, 17:48,
RE: DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
Biz emrah kiraz için bursadan 150 bin kopardik o kadar sene önce. 500 binden az aldiysak yonetim aninda istifa etsin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
13-01-2014, 17:52,
bursa elin yabancılarına 3 milyon 5 milyon euro veriyor..genç gelecek vadeden kaleciye en azından 750 bin tl vermeli..ya da bizim kiler 750 den aşağı vermemeli..
Derelili çotanak
Reply
13-01-2014, 19:13,
bu yönetimin iyi bir para kopardığına hayatta inanmam. yok fiyatına gitmiştir kesin. heleki bir sonraki satıştan payı aklınızdan bile geçirmeyin.
Reply
13-01-2014, 23:12,
Yönetimden onurcan konusunda daha ŞEFFAF açıklama bekliyoruz ne kadar kazandı kulübümüz bu transferden ,3,5 yıllık imza atmış onurcan ve Bursasporlular çok kızgın yönetime onlarında alt yapıdan çıkan 2 yetenekli kalecileri olduğunu yazıyorlar onurcan çok çalışması lazım kendini göstermesi için ...
Şahsen bende arkdaşlar gbi 750 bin en kötü 500 bin ve 2 satıştan yüzde yoksa yönetim amatörlük yapmş sayarım ,sonuçta kaç defa daha gelecek böyle bir transfer belki bi kaç seneye onur demire bi ihtimal !!!
Başkentten !
Reply
13-01-2014, 23:25,
Yetiştirme bedelide alınıyordu herhalde böyle genç futbolcularda.
Reply
14-01-2014, 00:32,
Özgür Erdoğan'a sorduğum soru ve aldığım cevap. Olay henüz resmiyet kazanmamış demek ki.

https://twitter.com/Ozgurerdogn/status/4...5710662656
Reply
14-01-2014, 23:33,
onurcan 750-900 bin tl arası bi paraya giderse süper olur zamanında bursaspor emrah kiraz a 300 bin tl vermişti yakup zorlu uğur uğur mustafa zorlu gitmesi iyi oldu mehmet akif geri gelmesi hiç bişeyi değiştirmez 3.ligde 9 maç oynayan adam sadece burda yedek olur kadro şişirir başka bişey olmaz bu arada bayrampaşaspora 3-2 yenilmişiz...
Reply
15-01-2014, 13:03,
Bombaya bak ya yakup erciyese gidiyormuş şaka gibi ben bi maçta iyi oynadığında denk geldim fena değil demiştim ama sonradan fiyasko idi ,menajeri iyi pazarlıyor sanırım allah yolunu açık etsin ne diyelim ,yönetim neden hala açıklama yapmıyor onurcandanşu kadar para aldık demiyor ,tahta parası alamamaktanmı korkuyor piyasadan çık açıkla BAŞKAN !!!!
Başkentten !
Reply
15-01-2014, 16:27,
uğur uğur ve yakup zorlu kalası gitti sıra selim gibi çöplerde yakup erciyes olayı yerel basının uydurması kopyala-yapıştır yapmaktan aciz yerel medya haber bulamayıp öyle haber yapmış 2 ligde oynayamayan adam nereye süper lige transfer oluyor onurcan konusuna gelecek olursak bazıları burda hatalı buluyordu dinledirilsin dendi ben ise üstüne gitmekte fayda var dedim tek kartal maçında hatalı gol yedi onun haricinde her oynadığı maçta başarılıyıdı ve bursa'ya gitti sezon başıda bursa istemişti konuşulan rakam 400 bin TL idi son durum ne bilmiyorum hakkında hayırlısı onurcan için iyi oldu burda kalsa çürüyecekti gitmekte iyi yaptı en kötü orda A-2 oynar burda öyle bir şansıda yoktu.
Reply
15-01-2014, 17:17,
400 bin Tl olsa bile Allah bereket versin tabi bir dahaki satistan pay kaydiyla
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)